Şimdi Ara

'TEKRAR' İşini Nasıl Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Mezunum ve 12.sınıf döneminde yaşadığım en büyük sıkıntılardan birisi "Konuları Geri Unutmaktı." Tekrar yapma konusunda zayıftım.Bu sene bu olayı bir daha yaşamak istemiyorum.Neler önerirsiniz acaba?

• Ögrendigin bir șey kolay kolay unutulmaz. Temelden öğrendiğin bir șeyse tabii. Tekrar çalışıyormuș gibi başına otur. Her sayfada önemli noktaları çalış. Sonra kendi kendine kafandan tekrar et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu bu yıl fizikte yaşadım.Nedenini anlayamadım ama sanırım bütün konuları hızlı geçince mi öyle oldu ki ama kimya ile biyoloji derslerimde sorun yoktu.Çok kötü bir durum, konu çalışıyorsun ve Palme'den soru çözüyorsun ama bir hafta sonra her şeyi unutuyorsun.Sanki hiç çalışmamışsın gibi, bazı fizik konularında bu oldu.

• Ben kendi yaptığımı söyleyeyim fikir olur belki. Deneme çözdükten sonra yanlış çıkan soruları kesiyorum.konularını belirleyip o konulara kitaptan çalışıyorum sonra o konulardan 100 soru çözüyorum.Eğer yanlış yaptığım sorulardan tekrar görsem yine yanlış yapacağım tarzda sorular varsa detaylıca çözüp soruyla beraber bir kağıda geçiririm.Her denemeden önce 1 defa o kağıtları okurum.

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben de yaşıyordum hocam.Çok sinir bozucu bir durumdu.Galiba haftalık ve aylık tekrar yapmak lazım.Başka çözümü yok gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunları nasıl yükseltebilirim
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.