Şimdi Ara

Tekrar görüşünceye dek hoşça kalın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese, bu gece kendimi 30 gün süre ile banlıyorum, biraz buradan uzaklaşıp yoluma bakmaya ihtiyacım var zaten bunu bu zamana kadar yapmamış olmamamın nedeni eskiden kalan tecrübeli arkadaşların açtıkları bilgilendirici tecrübe mesajlarını konularını kaçırmamaktı fakat görüyorum ki son zamanlarda burası genel konuların konuşulduğu bir sosyal medya platformuna evriliyor. her neyse inşallah bu 30 günün sonunda moral dolu şekilde iyi değerlendirmiş halde gelir siz dostlarıma tekrar selam veririm.
    Burada rakiplerim de olsa bir çok arkadaşım var, hepsine başarılar diliyorum inşallah onlar da benim gibi son düzlüğü iyi geçirir ve bu sınavı birlikte atlatırız.

istemeden kalbini kırdıklarım varsa haklarını helal etsinler. iyi günler dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kolay gelsin hocam .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başarılar hocam
  • Sene başından beridir (hemen hemen yani)tanıdığım adamsın.Kütüphane konunda denk gelmiştim kışın.Evde çalışmamı bir nebze olsun rahatlatan konuydu.Hedeflerine ulaşman dileğiyle hocam.Dediğin gibi sene başındaki forum ile şu an ki forum arasında dağlar kadar fark var.10 15 kişi kaldı kalmadı bile(sene başından beri yardımcı olan olmaya çalışan) ben de sınava 20 gün kala kendimi banlamayı düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • görüşürüz dostum güzel haberlerle dönmen dileğiyle
  • İşiniz rast gitsin hocam. İyi haberlerde görüşmek üzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.