Bildirim
Tekrar başlıyorum pvp server önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı soru işareti bende de var. Düzgün bir pvp kalmadı ne yazık ki... _____________________________ -
Rina mt2 ye başladım hocam birkaç gün önce. Şimdilik iyi gidiyor, tavsiye ederim. Online sayısı yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şuanda nassıldır bilmem ama en garanti serverlerden birisi metinşahdır 4yıl olcak 2.3 sonra açılalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Üzülüyorsun,çok takıyorsun diyorlar!Boşveriyorsun,gamsızsın diyorlar!Susuyorsun,iki çift laf et diyorlar!Konuşuyorsun,muhattap olma diyorlar!Alttan alıyorsun,tepene çıkardın diyorlar!Bağırıyorsun,çok sinirlisin diyorlar!Sakin davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar!Dikine gidiyorsun,ayıp ettin diyorlar!Ölünce ne diyecekler? Ölüm sana yakışmadı!Normal tabii.Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler... -
Metin2international öneririm. Online bayağı yüksek _____________________________ -
Hocam siz orada mısınız ?quote:
Orijinalden alıntı: Cazoria
Metin2international öneririm. Online bayağı yüksek_____________________________ -
Evet hocam 1 haftadır oynuyorum. Oyun bayağı canlı, piyasa canlı. GM'ler ilgili. İtem düşürdüğünüz zaman veya bastığınız zaman bir değeri var. Ortamda fena değil. 1 hafta önce çok az türk vardı. 1 haftadır yayın yapa yapa biraz doldurduk serverı _____________________________ -
YouMt2 öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X