Şimdi Ara

OFFline download (yeni başlıcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu offline download işini tam olarak anlatacak var mı?

1.Bana gerekli olan programlar ve bilgisayar parçaları nelerdir?
    2.Bilgisayarımda bulunması gereken özellikler nelerdir?
    3.Bu olayın herhangi bir sınırı var mı?(forumda "artık azaldı" gibi cümleler gördüm)
    4.Bu olayın bir zararı var mı?
    5.Bir uydu kartı alırsam kanallardaki yayınları Capture edebilir miyim?Eğer ediliyorsa nasıl?

Telebiyografim: 8110, cd920, onetouch view, a1018, 3310, c55, c60, 6100, 6300, 6630, Genoa, Sirocco, E63, Vdf 945, 8520 Curve, 5800, Bold 9000, Galaxy Gio, Iphone 3GS, Xperia Sola, Galaxy Nexus, Nexus 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6s,iPhone 7,OnePlus Nord, iPhone 8 Plus, iPhone 12, iPhone 15 Pro Max
  • 1- Gerekli olan programlar: ProgDVB ve Skynet eklentisi. Parça olarak bir dvb-s kartı almalısın benim önerim skyvision.
    2- Bilgisayarının çok yüksek özellikli olması gerekmiyor. Ama P4 ve 256 MB Ram olursa rahat edersin.
    3- Bu aralar neredeyse hiç büyük dosya gelmiyor ama yakında yeni bir sistem bulurlar herhalde.
    4- Bir zararı yok ama hard-disk'i bazen gereksizyere doldurmuş oluyorsun.
    5- Kanalları capture etmek gayet basit bir iş nerdeyse bütün dvb programları bunu destekler.
  • ozanunal hocam güzel özetlemiş. ayrıca sattorent dediğimiz osloader programı ve indirmen gereken bazı başka ekipmanla büyük dosyalar da indirebiliyoruz. ama bazen pek verim olmuyor. ama çoğunlukla büyük dosyalar indirebiliyoruz.

gereken bilgisayar donanımı sadece bir adet dvb-s kartı (tavsiye skyvision) birde uydu ekipmanı (çanak yani)

bu sınır meselesi dediğim gibi bazen dönemsel olarak azalma sözkonusu.

zararı yok

capture ın en babasını yaparsınız.
  • turkeyforum ve cennet forum dvb-s bölümlerinde hazır progdvb var. Bu hazır program kanalları taratılmış ve uydu download için hazır programlar. Bir kaç ufak tıklamadan başka yapacak bir şey kalmıyor.
  • www.kayacenter.com a bir bak
  • olur tabi neden olmasın. bu sadece tercih meselesi. ben deneyimlerim sonucu skyvision ın piyasadaki diğer kartlardan biraz daha iyi olduğunu bildiğim için bunu önerdim. ozanunalda sanırım ss2 kullanıyo ama skyvision önerdiğine göre sende buna göre karar verceksin. ama elbette her ikisinde de offline download söz konusu.
  • inca ve skyvision ı da göz önünde bulundurun . Örneğin inca'da LNB girişi yanında bir de çıkış var ayrı bir cihaz bağlamak için .
    AN7 / Amd 1800+@2400 mhz T-Bred / 2x512 MB DDR400 Kingston / 2*160 GB Samsung SATA (Raid 0) / 128MB Aopen FX5200 (64 bit) / Enermax Enermax EG701AX-VE(W) / 16x LG DVD-rom / Nec 3500A / SkyStar v2.6d / Logitech TrackballMouse / Samsung 757dfx
  • evet ozzzy bu güzel bi özellik ama kimse bilmiyor. aynı özellik skyvisionda da var. ayrıca diseqc 1.2 desteği de var skyvisionda. bu ss2de yok.
  • çanak -> receiver ->kablo(lnb out) -> skystar 2

bu şekilde birlikte kullanacağım ikisini.
    Telebiyografim: 8110, cd920, onetouch view, a1018, 3310, c55, c60, 6100, 6300, 6630, Genoa, Sirocco, E63, Vdf 945, 8520 Curve, 5800, Bold 9000, Galaxy Gio, Iphone 3GS, Xperia Sola, Galaxy Nexus, Nexus 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6s,iPhone 7,OnePlus Nord, iPhone 8 Plus, iPhone 12, iPhone 15 Pro Max
  • ya ben bu programları denedim
    bırak downloadı, hiçbişey olmuyor

özellikle skynet'in açılması 1 dakikayı geçiyor. bekliyorum ve bişey olmuyor
    neden olabilir?
    AMD Athlon XP 2500+ - MSI K7N2 Delta - 2 GB Kingston DDR400 - Sapphire X1650 Pro AGP - 320 GB Samsung HDD - 19" Philips LCD - Aopen B28 (400W) - US Robotics 9110 - 650W UPS - M-Audio Revolution 5.1 - Logitech X540
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.