Şimdi Ara

TEKRAR BAŞLAMAK İSTİYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikler herkese kolay gelsin.
    Ben Doğukan 18 yaşındayım ve yaklaşık 9 yaşında başladım bu oyuna.4 yada 5 sene oynadım bu oyunu fakat bıraktım.Yazın verdigi sıkıntıyla bir daha başlamayı düşünüyorum ve sorularım var...
    1-Hala GB satışları mevcutmu ?
    2-Knight Online'yi Türk bi firma almış veya Türkler server satın almış doğrumu ?
    3-Oyun şuan ne alemde :D??
    4-SİZCE OYNAMALIMIYIM...

• Bence oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de başlamak istiyorum oyunu oynayan arkadaşlar bahsederse güzel olur
  • GB satışı mevcut
    NTTGAME aldı oyunu
    Koxp Azaldı TBL arttı
    Sen bilirsin
  • Tümüyle eski sistem (Patch 1299) geri gelse hemen başlardım oyuna.

Zaten para harcamaya yer arıyorum. Fırsat bu der yapıştırırım heralde.

Ama oyunun bu haline para harcamazdım.
  • merchant açmak bile parayla
  • NTT Game oynanmaz da, eğlenmelik zaman öldürmelik pk atmalık güzel PVP serverlar açılıyor.

AÇGames ve KoArena 'dan uzak dur sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

NTT Game oynanmaz da, eğlenmelik zaman öldürmelik pk atmalık güzel PVP serverlar açılıyor.

AÇGames ve KoArena 'dan uzak dur sadece

Neden AchGames'ten uzak duralım dostum ?
  • Shosy kullanıcısına yanıt
    AÇGames olarak yazmamdan anlayabilirsin aslında. Daha çok neden varda tekrar uzun uzadıya yazamıcam. Oynarsan 3-5 gün içinde ne demek istediğimi anlarsın
  • aslında bende bir ara ciddi ciddi dönmeyi düşünüyordum,lakin 3-4 yıl aradan sonra oyuna girip birkaç yere uğramamla oyunu silmem bir oldu..

eski Knight Online beklentilerin varsa bence girme
  • Bende bu gun iki yilin ardina ilk defa girdim oyun inanilmaz degismis.. Ne kadar serverlar birlesmis olsada eski doluluk ve tad yok.. tabi bir iki guncel serverin doluluk orani yuksek sifirdan baslayacaksan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun açıkçası eskisi gibi rağbette değil gibi. Knight oynayan ne kadar arkadaşım varsa eski KO'yu özlediklerini söylüyorlar hep. TR'ye geldikten sonraki hali için şikayet ediyorlar. GB satışı olarak da atagame.net var, hem gb satabiliyorsun hem de alabiliyorsun. Ama dediğim gibi, KO maalesef eskisi gibi değil pek.
  • oraclegame i tavsiye ederim. beta sürecinde her türlü sorunlara çare bulmaya çalışıyor yöneticiler. Kaos ve sonrası yok. Eski sistem sayılır. Achgames gibi kc sistemini önleyecek bir sistem geliştirdiklerini söylüyorlar bakalım şuan gayet iyi gidiyor inş official da bozmazlar. Para oyunun önüne geçmez umarım Usko ya başladm 1 gün sonra oyunu sildim. Hiç bir tad kalmamış oyunda
  • tezgah açmak için npoint çekmek zorundasın gemelde apelerde ex party oluyor
  • Maradon town full +10 itemli char dolu.Adamlar gece yatarken gösteriş olsun diye pc açık bırakıyorlar.
    Paran varsa range rover paran yoksa game over.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.