Şimdi Ara

Tekrar 8800 Bu gecelik 400 oldu ...... kacirilmaz firsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iki adet olan 8800 lardan biri Pazar gunu icin istanbul avcilarda bulunan gitaristx Nickli arkadasimiz tarafindan rezerve edilmistir..

Bende bu durumda ikinci 8800 da satma karari aldim bir cok kisiden pm geldigi ve bir cok kisiye lazim oldugu icin..

Tamamen duygusal anlicaginiz..

Bu 8800 metalik renkte olup telefonda tek cizik vuruk kirik yoktur kutusu kulakligi temizleme kilifi kitapciklari vs tum aksesuarlari mevcuttur..

Telefonun daha once kucuk bir tamir gormustur ama suan tikir tikir calisiyodur tamir gormesinin sebebi dusurme vs gibi sebeplerden degildir sarj almama problemi vardi onunda kucuk bir temazsizlik oldugu anlasildi halledildi...

Ilgılenen arkadaslara ıstedıgı acıdan fotosu cekılır urunun..Veya Web camdan gosterilir urun tum detaylari ile

Fıyat: 475 YTl olmakla beraber takas sadece sony vıedo oynatabılen ıpod veya mp3 calar ıle dusunulebılır...

Bır arkadasa n95 borcum oldugundan n95 olan arkadaslarlada ustune para verıp takas edebılırım..

Herkeze IYI Forumlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19arti -- 23 Kasım 2007; 22:11:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tamir görmüş bi cihaz için fiyat fazla gibi
  • eskiden bikere tamir gordu hocam ondan sonrada hic sorun cikarmadi cikartirsa zaten garanti belgesi ile birlikte kvk gidebilir alacak arkadas..

Ben burda tamir gormedi diyip kimseyide kandiramam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19arti -- 23 Kasım 2007; 21:13:29 >

• Tamiri KVK mı yaptı ?
  • kvk Yapti hocam..

• takas teklifi için pm attım
  • 6230i+6310i+para , ne dersin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • P.M
  • takas teklif eden arkaaslarin ilgisine tsk ederim ama borcum oldugundan satiyorum ya n95 yada para vermem gereken bir arkadas var ona soz verdigim tarihte odeme yapmak acisindan fiyati bu kadar asaga cektim tsk ederim

• pm attım alıcıyım. cevaplarsan sevinirim
  • Özkan Bey ile anlaştık
    Problem olmazsa yarın parayı yatırıyorum.
    Hayırlısı olsun
  • PM
  • Parayı hesaba aktardım. İnşallah pazartesi elime geçecek telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.