Şimdi Ara

Teknosport N11 Keyfi İptal Edilen Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Takip ettiğimiz SAMSUNG UE-55NU8500 UHD LED TV nin son 5 adet stokta indirime girdiğini görüp ilgili satıcı olan Teknosport mağazasını arayarak fiyat teyidi yaptıktan ve N11 aracılığı ile alırsak bir sorun olup olmayacağını sorduktan sonra olumlu cevap almamız ile N11 den 206684742398 numaralı sipariş ile ürünü aldık. Biz aldıktan sonra ürünün fiyatı arttı ve ürün satışı devam etti. Bizim siparişimiz stok olmadığı gerekçesi ile iptal edildi. N11 konu ile ilgili olarak bir şey yapamayacaklarını iletti.

Konuyla ilgili yasal süreçleri devam ettireceğim.

Buradan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. indirimde gördüğünüz ürünler için alın sorun yok deseler de göndermeyebiliyorlar N11'inde umurunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 27 Ağustos 2018; 19:4:52 >

• N11 den bende Teknosport mağazasından alışveriş yaptım aynı olayı bende yaşadım insanı salak yerine koyuyorlar satışa koy sonra keyfi iptal et kesinlikle n11 den ve teknosport mağazasından alışveriş yapmayın kardeşim sende yasal süreci başlat fazlasıyla alırsın inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza tekrar dönüş yapılacaktır.

n11.com
  • Böyle bir durumda müşterinin yasal ne hakkı var acaba? Yani yasal süreci başlatıyorum demişsiniz, süreç sonunda hangi kanunun hangi maddesine göre ne kazanmayı umuyorsunuz? Benzer bişey yaşarsam diye öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 28 Ağustos 2018; 12:7:40 >
    MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5
  • Merhaba fallofahero,

Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

n11.com

İnşallah sorun yaşamam. Size de geçmiş olsun , inşallah sorun çözülmüştür.
  • Samsung 55NU8000
  • Öncelikle geçmiş olsun , sorun çözüldü mü?
  • Samsung 55NU8000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hburak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler maalesef çözülmedi teknosport ile görüşerek çözemedik n11 şuanda yardımcı olacağını söyledi bir yandan da ekran görüntüleri ve sipariş mailleri ile hakem heyetine başvuru yapacağım gelişmeleri tekrar bildiririm.

Sizin sipariş elinize sorunsuz ulaşmıştır inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 5 Eylül 2018; 19:54:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

Teşekkürler maalesef çözülmedi teknosport ile görüşerek çözemedik n11 şuanda yardımcı olacağını söyledi bir yandan da ekran görüntüleri ve sipariş mailleri ile hakem heyetine başvuru yapacağım gelişmeleri tekrar bildiririm.

Sizin sipariş elinize sorunsuz ulaşmıştır inş.
    Cihaz bugün elime ulaştı , sorunsuz alışveriş oldu.
    Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür...
  • Samsung 55NU8000
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Selam bende bilmiyorum ama ürünü satışa koyduktan sonra satmamanın mantıklı bir cezası olmalı. benden sonra alanlar ürününü alırken bana stok yok diyebiliyorlarsa ve bunun bir cezası yoksa bende yaparım düşük fiyattan koy ürünü reklam olsun düşük fiyattan alanlara gönderme iptal et sonra yüksek fiyattan alanlara gönder iyi iş

• Dediğiniz gibi herkes karaborsa yapıyor tüketici hakem heyetine veya mahkemesine gidip şikayette bulunursanız 6502 sayılı kanun madde 54 den işlem yaptırabilirsiniz ve bu konu gibi emsal kararlar bulunmaktadır.

• hakem heyetinden indirimli fiyattan satış yapılması kararı çıktı, n11 e kararı ilettim firma ile görüşüp bana özel bir stok açıldı ve ürünü aldım :) ürün şuan kargoda. benzer sorun yaşayan herkese tavsiye ederim biraz uzun sürüyor ama
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.