Şimdi Ara

Teknosadan kovulduk (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Ulan ben 20 yaşında adamım, Electro World'den çıkarken çantam öttü diye arka odaya alındım. Meğersem kitabın üzerinde elektronik zımbırtı ötüyormuş. Tip tipte bakıyor herifler.

arka odadada nasıl bir muamele çektiler

İri yapılı bir kadındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: winneras

geçen sene de elamanın biri vatan bilgisayarın görevlisine: vatan sana emanet demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi duranı kovmazlar, kesin bir taşkınlık yaptınız ondan kovdular.
    Hiç burda mağduruz ayaklarına yatmayın. Suçunuzu anlatın!!!
    Sabahtan akşama kadar dükkanı meşgul et, sonra KOVDULAR YA!!!
  • O veletlerin mağaza sahibine küfür ederek eğlenmeleri ile 17 yaşında bi insanın mağazada bakınması aynı şey değil.Haklısınız şikayet etmekte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Ulan ben 20 yaşında adamım, Electro World'den çıkarken çantam öttü diye arka odaya alındım. Meğersem kitabın üzerinde elektronik zımbırtı ötüyormuş. Tip tipte bakıyor herifler.

arka odadada nasıl bir muamele çektiler

İri yapılı bir kadındı.

oyşş yağlayacan bide

• Bende 18 i doldurmadan önce gidip 2,3 kere alışveriş yapmıştım böyle bir şey gelmemişti başıma ya tipe bakıyorlar yada şans işi herhalde.
  • ben 18imi doldurmadan ipod falan aliyordum. kulaklik icin yapmazlar kesin bir sey yaptiniz...

• liselinin dramı
  • At hırsızı gibi tipiniz varsa normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

mobil:www.youtube.com/watch?v=BLxFbA72PCw

• feyknosa
  • Teknosa öyle vatanda suana kadar hiç sıkıntı yaşamadım yaşım 17 Televizyonda ALDIM Pc de aldım Pahalı Eşyalarda aldım kimse yaşın küçük alamazsın demedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Bende mp3 calar yani walkman alcaktim , yas 17 babamin isi oldugundan karti bana birakip gitti kendin al dedi..

Gittim teknosa ya baktim raflara fln 89TL begendim bi tane aldim kasaya gittim kredi kartini uzattim .. Adam ( - ) Ben (+)
    - Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.
    + Tabiiki buyur. ( diyip verdim , aldi bakti soy ismine karttakiyle uyusuyor , tamam dedi geri verdi. )

Uyusmasa nolacakti , akrabanin fln olamazmi yani polisimi aricaktiki ?
    Neden boyle birsey yapti cozemedim..

Çok normal diyalog, çoğu yerde karşılaşmanız olası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Veriyim Abime

gidip şikayet edin buna hakları yok

cuk oturmuş

• lise 3 teykene bizi de okul üniformasıyla alamayız dediler içeri zihniyete bak sanki çalacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

Teknosaya gittim arkadaşımla kulaklık almak için,kulaklık seçerken güvenlik geldi yaşınız kaç dedi 17 dedik kimlik gösterin dedi.Gösterdik kimliği 17 yi doldurma mışsınız aileniz olmadan giremezsiniz dedi.İlk defa başıma böyle bir olay geldi.17 yaşından küçükleri almıyoruz dedi.

Ben senin yerinde olsam kimlik falan göstermezdim. Bakardım, alacağım varsa alıp çıkardım. Üstüne bir de adamı şikayet ederdim.

Hatta bence yap bunu. Şikayet et adamı.
    Anlat olayı. Almak için böyle böyle gitmiştim diye.
  • Allah'a şükür böyle bir şeyle karşılaşmadım bugüne kadar.tipim nasıl diye sorarsanız boylu poslu hafif kilolu sarışın mavi gözlü bir adamım 22 yaşındayım.özellikle vatan bilgisayar sağ olsun çalışanı gibi oldum artık içeri girip ekran kartını istiyorum bakıyorum başım da kimse yok raaahaat rahaat adam veriyor ürünü bak sen diyor ben gelicem şimdi müdürleri de tanıyor iş başvurusu da yapmıştım çünkü .

hadi vatan size emanet gençler .

• 1 ay önce iş yerinden bi çocuğa telefon aldık mediamarkt'tan hiç bi Allahın kuluda gelip demedi ki siz napıyosunuz. Tipten kaybetmişsiniz kardeş :D
  • Yok 50 TL altı alış-veriş yapmayanları da almasınlar
  • ozkankiraz O kullanıcısına yanıt
    ben notebook u servise 2.aynı şikayetten gönderdikten sonra evde dizimden düşmüştü sağ alt kenarda küçük bi içeri geçme oldu .3.4. kez değişim talep ettik oranın resmini çekmişler teknosaya müşteri hatası 170tl fiyat istediler ben 1.2. gönderdiğim aynı şikayetten gönderdim orayla işim yok.arıza zaten düşmeden önceki arıza oyüzden dikkatli bakılmazsa belli bile olmayan yeri bahane ederek bana kitlemeye çalışyolar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.