Bildirim
TEKNOSADA SIEMENS 8 KG ÇELİK PANEL SADECE 1099 TL!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ya bu ürün 10 gündür duruyor hala satılmadı mı ?
Tuhaf gerçekten herhalde birşey var üründe gidip beğenmeyince almıyorlar. -
Hangi şubesinde acaba bilen var mı? -
Bayrampaşa Forum İstanbul AVM de satılıyordu. Ama yeni s serisi mı yoksa bu model miydi hiç dikkat etmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İLK CIKAN PARTI URUN AMA O FIYATA ARCELIK BEKO VESTEL ALMAKTAN ORJ ALMAN MALI IYIDIR.
GNCEL GNCEL GUNCEL..........
alan oldu mu, fiyat taksit seçenekleri de düşünüldüğünde bana makul gibi geldi? -
alman malı olmasının yanı sıra, istediğim kapsamlı programlara da sahip olduğundan (outdoor giyim, elde yıkanan giysiler..vb) bu ürüne sıcak bakıyorum. teknosa.com dan alışveriş yapınca 100lira hediye çeki verileceği yazıyor; bu 100 lira lık çek, alışveriş esnasında kullanabilceğim bir indirim mi, yoksa alışveriş sonrasında sonraki alışverişlerime kullanmam için 100 liralık bir bonus mu anlamadım? axess kullanıyorum ve şansıma axess karta 12 taksit yapıyorlar. tepe nautulus deki teknosada bu ürün var mıdır acaba? sizlerin görüş ve önerilerinden sonra yarın gidip bakacağım... -
Teknosa bunj hep yapıyor.
Arayıp nerede satıldığını öğrenmek isterseniz "Arızalı ürünü satmıyoruz" diyorlar.
Bu yüzden Sanayi Bakanlığı' na şikayet ettim. -
Tuvnera iyi yapmışsın valla bunlara o müstehak. -
netten sipariş geçsem sıfır açılmamış kutusunda gönderirler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: face1tr
netten sipariş geçsem sıfır açılmamış kutusunda gönderirler mi?
Seri sonu bölümünde Panasonic Plazma TV vardı, fiyatı da piyasasına göre iyiydi. İnternette sepete eklenip sipariş verilebiliyordu. Ben herşeye rağmen Teknoasist' i arayıp açılmış teşhir ürünü gönderip göndermediklerini söyledim. Bana kesinlikle teşhir göndermeyeceklerini söylediklerinde siparişi verdim.
Gelen TV açılmamış ve sıfırdı.
Anladığım kadarıyla seri sonu bölümünde bile olsa internetten satın alınan ürünller sıfır kapalı kutu oluyor. -
ancak teknosa.com da bu ürün için olan sayfayı incelediğinizde, bu ürün sadece teknosa mağazalarında bulunmaktadır deniyor,mesela teknosa com daki bir başka ürüne baktığınızda yanında stokta deniyor. dolayısıyla onu açılmamış kutusuyla gönderiyorlar.
söz konusu bu simemens makinenin bulunduğu sayfada, yukarıdaki "Bu ürünün bulunduğu mağazaları bul" dediğinizde de sadece cevahir teknosa gösteriliyor. yarın bi gidip ürüne bakacağım. görsel/fiziksel bir kusuru yoksa belki alabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Teknosa bunj hep yapıyor.
Arayıp nerede satıldığını öğrenmek isterseniz "Arızalı ürünü satmıyoruz" diyorlar.
Bu yüzden Sanayi Bakanlığı' na şikayet ettim.
Sizi seviyoruz.
-
ürünü gittim gördümi, gri kasa.
üstünden kamyon geçmiş gibi, iyice hırpalanmış, heem ön kapağı kırık hem de makinenin üstündeki tabla, ana gövdeye vidalandığı kısımdan kırılmış...
servis bunu kaça yapar acep?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X