Şimdi Ara

TEKNOSADA Philips 3144 DVP Player '10 YTL'-ASLINDA BEDAVA 'İNANIN'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aradaşlar yanlış duymadınız..Ben bugün inanamadım ama doğruymuş..Teknosaya mp3 player almak için girdiğimde bana Philips'İn yeni çıkardığı video ve foto gösteren 1gb lık mp3'ünü alırsam 159, üstüne 10 ytl verirsem hem Philips Divx-Dvd 3144 DVP Player'ı ve üstünede 10 ytl lik hediye çeki vereceklerini söylediklerinde önce şaka gibi geldi ama doğruymuş..Yani BEDAVA..10 ytl farkı veriypruz ama üstüne 10 ytl lik hediye çeki alıyoruz..Buyrun siteye bakın ama stoklarla sınırlı ben alınca 2 tane kalmıştı..Bence kaçırmayın..

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982422&CS_Category=_SBA_846_1662_819_3807&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846

• umarım almadan önce incelemişsinizdir, bahsettiğiiz 2 ürün ayrı markalardan aynı fiyata daha ucuza bile bulunabilir gibi duruyor :)
  • Kardeş haklısın demeyi isterdim ama diyemeyeceğim :) Mp3 player zaten TEK BAŞINA 159 diğer yerlerdede..Sonuçta dvd player hediyem olmuş oldu..
  • Ayrıca dvp player da teknosada tek başına 129 ytl..Bence çok uygun ama tabi yinede hdmi lı kullanacaklar almasın sonuçta hdmi yok..Ben mp3 player alacaklar yada divx li dvd player alacaklar için dedim..Neyse alanlara yada alacaklara hayırlı olsun..
  • hayırlı olsun o zaman, :)

hafıza kartı desteği var mı mp3 playerda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ürünü TEK BAŞINA bi sen alacaksın sanırım :) nedir bu hararetli yazışma ve TEK BAŞINA yazıları :)

1 gb, kart desteksiz bi ürünün satamadığı aşikar, 2 sinin fiyatı birleşince yenilir yutulur bi seviyeye iniyor anca.

alanlara ve alacaklara hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 19 Ocak 2008; 0:10:08 >
  • kardeş çaktırma işte ürünü pazarlamaya çalışıyorum..Philipsten ve teknosadan her satılan ürün için anlaşma yaptım yüzde hesabı çalışıyorum anlasana :)
  • wallahi gülen güldü artık değiştirdim mesajı ama benden alıntı yapan var, mesajım duruyor bi pm atayım

quote:

Orjinalden alıntı: teknoloji

kardeş çaktırma işte ürünü pazarlamaya çalışıyorum..Philipsten ve teknosadan her satılan ürün için anlaşma yaptım yüzde hesabı çalışıyorum anlasana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 19 Ocak 2008; 2:27:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Şu itirafla ürün tüm cazibesini yitirdi. Yani yalan söyledin , ben iki tane aldım diyerek? Kim neden iki tane alsın ki durup dururken ucuz diye ya da işte bunun da önemi yok söylemişsin, başta böyle yazaydın, satışta kendin olduğunu belirteydin daha iyi olacaktı ama itiraf ederek de bi nevi dürüstlük geç de olsa gösterdin tebrik eder ve aynı zamanda kınarım seni

quote:

Orjinalden alıntı: teknoloji

kardeş çaktırma işte ürünü pazarlamaya çalışıyorum..Philipsten ve teknosadan her satılan ürün için anlaşma yaptım yüzde hesabı çalışıyorum anlasana :)

Hocam ironi yapmış arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: yastik

Hocam ironi yapmış arkadaş

Tam okumamıştım atışmaları filan, bi başı bi sonu okuyunca böyle oldu, hoşgörün final haftası bu kadar oldu, tüm rezilliğim için tüm forum halkından özür diliyorum
  • Gece vakti siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün
  • alemsiniz arkadaşlar gece gece kopardınız gene beni :))

ürüne gelince;

1. 48 liraya usb-kart okuyucu çıkışlı divx playerlar varken bu philips e hayatta 130lira verilmez, markası iyi filan demeyin usb de lazer mazer yok bozulmaz sonuçta hani dvd kıyaslasak da zamanla bozulur filan desek, ürün bence bu noktada kaydbediyor

2. hadi haier veya axen marka divx playerları beğenmediniz, 120 liraya philips in kendi usb ve kart okuyuculu modeli var 5160 mı neydi modeli, onu alırsınız,

3. bu ürün dha önce de philips meyve doğrayıcı ile beraber satılıyormuş,

http://forum.donanimhaber.com/m_18454119/tm.htm

yani elde kaldıkça yeni kampanyalara başvuruyorlar, teknosanın fiyat şişirdiğine bakmayın,
    dvp3144 diye arattım ben ama başka yerde bulamadım ürünü,

son yorum:
    bence değmez,
    şahsen ben 48 liraya haier ya da 55liraya axen i alıri üste kalan 110 liranın 80ine sandisk sansa 2gb alır,
    geriye kalanına da başka bir fırsat kovalarım

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

bir de ürün den gg de sıfgır 80 liraya var:

http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-DVP3144-DVD-DIVX-PLAYER-SIFIR-GARANTILI_W0QQidZZ7841519

• http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=DVP3142

DVP3142 89 YTL

Sanırım bu üründen pek bi farkı yoktur. Bu ayarda bi üründür.
  • Arkadaşlar neden hep dvp player'ın üzerine gidiyorsunuz?
    Bakın heryere weblebide falanda 150 küsür bu mp3 player...
    sonuçta olsa olsa enn ucuz hadi 80 olsun dvp player..
    Peki sonuçta hediye çeki ile 159 ytl ye gelmiş olan mp3 player'ın yanında dvp player sonuçta BEDAVA ya gelmiş olmuyor mu?
    Eğer kabul etmiyorsanız da bu sizin bileceğiniz iş..Ama bence uygun..Yinede elbette siz bilirsiniz..Ben kimseye böyle fırsat yok veya illa alacaksınız kardeşim deyipte boğazına yapışmıyorum..Yeni açtım TEKNOSA'yı, Maksat müşterinin ayağı alışsın :)
    Ben potansiyel müşterilere faydalı olmaya çalıştım ama eğer hata yaptıysam affedin beni... çok üzgünüm kusura bakmayın :)
  • teknoloji arkadaşım sen ihtiyacın olan birşeyi alırken 10 liraya da ekstra bişi almış oldun. bence gayet de karlısın bu işten. gerçekten de güzel bir fırsat. ha ihtiyacı olan olur olmayan olur o ayrı mesele. mp3 player ın fiyatı başka markalara göre biraz pahalı ama yine de ihtiyaç ve tercih meselesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.