Şimdi Ara

TEKNOSA YÖNETİMİNİN ***BANA YAPTIĞI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizler Kuşadası'ndan kalkıp, Kuşadasına açılacak olan Teknosa mağazası için İstanbul'a 2 haftalık eğitime geldik.. Yaklaşık 100 kişi arasından seçildik..

6 kişiyiz..

6 Kuşadalı...

Eğitim 2 gün sonra bitiyor...
    Kimi işini,, kimi eşini bırakıp gelmişti eğitime...

Ve bugün bizi Teknosa yönetimi toplantı odasına çağırdı.. Ve o dumur söz ile karşılaştık..

''Teknosa Kuşadası 2-3 ay geç açılacak ! Bunun için özür dileriz...''

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

............

...

.....

Şok olduk..

Sonra bir arkadaş söz aldı ve

-''Kuşadası mağazası açılana dek başka bir ilin Teknosa mağazasında çalışabilir miyiz? ''

diye sordu..

Biraz düşündükten sonra olumlu cevap verdiler...

Fakat konaklama ücretini karşılamayacaklardı..Yani anca akraba olur tanıdık olur onun evinde kalırsın..
    Artık çevrene kalmış..

4 kişi bu şekilde izmir ve aydın civarında çalışabilirim,, tanıdık var vs.. dediler.. onlara da olumlu cevap verildi.. peki ya ben ve diğer arkadaşım?...

Bizim tanıdıklarımız,, yanında kalacağımız kişiler yok izmir ve aydın da... biz Kuşadası mağazası açılana dek boşta kalacaktık..

Bunu da üzülerek !!! belirttiler...

Haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum...

Yarın gidip yönetime şunu söylemeyi düşünüyorum...

Ya bana Teknosa Kuşadası açılana dek maaşımı ve sosyal haklarımı verirsiniz,, ya da beni başka mağazaya verirsiniz fakat konaklama yemek yol ücretlerimi karşılarsınız...

Gerçi bu istediklerimi yapmazlarsa kanun bir yaptırım uygular mu bunu bilmek isterim..

Resmen mağdur olduk..

Sen kalk bizi istanbul'a çağır, eğit,, sonra da ''Aaaa pardon biz 2-3 ay sonra açacağız '' de...

Ne yapalım arkadaşlar , bir akıl verin.

Haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit Ajanı -- 16 Mayıs 2007; 20:54:06 >

• gülcan hoca mı söyledi bunu sana
    yoksa işe alım uzmanı havva hanımmı
  • Hocam kimin söylediğinin ne önemi var...
    Sonuçta mağaza geç açılacak ve biz aylarca boştayız yine...

Ben bunu haksızlık olarak görüyorum.
    Resmen mağdur olduk..
    Ne yapabiliriz acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

gülcan hoca mı söyledi bunu sana
    yoksa işe alım uzmanı havva hanımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit Ajanı -- 16 Mayıs 2007; 19:08:16 >
  • Arkadaşlar 70 kişi okumuş bu yazıyı daha tek bir akıl verecek kişi yok mu?
  • Geçmiş olsun.
  • hocam eğer ssk işe giriş bildirgeni ssk ya yollamışlarsa ve sana da şu tarihten itibaren diye işe giriş sözleşmeni imzalatmışlarsa maaşın işlemeye başlamış demektir,ama henüz bunlar yoksa beklemek zorundasın.resmiyet önemli yani hak iddia edebilmen için.
    birde şu var,eğer bu konuda sert bir tavır takınırsan mimlenebilirsin,en iyisi mağdur olduğunu,işe güvenip bazı planlamalar,borçlar yaptığını vs. söyle,bir çözüm yolu bulmalarını iste,gene kabul etmezlerse en iyisi beklemek gibi görünüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

hocam eğer ssk işe giriş bildirgeni ssk ya yollamışlarsa ve sana da şu tarihten itibaren diye işe giriş sözleşmeni imzalatmışlarsa maaşın işlemeye başlamış demektir,ama henüz bunlar yoksa beklemek zorundasın.resmiyet önemli yani hak iddia edebilmen için.
    birde şu var,eğer bu konuda sert bir tavır takınırsan mimlenebilirsin,en iyisi mağdur olduğunu,işe güvenip bazı planlamalar,borçlar yaptığını vs. söyle,bir çözüm yolu bulmalarını iste,gene kabul etmezlerse en iyisi beklemek gibi görünüyor...

Yok daha ssk girişi başlatmadılar..Eğitimden sonra yapacaklardı..
    Tabii mağazaya başladığın gün..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun, her şeyde bir hayır vardır.
  • inaşşallah daha iyisini bulursunuz
  • Eyv. @Saltuk..

Aslında bir de bardağın dolu tarafından bakıyorum..
    Koskoca yaz bana kalacak..Her gün deniz , kum, güneş, arkadaşlıklar vs...
    Gerçi benim teknosaya giriş amacım düzenli bir iş isteği ve tüketici elektroniğinin hobim olması..
    Neyse..

Yine e-ticaret göründü bize..

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Geçmiş olsun, her şeyde bir hayır vardır.
  • up
  • hüseyin, listeden çıkarıldın! artık teknosa' nın kapısından iş için giremezsin.

yaz tatilini sıcak ve kurak geçirmek istememişlerdir.
  • Yapacak bir şey yok.Bir de işin olumlu tarafından düşün.2-3 ay sonra Teknosada işe başlayacaksın.Ülkede yıllarca işsiz gezen eleman var bir parça ekmek goturemeyen babalar var.Onların en azından böyle bir umudu da yok.2-3 ay dedigin çabuk geçer merak etme.İnşaAllah işe de başlarsın maaşını da alırsın bugunler de gececektir.Haksızlık olmus dogru ama kendini de üzme yapacagın birsey de yok.Allah hepimize her daim herseyin hayırlısını versin.
  • yapacak bir şeyin yok
    burası türkiye malesef böyle
    amerika olsa tazminat alırdın çatır çatır
  • Açıkcası ben burada bir haksızlık yada saygısızlık göremedim.

En başından söylemişler ve oyalamamışlar.
    Zaman belirlemişler sürüncemede bırakmamışlar.
    Muhalif durma yerine birini almayı düşünmesinler 3 ayları daha var.

Sakin ve olgun duruş sergile ve bu süre zarfı içersinde organizasyona, v.s gibi destek verebileceğini söyle. Kimse işine sırtını dönerek yükselmemiştir.

Hocam yarın sakinleşince böyle düşümeyeceğine eminim. Kızgın bir anında ihtiyatlı ol olumlu ve yapıcı düşün. TeknoSA bile olsa bazı ticari beklentileri ve planları olabilir.
  • Teknosa beni çağırdı ben gitmedim...

Maaşı az....
    Sadece havası var yani nerden çalışıyorsun TEKNOSA'da..
    Satış yaparak Müdür olabiliyorsun ama o da biraz zor...

Teknosa beleş dağıttıgı broşuru bile almazken geçerken geyik olsun diye iş başvurusu ettim çalışıtıgım yerlere bakınca hemen çağırdılar :DGitmedim umrumda da değil...
  • izmir ve aydınla çalıştırırız demişler.
    bu iyi niyeti göstermeleri bile iyi.
    Öyle şirketler var ki bir bilsen.
    adamı zorla bezdirip istifa ettirtenler.
    Bir sözleşme imzaladınız mı? hayır.
    şu iki üç ayı çok iyi değerlendir.
    iş bulmak kolay değil bu devirde.
    inan referans(!!!) olmadan staj bile bulamazsın büyük bir yerde.

sabret bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 16 Mayıs 2007; 22:42:54 >
  • boşver teknosayı..eşekler gibi çalıştırıyorlar..kaymağını herzaman eskiler yiyor..yenileri köle gibi çalıştırıyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.