Şimdi Ara

Teknosa yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya istanbul ankara dışında olupta 5800 almak isteyen teknosadan başka alacak yeri olmayan arkadaş yok mu ne zaman getirecek bunlar haberi olan varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: w_ashburn

Ya istanbul ankara dışında olupta 5800 almak isteyen teknosadan başka alacak yeri olmayan arkadaş yok mu ne zaman getirecek bunlar haberi olan varmı

bende erzurumdayım alacak bir yer yok
    bende hizlıaldan sipariş geçmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 10 Şubat 2009; 19:35:05 >
  • Ya internet siparişine güvenemiyorum kardeş o yüzden teknosa ya bagımlıyız
  • internet üzerinden pek çok alışveriş yaptım şu ana kadar bi sorun çıkmadı.
    alış veriş yaptığım siteler:ereyon,hepsiburada,hızlıal,moysis özellikle ereyonla çok alışveriş yaptım.
    yanlış hatırlamadıysam 7-8 defa sırf telefon almıştım hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    bu arada bende sivasta oturuyorum.
  • Ereyon kapıda ödeme var heralde di mi
    ama ups diyor sivasda ups yok
  • Daha önce farklı bir alışveriş sitesinden gerçekleştirmiş olduğum alışverişte, kargo firması olarak site tarafından UPS firması seçilmişti, siparişin teslim edileceği yerde UPS Kargo Şubesi olmamasına rağmen, sipariş sorunsuzca ulaştırılmıştı.
    İlgili sitenin müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz halinde net ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Ama ben adres olarak kargo şubesinin adresini veriyorum o yüzden burda şubesi olması lazım
  • Herkese Günaydın Arkadaşlar,

Teknosa ile ilgili bilgi vermek isterim sizlere... Şuanda bu ürün depolarımızda bulunmakta yarın dağıtımına başlayacağız... 2 gün sonrada bütün Türkiye'deki mağazalarımızda satışa sunulacaktır.
  • Fiyat hakkında bir bilgin var mı arkadaşım
  • Şuan 899TL olarak görünüyor herhangi bir değişiklik yok yani. Nokia shoplarla aynı olacak. Axess için değişik ödemek seçenekleri olabilir ama 10ay gibi falan tam net değil ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_Cloud -- 11 Şubat 2009; 19:55:33 >
  • Arkadaşlar şu anda Teknosa internet sitesinde var fiyatı 899 TL maksimum'a özel 10 taksit 949 TL
  • teknosanın sitesine baktım ordada çıkmış fiyat 899Tl 2 gün sonra gelirse süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert!! -- 12 Şubat 2009; 12:31:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.