Şimdi Ara

TEKNOSA TELEFON GARANTİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, elimde lgg2 telefon var, teknosadan almıştım. Teknsoa garanti de 20 is gününde gelmezse ürün fiyatı kadar çek verdiği konuşuluyor. Sordum onayladi yetkililer. Şimdi telefonu garantiye gönderdikten sonra eğer gelmezse telefon çek nasıl alıyoruz? Bilgili veya bu durumu yaşamış birisi varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü alırken aldığın fiyat tutarında sadece ''teknosa''da kullanabileceğin bir çek veriliyor. Telefonunu 1200TL'ye aldıysan 1200TL tutarında çek veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbusiveBoyz

Ürünü alırken aldığın fiyat tutarında sadece ''teknosa''da kullanabileceğin bir çek veriliyor. Telefonunu 1200TL'ye aldıysan 1200TL tutarında çek veriliyor.

Evet hocam bende böyle biliyorum. Peki cihazın gelmemesi için neler yapılabilir?

• : Ben bir kaç ay sonra tekno garantili olan telefonumu parçalayıp ücret iadesi talep edicem. Eğer sende telefon yerine para istiyorsan ve kaskosu varsa 7 ayı geçmeden tüm parayı 7 ayı geçince %60tutarını alıyorsun ve telefonun %60 pert olması gerekiyor :)
  • AbusiveBoyz kullanıcısına yanıt
    Baya sıkıntı olmali yani. Bir arkadaşım 1.5 yıllık telefonunu göndermişti paranin tamamini almıştı fakat. Yeni mi acaba bu dediğiniz şey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.