Şimdi Ara

TeknoSA Samsung S5253 Wave 525 319TL ( 25-26 Haziran )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cumartesi Pazar günlerine özel Samsung Wave 525 Teknosakarta özel %20 indirimle sadece 319TL...
    İlgilenen arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKNoLoJi_uZMaNı -- 25 Haziran 2011; 1:50:23 >

• İyi fiyat
  • 5 ay önce vatandan kampanyadan almıştım 325 tl fiyat iyi sayılır
  • Tam zamanında konuyu gördüm. şimdi dartyden almayı düşünüyodum. world puanla birlikte 320 tlye geliyodu. Ama teknosada direk 319 tl olması daha iyi. Yarın bi uğrayalım teknosaya
  • bence de ii fiyat.acaba pembe ve beyazı var mıdır? internette en ucuz fiyatı siyah olanı için vermişler hep.teknosa'da da sadece siyahı vardır muhtemelen.
  • Arkadaşlar internette indirim görülmüyor. Mağazalardamı geçerli sadece ? Ayrıca bonusa %10 bonus olayı devam ediyormu ?
  • Mağazayı aradım sordum 319 tl imiş. Diğer renkleride varmış stokta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım.319 tl den 12 taksit .
  • Samsung 5620 den farkı nedir. biliyormusunuz. artıları ve eksileri
  • Tüm teknosalarda geçerli mi?
  • Arkadaşlar telefon ile ilgili yorumlarınıda yazabilirlermi acaba?
  • Ben dün aldım...319 8 taksit ..Ayrıca içinden 8gb kartta dahil.Bence fiyat/performnas olarak iyi bir makina!..
  • vodafone kampanyasından hediye edilmişti (önceki günde telefonu çaldırmıştım kalbim temizmiş ertesi gün telkonet aradı:) )edildiği gün tuşlu bir se telefonla takas etmek istedim(hiç dokunmatik kullanmadım hayatımda)
    yüzüne bakan çıkmadı.eh madem öyle kullanayım alışamazsam ucuza satarım dedim ama f/p olarak 10 numara çıktı hemen gittim kılıf aldım ekranı da kaplattım.herkese tavsiye ederim aptal bir işletim sistemi değil bada ayrıca kamerası müziği hepsi tatmin edici azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Ben dün aldım...319 8 taksit ..Ayrıca içinden 8gb kartta dahil.Bence fiyat/performnas olarak iyi bir makina!..

Ben de aldım dün, 8gb kart yoktu Teknosa değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.