Şimdi Ara

Teknosa samsung i5 1200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun bir arkadasim almis ve benim de dizustu arayisinda oldugumu bildiginden beni aradi, oyle haberdar oldum.
    icinde isletim sistemi, ofis programi da olunca cazip geldi almayi dusunuyorum, belki birilerini isie yarar diye linki paylasiyorum:
    http://teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032127/samsung_np300e5as0dtr_gumus_notebook

• İşletim sistemi birçok notebookta geliyor zaten, ofiste öyle. Gelen ofis zaten ücretsiz Ofis Starter, sadece World Excel var, onlarda kısıtlı olarak. Ekran kartı dışında diyecek birşeyim yok. Fiyat çok iyide sayılmaz, çok kötüde. Markaları da fazla takmayın, arada ahım şahım farklar yok artık. Her markanın iyisi var kötüsü var.
  • Ben 4 aydır Samsung RV520 kullanıyorum. İşlemcisi i5 2410M İŞLEMCİ 2.30 GHZ , diğer özellikleri aynı.
    Cihaz öncelikle ısınmıyor. Cod, NFS Shift gibi birçok oyun oynadım hafif bir sıcaklık dışında birşey yok. Diğer markalarda cayır cayır yanan cihaz çok gördüm. Bu konuda Samsung başarılı. Ekran kartı da bence yeterli. Oyunlarda sorun çıkarmadı.

Led ekranı gayet iyi. Hoparlörleri beklediğimden de iyi çıktı. Çok rahat film izlenebiliyor.

Tavsiye ediyorum
  • ekran karti 520mx nfs run da 80 85 C derecelerde, frp ise 20 25 arasi oynatiyor En Dusuk ayarlarda... 520mx yetmeyebilir. ama fiyat Cok iyi olmasa da Iyi..alinabilir
  • 100 lira daha verin 540m ekran kartlı bir model alın enazından değmez bence
  • Vatanda bu sabah i7 lisi çok iyi fiyata satılıyordu.. Fakat sonradan fiyatı yükselttiler..
    ihtiyacı olup peşin almak isteyen olursa benim girdiğim havale ödemeli bir siparişim var..
    aşağıdaki linkte belirtmiştim.. Alacak arkadaş boşuna pahalı fiyattan almasın..

http://forum.donanimhaber.com/m_58525825/mpage_6/key_/tm.htm#msglink_58574066
  • Fikir sunan arkadaslardan ricam link vermeleri.

Benim magazadan taksitle (teknosa'daki kartina gore 5-12 taksitmis) alabilecegim 1200tl ust limitli, oyun oynanmayacak, stabil, prestijli bir bilgisayara ihtiyacim var.

Gecen hafta saturn'de 970tl'ye gene samsung'un i3 islemcili bilgisayari vardi kacirdim, bu i5 1200tl idi bu da kacti sanirim (stok ariyorum), beni oyle isletim sistemi bulmayla-kurmayla, siparis verip kargo beklemekle ugrastirmayacak link verebilen arkadaslar buyursunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S10 Lite (6000 TL)
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • metroda bahsi gecen pc nin bir üst modeli world karta 1170 liraya veriliyor 12 taksit 2 ay erteleme ile
  • http://www.daybuyday.com/kampanyalar/dell_25134/elektronik
    burda da dell var i3 999 tl i5 1199 lira ben almayı düşünüyorum ama kredi kartı işlemlerim yetişir inşallah.
  • pazarland 3 hafta önce 940TL gibi bir fiyattan sattı samsung un o modelini
  • pazarland yeni kampanya yapacak mı acaba ona göre laptop alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkale86

pazarland yeni kampanya yapacak mı acaba ona göre laptop alalım

email atıp sormak lazım hemen cevap veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

metroda bahsi gecen pc nin bir üst modeli world karta 1170 liraya veriliyor 12 taksit 2 ay erteleme ile

tam olarak özellikleri nelerdir ? eğer halen geçerli bi kampanya ise inceleyebileceğimiz link paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

quote:

metroda bahsi gecen pc nin bir üst modeli world karta 1170 liraya veriliyor 12 taksit 2 ay erteleme ile

tam olarak özellikleri nelerdir ? eğer halen geçerli bi kampanya ise inceleyebileceğimiz link paylaşırsan sevinirim

Link yok malesef ama özellikler şöyle

İşlemci : Intel 2. nesil Intel® Core™i5-2450M işlemci 2.5 GHz, Turbo Boost ile max. 3.1 GHz
    Bellek (Mb) : 4 GB (4 GB x 1) DDR3 1333MHz SODIMM Max Bellek 8 GB
    Ekran Kartı : NVIDIA® 1GB gDDR3 Harici Grafik Belleği GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™ technology
    Sabit Disk (Gb) : 500GB 5400rpm S-ATA
    Optik Sürücü : Super Multi Dual Layer (S-ATA)
    Pil Tipi/Ömrü : 6 Hücreli Lityum iyon
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.6" HD LED Display Anti-Reflective 1366 x 768
    İşletim Sistemi : Windows® 7 Home Basic (64-bit)
    Geliştirilmiş Portlar : 3 x USB 2.0
    HDMI : Var
    Wireless : 802.11 bg/n 1 x 1 (150 Mbps'ye kadar)
    Webcam : VAR
    Bluetooth : Bluetooth 3.0

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hypnosis

quote:

Link yok malesef ama özellikler şöyle

İşlemci : Intel 2. nesil Intel® Core™i5-2450M işlemci 2.5 GHz, Turbo Boost ile max. 3.1 GHz
    Bellek (Mb) : 4 GB (4 GB x 1) DDR3 1333MHz SODIMM Max Bellek 8 GB
    Ekran Kartı : NVIDIA® 1GB gDDR3 Harici Grafik Belleği GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™ technology
    Sabit Disk (Gb) : 500GB 5400rpm S-ATA
    Optik Sürücü : Super Multi Dual Layer (S-ATA)
    Pil Tipi/Ömrü : 6 Hücreli Lityum iyon
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.6" HD LED Display Anti-Reflective 1366 x 768
    İşletim Sistemi : Windows® 7 Home Basic (64-bit)
    Geliştirilmiş Portlar : 3 x USB 2.0
    HDMI : Var
    Wireless : 802.11 bg/n 1 x 1 (150 Mbps'ye kadar)
    Webcam : VAR
    Bluetooth : Bluetooth 3.0

bununda özellikleri aynı değilmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.