İşletim sistemi birçok notebookta geliyor zaten, ofiste öyle. Gelen ofis zaten ücretsiz Ofis Starter, sadece World Excel var, onlarda kısıtlı olarak. Ekran kartı dışında diyecek birşeyim yok. Fiyat çok iyide sayılmaz, çok kötüde. Markaları da fazla takmayın, arada ahım şahım farklar yok artık. Her markanın iyisi var kötüsü var.
Ben 4 aydır Samsung RV520 kullanıyorum. İşlemcisi i5 2410M İŞLEMCİ 2.30 GHZ , diğer özellikleri aynı. Cihaz öncelikle ısınmıyor. Cod, NFS Shift gibi birçok oyun oynadım hafif bir sıcaklık dışında birşey yok. Diğer markalarda cayır cayır yanan cihaz çok gördüm. Bu konuda Samsung başarılı. Ekran kartı da bence yeterli. Oyunlarda sorun çıkarmadı.
Led ekranı gayet iyi. Hoparlörleri beklediğimden de iyi çıktı. Çok rahat film izlenebiliyor.
Tavsiye ediyorum
ekran karti 520mx nfs run da 80 85 C derecelerde, frp ise 20 25 arasi oynatiyor En Dusuk ayarlarda... 520mx yetmeyebilir. ama fiyat Cok iyi olmasa da Iyi..alinabilir
100 lira daha verin 540m ekran kartlı bir model alın enazından değmez bence
Vatanda bu sabah i7 lisi çok iyi fiyata satılıyordu.. Fakat sonradan fiyatı yükselttiler.. ihtiyacı olup peşin almak isteyen olursa benim girdiğim havale ödemeli bir siparişim var.. aşağıdaki linkte belirtmiştim.. Alacak arkadaş boşuna pahalı fiyattan almasın..
Benim magazadan taksitle (teknosa'daki kartina gore 5-12 taksitmis) alabilecegim 1200tl ust limitli, oyun oynanmayacak, stabil, prestijli bir bilgisayara ihtiyacim var.
Gecen hafta saturn'de 970tl'ye gene samsung'un i3 islemcili bilgisayari vardi kacirdim, bu i5 1200tl idi bu da kacti sanirim (stok ariyorum), beni oyle isletim sistemi bulmayla-kurmayla, siparis verip kargo beklemekle ugrastirmayacak link verebilen arkadaslar buyursunlar...