Şimdi Ara

Teknosa Preo P1 akıllı telefon inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fiyat olarak pahali ama avea intouch4 un aynisi. Ben intouch4 kullaniyorum ve memnunum. Ucuza bulursaniz memnun kalabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çöp değil ama fiyatı yüksek. O telefonun deger 599TL en fazla.
    649a gm 4g ya da 799a bundan kat kat daha performansli lenovo p70 alinabiliyorken bu telefona 750TL vermek mantik işi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün yorumlara katılıyorum müşteri hizmetleri diye bir şey yok sıfır teknosadan ne alırsanız alın o günden sonra başınıza bela aldınız demektir bizde p1preo diye telefon aldık başımıza bela almışız adamlar kendi Ürünlerine sahip çıkamıyorlarki kendi çıkardığı telefondan bi haberler saatini 70 günde gönderdiler tamirden bir ay kullanmadık oysa o saati yok şöyle alınmış yok böyle alınmış faturasını bulamadık dedik ya ben nasıl aldığımı unutmuşum müşteriyi enayi yerine koymasalar geçen seneki kampanyaymış daha tel çıkalı dört ay oldu kendileri bilmiyor neyin ne olduğunu sistem

  • Marketler zinciri Teknosa'nın yeni fiyat ve performans canavarı akıllı telefonu Teknosa Preo P2 inceleme için test merkezimize getirildi. Bir inceleyelim Teknosa Preo P2 bizlere neler sunuyor?

    Teknosa Preo P2 İnceleme

    Geçen yaz ayında Teknosa, Preo P1 ve PWatch modellerini duyurmuş, Türkiye'deki ilk olarak bir perakende firmasının telefonu pazara girmiş oldu.

    Teknosa, hızlı bir şekilde yeni model üzerinde çalıştı ve bu sefer çok daha iddialı özelliklerle gelen Teknosa Preo P2 ve PWatch2 modelini satışa sundu.

    Teknosa Preo P2 Fiyatı
    Teknosa Preo P2, 899 TL fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Ayrıca Teknosa Mobil ile cihaz 350 TL daha indirimli fiyata satın alınabiliyor. Teknosa Mobil fırsatıyla, çok ciddi avantajlar sağlayabiliyorsunuz.

    :: Teknosa Preo P2'yi BURADAN satın alabilirsiniz...

    Teknosa Preo P2'nin kutu içeriği de bir hayli zengin. Kutu içerisinden 2 Amper gücünde hızlı şarj adaptörü, USB Type C bağlantı kablosu, kulak içi kulaklık, silikon bazlı kılıf, ekran cam filmi ve ekranı silmeniz için bez gibi ince düşünülmüş ekstralar da bulunuyor.

    Teknosa Preo P2 Özellikleri
    5.5 inç büyüklüğünde, 720p çözünürlüğünde AMOLED ekran ile gelen Teknosa Preo P2, MediaTek'in yeni nesil 8 çekirdekli işlemcilerinden MT6753'ü kullanıyor.

    28nm teknolojisiyle üretilen işlemci, 8 adet 64 bit destekli ARM Cortex A53 çekirdeğinden ve Mali-T720 grafik işlemcisinden gücünü alıyor.

    2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği gibi ek özelliklerle donatılan cihazın en büyük avantajı ise bataryası. 3150 mAh büyüklüğünde çıkarılabilir batarya ile gelen cihazda, ayrıca hızlı şarj desteği de var. USB Type C bağlantısıyla beraber, cihaz oldukça hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor.

    13 Megapiksel ana kamera ve Full HD video kaydı sunan Teknosa Preo P2, ön tarafta ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çeken ve 720p video kaydı yapabilen iddialı bir kameraya sahip.

    Android 5.1 Lollipop ve tamamen özelleştirilmiş bir Android arayüzü kullanan Teknosa Preo P2, başarılı bir stabilie ve donanım - yazılım uyumu bizlere sunuyor.

    Teknosa Preo P2 İnceleme
    Teknosa'nın 899 TL'ye piyasaya sunduğu ve fiyatına göre iddialı özelliklerle donatılan Teknosa Preo P2 modelini detaylı bir şekilde inceledik.

    İşte Teknosa Preo P2 inceleme videomuz. İyi seyirler... http://silikonvadi.blogspot.com.tr/2015/12/teknosann-cep-telefonu-preo-p2.html




  • Bunun ikisi gelmedi mi ? P1 ne ya

  • Ben kullanıyorum gayet iyi bir telefon kasası çok sağlam kaç defa dusurdum hiç bir şey yok sadece depolama alanı kötü onun içinde sd kart var

  • Kesinlikle almayın! İlk olarak camı çok hassas ve Teknosa bunu umursamadığından ya da umursamamak işine geldiğinden telefon kılıfı üretmiyor. Yani ben buna uygun kap bulmak için çok zorlandım bulamadım da kötü görünüyor. Birkaç ay önce telefonun ekranı kırıldı ve bunun için kesin fiyat vermemekle beraber en az 300 lira tutar diyorlar ki alt tarafı camı kırıldı çalışmasını engelleyen hiçbir problem yok. Kaldı ki şu an Preo p1 ler 500 liraya inmişken kırık ve saçma bir telefonun ekranına 300 lira vereceğime üstüne biraz daha ekleyip daha güzelini alırım. Ayrıca telefon uygulamaları kendi kendine kapatıyor. Cidden çok doluyum. Mesela instagramda gezinirken birden kendini kapatıyor uygulama nedensizce. Sonra kaldığın yerden bul fotoğrafları bulabilirsen... Hoparlör deseniz geçen bir şey izleyeceğiz komşumun kızıyla sesi bu kadar mı dedi ortada çıt çıkmazken bile sesi çok az çıkıyor. Arkadaki hayvan gibi Teknosa Preo yazısı da cabası. Sanki bedava dağıtmış reklam için. Kesinlikle buna para vermeyin. Gidin biraz daha para biriktirip ''bilinen''bir marka alın ki sorun çıktığında sizden para yolmaya çalışmasınlar.





  • Arkadaşlar teknosadan 300 tl'ye Preo P1 diye bir telefon aldım. Bu telefonun ekranı kırıldı. Telefoncular değişik marka diye ilgilenmediler. Aliexpreste Zte Blade V2 diye arattım yine de ekran bulamadım. Bu telefona başka bir telefondan aynı 5 inç bir ekran takmak mümkün mü ?
  • Hiç güzel bir telefon degil.Aldım pişman oldum. Tavsiye etmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.