Şimdi Ara

Teknosa Preo Kablosuz Hoparlör 27₺ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
6.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Usb olsaydı şarj soketi iyi olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geldi bayağı uzun sürdü şarjı. ama ses performası beni şaşırttı açıkçası. bakalıom bayoda deneyeceğim benim oğlana aldım seviyor banyoda şarkı söylemeyi .bakalım su testini de orda yaparız
  • 17 liralik urun icin amma tantana yapildi. Kotuyse kotu yani, 3 ay dayansa parasini cikarir ..

Konu icindeki diger linklerdeki urunlerden birini alsaniz daha iyi ama cogu hoparlor bozulmaz zaten kullanacaginiz sartlarda, fakat yine de pahali bir seyse riske atmamak icin bunlardan alabilirsiniz elbette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun muadili olan urban sound markasının ürününü kullandım. müzik zevkim var, bass'ı tiz'i hissetmek istiyorum diyen uzak dursun. sadece iş görsün diyen alabilir.
  • Gittigidiyor linkini alabilir miyim?

• Benimki yeni geldi. Hoparlörü açıldığında ince bir ses var coil whine tarzı. Başkalarında da var mı? Sesi yüksek açınca etkisi azalıyor tabi
  • Benimki şarj olmuyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melange kullanıcısına yanıt
    kırmızı ışık yanıyor mu şarj olurken?
  • Hayır hocam hiç tepki vermiyor

• Benimkinin şarjı daha bitmedi. Şarj dolunca ışık sönüyorsa haber veririm. Muhtemelen seninki sıkıntılı ama..
  • Az önce geldi, eve gidince deneyeceğim artık. Sonuçta biz bu aleti 17TL ye aldık, bir çok kişi aldı, muhteşem bir ses kalitesi olsa bu paraya zaten vermezdi Teknosa. Fiyat hatası vs ile koklatmaz bu adamlar. Olduğu kadar, çok çok beğenmezsem ihtiyacı olan bir çocuğa veririm, mutlu olur. 17TL için gerilmeye, büyütmeye gerek yok, şahsen kendi adıma ne gelebileceğini, Preo'nun nasıl bir marka olduğunu bilerek aldık, eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 8 Ocak 2020; 20:12:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKLEME: Şu an evde açtım, denedim, hamdolsun belli seviyede bir müzik kulağım olduğunu düşünüyorum, 17TL ye Preo marka bir BT hoparlör aldığımı da biliyorum, bunlara dayanarak diyorum ki bundan iyisi Şam'da kayısı! Bu paraya şikayet edilebilecek bir müzik kalitesi kesinlikle yok bence. Emin olun, şu cihazın Preo yazan yerini söküp Xiaomi yazıp 10$ a satsalar kapış kapış giderdi ve methiyeler düzülürdü yılın F/P hoparlörü diye. Birkaç sene önce aldığım minik yuvarlak Xiaomi hoparlörden daha iyi geldi bana, en azından ses seviyesi çok daha yüksek o kesin. Eşime vermiştim o minik Xiaomi'yi al çantana koyar istediğin yerde kullanırsın diye, 2 gün sonra geri vermişti bana, bu ne ya ses çıkmıyor bundan, telefon daha iyi ses veriyor diye. Ki o hoparlörü de kampanya ile çok ucuza aldık diye yere göğe sığdıramamıştık. Tek negatifi, boşta beklerken çıkardığı elektronik hıslama sesi, çok bariz kulak tırmalıyor. Yine de ben verdiğim paraya aldığım üründen çok memnun kaldım kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Evet sesi hakkaten yüksek. O elektronik hımlama sesi 17tlnin tek eksisi bence de.

• duşakabinde bi yere koyup dinlemek için bir önceki sayfada paylaşılan şu cihazı mı alalım yoksa bu preoyu mu alalım dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.