Şimdi Ara

Teknosa Personeli Kafa Karıştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütcem 3000/4000 arası ve aklımda SamsungJU7500 vardı. 3d olan bir tv almak istiyordum.

Personel 2016 itibariyle Samsungun ve LG nin 3d yi ortadan kaldırdığını 3d film çıkmayacağını ve 3d almamam için buna benzer konuşmalar yaparak 2016 yeni serisi birkaç tv önerdi.

Zaten çok kararlı olamadığımdan kafamı hepten karıştırdığı için tv alamadan çıktım.

Tecrübeli arkadaşlar sizce ne almalıyım? Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatckmk -- 30 Haziran 2016; 10:37:59 >

• Samsung 3D izleme özelliğini tv lerinden kaldıracak doğrudur. lg hakkında bbilgim yok ama oda büyük ihtimalle samsungu izler. Fakat 3D film çıkmayacak diye birşey yoktur heralde :)
  • Önereceğiniz tv var mıdır peki?
  • Markalar yavaş yavaş 3d özelliğinden çekiliyor.Samsung artık üretmeyeceğini duyurdu.

Şu an rağbet 4K tvlerde.

3000 4000 bütçeniz var ise Sony öneririm.

Tabi istediğiniz özelliklere bağlı.

Kavisli ekran mı düz ekran mı FHD mi yoksa 4K mı? hangisini istiyorsunuz.

Ve asla bir mağaza satıcısına sorup kesinlikle ürün almayın.Şahini size Mercedes diye satarlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~~hyperion -- 28 Haziran 2016; 1:23:35 >
  • Aslında alacağım tv de 3d özelliği olmasını istiyorum. Ek olarak da görüntüsü zarif şık olmasını istiyorum. Kavisli de olabilir Düz de
  • Arkadaşlar lütfen yardım, 3000-4000 arası alınabilecek Tv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam plastik görüntüye para vermeyin gidin birtane sony alın gözleriniz bayram etsin bütçenize göre alınacak üç panel var bunlar

sony 55x8505c 3d var
    sony 55xd8505 3d yok
    samsung 55ju7000 3d var

bunların dışında bütçemi 6500 veya 7000 bandına çıkarırım diyorsan size tavsiyem sony 55xd9305 3d var olur 2016 en iyi tv si

şimdiden hayırlı olsun
  • Ürünü mağaza yerine burdan aldığımız zaman ne gibi dezavantajları oluyor?

http://www.epttavm.com/item/19628859_sony-kd-55xd8505-4k-bravia-ultra-hd-android-tv?ref=akakce&v=0.96.8
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sony-kd-55x8505c-140cm-4k-uhd-3d-bravia-android-led-tvhd-dahili-uydu-alici.html

Gözü kapalı alabilirsiniz hocam.

Tavsiyem Teknosa yada Vatandan alın
  • tam almaya karar vermişken ve alacakken aşağıdaki yorum dikkatimi çekti bu konu hakkında bilginiz varmı?

alıntı
    bu tv de 60p desteği yok ozaman denilene göre trt 4k ve ileride gelicek 4k kanallarda gerçek 4k performansı alınamıyacak mı?
    şuan trt 4k kanalı 50p değerinde yayın yapıyormuş , gelecek kanallarda 60p ye kadar destekliyeceği konusunda bir görş var.
  • Başlıktan birşey anlayan varsa bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan alamadım ürünü stoklarda kalmamış
  • Hocam televizyonun 60p 4K yı desteklemesi ve dahili uydu alıcın 4K uyumlu HEVC kodekli olmalı bence almışken eski nesil tv almayın 4K birinci önceliğiniz olsun 3000 4000 arası size Philips 49PUK7100 veya 55PUK7100 ü öneririm Android Tv

• Öneriniz için teşekkürler fakat Philipsi çok soğuttular o yüzden hiç düşünemiyorum
  • Siz bilirsiniz ama benim görüşüm 4K yayın yapabilen bir TV almanız yönünde

• quote:

Orijinalden alıntı: gencburakgnc

tam almaya karar vermişken ve alacakken aşağıdaki yorum dikkatimi çekti bu konu hakkında bilginiz varmı?

alıntı
    bu tv de 60p desteği yok ozaman denilene göre trt 4k ve ileride gelicek 4k kanallarda gerçek 4k performansı alınamıyacak mı?
    şuan trt 4k kanalı 50p değerinde yayın yapıyormuş , gelecek kanallarda 60p ye kadar destekliyeceği konusunda bir görş var.

hocam aynı tv kullanıyorum ve tv hdmi 2.0 4k 60 fps desteği var trt4k cam gibi maşallah usb ve hdmi 4k film oynattım hiçbir sorun yok
  • bende o tvyi almak istedim fakat şuan ürün tükenmiş
  • philips 43pus6501 kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum

android tv diye övdüler övdüler.. sürekli takılıyor donuyor vs... android tv pişmanlıktır .

bence en akılsız tv yi almak lazım. ne kadar çok özellik o kadar sorun çıkma olasılığı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.