Şimdi Ara

teknosa nexus 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknosa nexus 5 ön sipariş almaya başladı ilk 100 kişiye kılıf+100 tl hediye çeki verilecekmiş fiyat ise 1399 tlhttp://www.teknosa.com/urunler/125071186/lg-nexus-5-16-gb-beyaz-akilli-telefon?term=nexus5

• Pil dusuk,onun yerine g2 alinabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyat pahalı bence..
  • çok pahalı arkadaş ya.yurt dışında 350 dolar.g2 ile neredeyse aynı fiyat fakat birçok eksiği var saf android dışında.1000 - 1100 lira civarında girse direk alacaktım.çek kılıf derken 150 tl düşse bile yine çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

çok pahalı arkadaş ya.yurt dışında 350 dolar.g2 ile neredeyse aynı fiyat fakat birçok eksiği var saf android dışında.1000 - 1100 lira civarında girse direk alacaktım.çek kılıf derken 150 tl düşse bile yine çok.

aynen 1100 felan olsa alacaktım bende direkt. sonuçta batarya,kamera gibi g2 den çok geride özellikleri varken bu fiyat saçma gibi. avrupada fiyatı bu kadar düşükken bu fiyat burda niye böyle anlamıyorum zaten ben..
  • atilla-3434 A kullanıcısına yanıt
    Bir tek dunyada Google Online Store'da 349 arti tax arti shipping. Diger yerlerden alirsan herhangi bir magaza ya da store olsun Avrupa ya da Amerika 599+tax dolar fiyat cekiyorlar. Olay google'un kendisinin ucuza satmasi. Store burada acik olsaydi fiyat daha uygun olurdu. Ama bizdeki vergi cok yuksek. Google store'da 1000 tl'yi asmazdi ama. 999 yaparlardi. :)
  • eskiden o paraya araba alınıyodu be şaka maka 1200 tl civarı olursa alınır, önemli olan eksikliği batarya ve kamerası şimdi. Eğer bu seviyede kalırsa g2 ile yarışamaz ama 1000-1200 seviyesine gelirse iyi satış yapar. Goldu falan bekleyelim teknosanın böyle yapacağı belliydi. Sabırla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2'yi herkes övüp duruyor ama elime aldım ve oyuncak gibi telefon. Samsungdan daha kalitesiz geldi bana. Kontrol tuşlarınında arkada olması ayrı bir dezavantaj kesinlikle..
    Nexus5 güzel bile denebilir o fiyata göre Türkiyede..

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    kullanırsan kesinlikte bir dezavantaj olmadığını görürsün dostum çok kullanışlı yerleştirilmiş tuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

kullanırsan kesinlikte bir dezavantaj olmadığını görürsün dostum çok kullanışlı yerleştirilmiş tuşlar

hocam çok garip hemde kullanışsız geliyor ekran görüntüsü almak falan..

• 1400 değilde 1200e girseydi çok iyi olurdu ama düşer belki kısa sürede fiyatı
  • bencede 1000-1100 arası girsen çok güzel olurdu ama çok pahalı 349 dolarlık telefona ne kadar satılıyor yav
  • Yanilgiya dusulen nokta bu telefonda nexus yazmasa 349 dolar olamayacagidir. Hesap yaparken ona gore yapin. Amerika'da magaza fiyati 599 dolar. Google store'dan sattigi mallari zararina da olsa dusuk fiyatta satma politikasi guduyor.

Yani aslinda telefon 500 dolarlik telefon. Tabi arada Google olmadan satis fiyati.
    Bir an once iyi lobi yapip store ve all music'in burada acilmasina calismaliyiz.

Ne eksigimiz var avrupa'dan satislar konusunda?
  • Max. 1200tl. Geldiğinde 1200ün altında olursa ben de direk alacağım. Sizce o fiyatı görür müyüz?
  • G2 Varken Nexus 5 alınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.