Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.157
Cevap
391
Favori
1.365.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende o modeli arıyorum acaba başka var mıydı? Ya da aynı fiyatta başka olan mağazalar var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfur

rowenta dan bende arıyorum ama temizine denk gelemedim bir türlü.

Hocam bundan bir ay kadar önce Cevahir'de 2 adet temiz ürüne denk gelmiştim. Mağazada teşhir ve show amaçlı kullanıyorlarmış bir ara. Çalışmıyorlar, servise gidecekler diye ayak üstü yediler beni. Ben de bayanlarla kavga etmeyi sevmediğim için kendilerine ayırdıklarını anlayınca üstlerine gitmedim. Öyleyse kalsın dedim, çıktım. O tarihten sonra yeni denk geldim o da sıfır ürün çıktı. Kısmet biraz da. Umarım temiz bir ürüne denk gelirsiniz en kısa zamanda. Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad alamayanlar bunu kaçırmasın haftasonu satılmış geç haberim oldu bugün anadolu yakasında 3 teknosa gezdim haftasonu vardı kalmadı abi dediler fiyatı 247 tl miş.
    http://www.teknosa.com/urunler/125044193/samsung-sm-t520-galaxy-tab-pro-10-1-white-tablet
  • http://www.teknosa.com/urunler/800033804/switel-bc-150-isikli-termometreli-saat
    Şu işe yarar birşeymi,acaba pillemi çalışıyor elektrikli mi, ışığı sürekli yanıyor mu, boyutları knusunda bilgisi olan var mı?
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    inşallah bakalım hocam
  • Klavye mouse seti almıştım outlet bozuk çıktı. Kutusunda fiş fatura çıkmadı. Mağazaya gitsem değişim olur mu? İlla kargoya mı vereyim.

İade değişim işlemi nasıl yapılır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSERKAN78 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ebebekten almıştım 2 adet tanesi 15 liraydi..
    Istersenn gece lambası gibi kullaniyosun.. Sıcaklık 16 20 derece arasiysa mavi.. 20 24 se yesil 24 28 se sari sonra en yüksekse kırmızı yanıyor..
    4 aa pille çalışıyor benimki 3 aydır aktif çalışıyor ışıkta azalma yok.. istersen adaptör alıp onlada prizde kullanırsın..
    Saati de mavi ışıklı.. kafasına hafitce bastırınca saat ışığı yanıyor gece iyi oluyor.. alarmli aynı zamanda..

• streptokokk kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,2 sini 15 e aldığınızı ben çizik ürüne 25 vermeyeyim ozaman
  • Seri sonu yazanlarda tekrar indirim oluyor mu suan yuksek fıyatı

Tanesi 15 tl hocam.. ama piyasa hep 40 ın üstündeydi sadece eldeki 20 ürün içindi o fiyat.. su an 22 yazıyor sanırım teknosadaki ama ebebekten almamış olsaydımda alırdım burdan..
    Bu arada dış koruyucu naylonunu açmak cok zor.. büyük ihtimalle kapalı kutudur bunlar.. müşterinin yarım saat uğraşıp bıçakla falan girişmesi lazım... ihtiyaç varsa alın.. kullanışlı ve iyi duruyor..

• streptokokk kullanıcısına yanıt
    Pardon 2 si 15 diye okumuşum.kargoda çıkıyor o yüzden 25 yazdım.Boyutu nedir hocam?saatin ışığı sürekli yanmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSERKAN78 -- 30 Ağustos 2016; 2:38:51 >
    Arkada tuşu var.. oradan isterseniz devamli yazsin.. yada sadece her saat başı 1 dk yada 5 dk yansın secebilirsiniz.. ve ördeğin icinde yanan led ampul rengine göre odanın sıcaklığını anlayabiliyorsunuz..

• bilgi icin tesekkur ederim.boyutunu sormustum size zahmet onuda yazarsaniz sevinirim.hayirli geceler

Açılmamış oaket var bulamadım üstünde yazıyorsa söyliyim dedim ama.. avcunuzun içine girecek kadar diyim.. ördek 3 4 inc.. altındaki Metal saat Termometre olan bölüm ise 4 inc diyebilirim hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle067

Burda bir arkadas,telefon için google da; lg G4 teknosa,iphone 6 Teknosa, Samsung A7 Teknosa vs şeklinde arama yapın demişti .Zonguldak Teknosa da samsung A7 997 lira görünüyordu .Gittim sordum yok filan dediler.Sonra çalışanlardan biri (arkadaşın arkadaşı ,bir iki selamlasmisligimiz vardir) ben yardimci olayım var telefonlar dedi.A7 1280 lira dedi.ben de yok nette 997 lira dedim.neyse bakarız kasa da tekrar dedi.ki gerçekten reyonda telefon 1280 lira etiketiyle duruyordu.kasa da okuttular 997 çıktı.sabah okuttuk 1280 çıkıyordu filan dediler ,sasirdilar. Telefonu degistirecektim iyi denk geldi.yazan arkadaşın mesajı aradım alıntılamak için bulamadım. Sağolsun.

Sende sağol.

"""ben Google'a yazılyorum. Mesala (lg g3 teknosa) diye . teknosanın sayfasında olmayan ürün buradan çıkıyor.
    bu şekilde sadece takip ettiğiniz ürünleri görebilirsiniz. ben takip ediyordum. dün aldım g3 adana magazadan. """

• phorever kullanıcısına yanıt
    Hacı zafer plaza öyle en son bir videolarını çektim hepsi kabak gibi gözüküyor mağazada müşteriler çalışan ararken adamlar ses sistemlerini kapışıyorlar. Güvenlik görevlisi de onlardan. Arkadaşa şikayet edeceğimi söyleyince duymuş hemen çalışana gidip fısıldadı çalışanın tavrı değişmişti hemen yusuf yusufluktan. Çok fazla at koşturuyorlar o mağazada. Daha önce de şikayet etmiştim bu videoyu müşteri hizmetlerine atsam mı kararsızım

• Ev amfisi lazım arkadaşlar. Bilgisi olan var mı ?.

• Ankaferd16 kullanıcısına yanıt
    Buraya koyabilirsin firmaya yollamandan daha etkili olur herkes görsün

• 
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.