klavye ve mouse konusunda dünyanın parasını verip sonucunda hüsrana uğramaktan cok sıkıldım. bu nedenle teknosada yeni bir marka olan preo ürününe yöneldim.
80 tl ye bir adet klavye mouse aldım gaming görünümlü olan klavye farenin görünümü gerçekten hoş vede tuşları gayet yumuşak. mouse tam ele oturuyor pahali gaming mouse lerle aynı tasarımı kullanmışlar. klavyesinde aynı zamanda multi medya özelliğide mevcut ekstradan fn gibi bir tuşa basmadan ses acma kısma mute ileri geri play pause stop mail ve internet tarayıcınıza ulaşabileceğiniz kısa yollar mevcut.
farenin üzerinde yazdığına göre 2.4 ghz wireless optical mouse. sol ve sağ click tuşlarında cıt cıt sesi olmayıp son derece konforlu. mini alıcı ile bilgisayarınızdan sinyal alıyorsunuz. ilk testlerime göre gayet başarılı. fakat cekim mesafesini akşam ölçüp değerlendireceğim.
eğer memnun kalmazsam yarın iade edeceğim. internetten bloddy rt5a marka modelli kablosuz mouse alacağım. ama bir mouseye 170 tl vermek herkesin istediği bir şey değil. bakalım teknosanın bizlere yaratmış olduğu 80 tl lik çözüm nasıl olacak.
ürünü kullananlar yeni almış olanlar bu konu üzerinden düşüncelerini paylaşsınlar ki yeni alacak arkadaşlara bir ışık tutmuş olsun. hayde bakalım değerli yorumlarınızı bekliyorum.
arakdaşlar ürünün cekim gücüde muazzam logitech mk serislerinden daha iyi cekimi olduğunu söyleyebilirim. ama kablosuz rf alıcının kasanın önüne takılmasını öneririm. önüne metal bir cihaz kablo bakır vs vs bişi geldiğinde cekim sıkıntısı oluyor. bence bu paraya alınabilecek en iyi setlerden birisi. mouse yada klavyenin gecikme değerleride gercekten iyi. standart düzeyde cs go oynayan bir insan olarak rahat ettiğimi söyleyebilirim. mousenin altına güzelde bir mouse pad alındığında on numara 5 yıldız.
teknosanın preo ürünü fiyat performans açısından benden tam not aldı diyebilirim.
mousenin ele oturuşuda süper. ürün teknosanın internet sitesinde yok. magazadan satın alınabilir.
preo mouse kesinlikle çöp teknosa dan aldım ve şuan çöp te istikrarsız çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nikmikyoknik
preo mouse kesinlikle çöp teknosa dan aldım ve şuan çöp te istikrarsız çalışıyor.
benim aldığım catır catır calısıyor. yani ucuza alınacak bir set ben 80 liraya klavye mouse set almıştım. daha sonra bir tane gaming mouse satın aldığım için faresi boşa cıktı ama klavyesi catır catır çalışıyor aktif olarak onu kullanıyorum. mouse da calısıyor gayet iyi bir şekilde. arada bir gaming mouse şarjdayken onu kullanıyorum. cok akliteli değil. yani gaming urunlerle kıyaslanmaz. ama benim aldığım modelin klavye tışları yumuacık işte görüyor.