Şimdi Ara

TEKNOSA DAN MAX 2000TL LAPTOP ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop çoğunlukla oyun oynamak amacıyla kullanılacak.Sadece Teknosa dan alabiliyoruz çünkü teknosa hediye çeki var.
    Bana bu fiyata olabilecek en iyi laptopu önerirseniz memnun olurum.
    Şimdiden teşekkürler

• tvhdmuaz T kullanıcısına yanıt
    hediye kuponu ne kadar yani alacağınuz toplam max fiyat nedir? 2000 tl hediye çekiyle beraber mi
  • djeamba kullanıcısına yanıt
    hediye kuponu 1400tl falan.Ütse de biraz ekleyince max. 2000Tl ye alabilirm.Yani çekle beraber 2000Tl
  • asus x555ln veya x550ln serisine bakın.en uygun seçenek odur. i5 veya i7 seçeneği var bütçe yeterse i7lisini yetmezse i5lisi sizi götürür.
    bende make me happy'e katılıyorum x555ln x550ln işini görecektir bence x555ln bir tık önde kasa olarak
  • konuyu arkadaş için açmıştım.Bu bilgisayarı almışlar
    http://www.teknosa.com/urunler/125032840/lenovo-z5070-59424603-notebook#product-features
    güzelmidir sizce
    2300 lira çok para o makineye.2300 liraya gtx860m + full hd ekranlı makine alınıyor. 1700 liradan fazla etmez.ekran kartını 4 cigolayt çok iyi diye salladılarsa öyle birşey yok.max 1800 desen 500 lira iyi kazıklamış teknosa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    günlük kullanım ve arada çok yüksek ayarlarda oynamamak şartı ile oyun da oynamak için iyi bir model bir arkadasım çok memnun bu modelden güle güle kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djeamba -- 11 Kasım 2014; 19:45:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.