Şimdi Ara

TEKNOSA DAN İKİ BOZUK NOKİA C6-01

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu topikte tam üç ay kadar önce NATİLUS TEKNOSA dan alınan eve getirilip bozuk olduğu görülüp ertesi gün geri götürülen telefonun hikayesini uzun uzun yazdım. İki ay sonra TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARI ÇIKTI...Teknosa iade almam, değişmem, servise gideceksiniz....Dediği telefonu iade alıp başka bir C6 - 01 verdi...Eve getirdiler...SÜRPRİZ.....Bu yeni telefon NOKİA C6 -01 Bozuk.. Yeniden tüketici hakem heyetine gidip 2 ay uğraşmak istemediler.Nokia .Servise gidip yeni alınan bu ikinci telefonu onarılmak üzere verdiler...TAM 10 GÜNDÜR Bu telefon serviste...Test yapılıyormuş....Bilmiyoruz..Teknosa dan TELEFON ALIRKEN İKİ DEFA DÜŞÜNÜN.Bu durumda ..Dava açıp manevi tazminat isteme hakkınız var..Birincisi bozuk ise ikincisi nedir ?...BOZUK TELEFONU SAĞLAM DİYE SATMAK NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇU...Birincisi kötü tesadüf olabilir.....Peki ikinci telefon neden bozuk ? GİT TİCARET BAKANLIĞINA NOKİA VE TEKNOSA YI YAZILI OLARAK ŞİKAYET ET DEDİM..Faturalarını ekle dedim.Kuzenimin morali çok bozuk."".Birinci peki bozuktu bu sağlam diye verdikleri ikinci telefon nedir ? İnsanlarla oyunmu oynuyorlar ? Hiç utanma sıkılma yokmu ?..PARANLA REZİL OLMAK YADA OYUNCAK OLMAK BÖYLE BİR DUYGU.....Uğraşmak istemiyorum...Lanet olsun.."""" ..Diyor..Yalan , karalama yazıyorsun diyen varsa Natilus TEKNOSA dan alınan iki ayrı telefonun tarih ve Seri no ları ile...Üsküdar Tüketici hakem Kurulu Kararını tarih ve no ile yazarım....Bilin , duyun, okuyun...Bu notu Allahını seven silmesin....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ağustos 2012; 13:48:16 >

• o kadar yazılıyor çiziliyor şu teknosadan alış veriş yapmayın diye ama değişen bir şey yok hala millet gidip oradan alıyor. benim kardeşim bile o kadar uyarmama rağmen gidip ya izmit yada gebze hangisi bilmiyorum teknosadan yazıcı almış tabii gelip kurduğunda bozuk çıkıyor hemen geri götürüyor teslim almıyorlar. beni aradı böyle böyle yaptılar diye bende temiz bir fırça attım. sonrasında bizim akıllı net'te önüne gelen bütün forum ve şikayet sitelerine facebook sayfalarına sırasıyla başından geçenleri anlatmaya başlıyor bir hafta sonra mağazadan aramışlar "tamam beyfendi yeter artık şikayet yazmayın gelin cihazı yenisiyle değiştirelim" diye onun için tavsiyemdir biraz uğraşırsanız sizde hakkınızı alırsınız hemen pes etmeyin derim
  • teşekkürler bilgilendirme için :)
  • hep böyle içimde bi fantazi olarak duruyor gidip oradan satın aldığım bir şey bozuk çıktığında geri götürüp almayız hık mık dediklerinde alın o zaman diye dükkanın ortasında parçalayıp şimdi yenisini verin onu satın alıcam demek :) :)
  • Ben yanlışmı düşünüyorum ? Bilmiyorum...Filanca yerden toptan aldığın falanca malın içinde bir kaç tane bozuk arızalı çıktıysa bunu sağlam yeni telefon diye 650 Liraya insanlara iteklemek haysiyetsizliktir...Malı aldığın yer belli...Oraya iade edersin....Yok iade imkanın yoksa kendin tamirini yaptırıp autlet satış , iadesiz defolu mal diye yarı fiyatına 350 Liraya satarsın. 650 Liraya sağlam diye aldığı bozuk malı iade getiren müşteriye özür dileyip sağlam aynı malı teslim edersin..Kimse incinmez...Kırılmaz...Sövmez...lanet okumaz....Benim bildiğim şahsiyetli satıcının yetkili ,etkili yöneticisinin, müdürünün, amirinin, falanın filanın yapması gereken budur...Bunu yapmayıp yeni diye bile bile bozuk mal satmak şerefsizliktir....Gördüğünüz gibi hiç bir şahıs ve firmaya hakaret yok...Olması gerekeni ,düşüncemi açık açık yazdım....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ağustos 2012; 13:40:34 >

• YENİ HABER... Birinci bozuk çıkan telefonun yerine 2 aylık mücadele sonrası NATILUS TEKNOSA dan aldığımız ikinci BOZUK çıkan C6 - 01 telefonu on günlük tamir süreci sonunda bu gün saat 10, 30 da TAMİR EDİLMİŞ OLARAK SERVİSTEN ALDIK.. Böylece üç ay sonra yeni telefon fiyatına bir adet tamir edilmiş telefonumuz oldu..Şimdilik sağlam çalışıyor..Bütün arkadaşlarıma saygılarımla ilanımdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Ağustos 2012; 13:43:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.