Şimdi Ara

teknosa'daki şu pc nasıl?alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuzenime pc almam lazım.daha yeni kullanıcı. yani hiç bi bilgisi yok...
    böyle bi pc alsam uygun olur mu?? ne dersiniz arkadaşlar..???

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119992557&CS_Category=_DESKTOP_PC56&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• olmaz o paraya çok daha iyi bir bilgisayar toplayabilirsin

birazdan öneriler yağmaya başlar
  • toplama alman senin için çok faydalı, böyle sitelerden kesinlikle pc almanı tavsiye etmiyorum, bi piyasa araştırması yaparsan nekadar haklı oldugumu görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.n.u.r -- 20 Ekim 2005, 11:30:03 >
  • aynı özellikleri kendin toplasan daha az parayla bu sistemi alırsın....bence hazır pc alma....ama yinede sen bilirsin....
  • ŞU SİHİRBAZI DENEYEREK TEKNOSA'DA BULDUĞUN BİLGİSAYARIN PİYASA FİYATINA BAKABİLİRSİN.

http://www.olgun.com/pchesapla.aspx
  • hazır pc alma kesinlikle. sen elindeki parayı söyle,
    burada onlarca sistem önerebiliriz. toplama her zaman en karlısı.
  • teknosa bana bedava mal verse almam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

hazır pc alma kesinlikle. sen elindeki parayı söyle,
    burada onlarca sistem önerebiliriz. toplama her zaman en karlısı.

şöyle bi sistem toplamıştım peki bu daha mı uygun olur?
    CPU:Amd Athlon XP 2800 Box
    ANAKART:Epox 8KDA31 NF3+Eth Sata
    RAM:512 MB Ddr-400 Kingston
    HDD:Samsung 80GB
    KASA:Asus TA231 300W
    EKRAN KARTI:Asus V9550TD 128 MB
    MONİTÖR:17"Samsung 793MB
    CDRW:LG 52X32X52
  • AMD Athlon64 3000+VENİCE 158 usd
    MSI K8T890 ANAKART 110 usd
    1GB DDR400 Twinmos dual kit 110 usd
    120GB SAMSUNG SATA2 NCQ HD 87 usd
    Coolermaster centrion BS 350 WATT KASA 90 usd
    ASUS X550 256 MB 75 usd
    ASUS DVD RW 59 usd
    FLOPPY 8 usd
    KLAVYE+MOUSE 10 usd
    SAMSUNG 17" Monitor. 110 usd
    Toplam=817 usd+kdv=964 usd=1300 ytl

Bu sistem diğerinden 2 kat hızlı.
    Anakart değiştirip epox almak mümkün.9npaj uyar.
  • UGRAŞMAYAYIM DİYORSAN MARKOM DA MUKEMMEL BİR SİSTEM VAR HEMDE BUNUN YANINDA BEDAVA
    http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=STK020100-006 AHA BUDA LİNK
  • teknosadan alırsan bi arıza çıktığında elinde kalır. kalkıp sakın teknosadan o kadar para verip bi şey alma git kendin topla
  • kesinlikle toplama alman senin için çok daha yararlı olur + kuzenin için.senin için şöyle bir yararı olur eğer bu bilgisayarı çok dha ucuza alacağını öğrenen amcan veya teyzen olursa sana çok küfür ederler ama almazsan tabiki küfür etmezler.kuzenin için bu işlemci onun için çok fazladır emin ol.sen git bir tae sempon 3100 al kullansın mis gibi kuzenin.tabii ekran kartı yüksek olsun.
    quote:

emreyildirimgs
    teknosadan alırsan bi arıza çıktığında elinde kalır. kalkıp sakın teknosadan o kadar para verip bi şey alma git kendin topla

kesinlikle katılıyorum.
  • senin kendi topladıgın sistemde cok guzel ama tabii ne pc nin ne amacla kac yasında biri tarafından kullanılacagıda cok onemli bunun yanında bence cd rw yerine dvd rw alsan daha mantıklı olur gibi nede olsa artık dvd rw 60 dolara kadar dustu
  • Kardeş Bence Hazır Pc alma Hem İçindeki Parçalar NAsıl Bilmiyorsun_Hemde Daha Pahalıya Geliyor.. O Kadar Parayla Daha iyi Şeyler Yapabilirsin.. Hem Markalarını kendin Seçerek_Model Özgürlüğün Olarak_Şekil Olarak.. Kendi İhtiyaçlarına göre rahat rahat bi Toplama PC topla Derim ben bunun Yerine..

Fakat Bunda Kararlıysan bu sistem size Rahat Rahat Yeter..

_Kolay Gelsin_
  • hazır pc ler her zaman daha pahalı olcaktır. Sonuçta adamlar o pc den bir kâr ediyorlar ve toptan - perakende arasındaki farkla yetinceklerini sanmıyorum. Zaten parçaları onlar toptan fiyatına alıcaklar ve perakende fiyatından sistemi toplayıp bi de üstüne kâr ekleyip öyle satıcaklar. Senin topladığın sistem yeterince güzel o bilgisayara göre.

anakart 109+kdv
    ram 54+kdv
    hdd 61+kdv
    ekran 116+kdv
    kasa 58+kdv
    ekran kartı 55+kdv
    cd rw 23+kdv

kdv dahil 562 dolar ediyor senin topladığın sistem
  • teknosamı bilgisayar almakmı
    teknik servisi bile yok. neyin garentisinin nerde olduğu belli değil. ankaradan alıyorsun istanbula gönderiyo vesaire vesaire teknosa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.