Şimdi Ara

Teknosa.com Disney çocuk pijamalari 20 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
13.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah düzgün gelir cocuklara 1 er tane aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Kumar oynamak istiyorsanız alın biz aldık kazanamadık

• 4 farklı takım aldım. sadece birinin üstü polyester çıktı. diğerleri %100 pamuk ve ürünler gerçekten çok güzel. 20tl ye pazarda bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

mağazada değişim yapmıyorlar mı acaba
    mağazada değişim var
    gittim ama beden kalmamış
    19.90 fiyat mağazalarda mevcut zaten
    yine kapatıyorlar galiba dükkanları...
  • Teknosa bu kafayla giderse 2 3 yıla kalmaz batar. Ürünüm 5 gündür "Kargoya Verilmek Üzere Hazırlanıyor" Mail atıyorsun 1 gün geçti dönen yok. E-ticaret memnuniyet anketi yapsalar ilk 100 e zor girer.
  • İki ürünü de yanlış beden olarak yollamışlar. Kafalarına göre reyondan alıp kutunun içine tıkmışlar. Şimdi işin yoksa iade için uğraş .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musteri hizmetleri degisim yok sadece iade edebilirsiniz diyorlardi. Sasirdim.

• 2 adet pijama siparişi vermiştim. 1 gün sonra teknosa ya gittim. Pijamaların kalitesini begenmedım ve teknosayı arayıp siparişimi iptal ettim. Aradan 2 gün gecti tekrar aradım iptal talebiniz alınmıs para iadesi yapılacak dendi. ertesi gun urun kargodan teslim alınmıstır kontrol ediliyor tarzı bir sms gönderdiler. Ürünler kargoya dahi verilmemişti. Para iadesi yaparlarken kargo ucretini ödemediler. İptal edilen siparişin kargo takip numarasını istedim bakalım ne yapacaklar.
  • 4 farklı erkek çocuk pijaması aldım. Bedenler ve istediklerim hepsi doğru. Ama hepsi gavur parasıyla 5 para etmez. Gavur parası derken dolar Euro anlamayın :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

2 adet pijama siparişi vermiştim. 1 gün sonra teknosa ya gittim. Pijamaların kalitesini begenmedım ve teknosayı arayıp siparişimi iptal ettim. Aradan 2 gün gecti tekrar aradım iptal talebiniz alınmıs para iadesi yapılacak dendi. ertesi gun urun kargodan teslim alınmıstır kontrol ediliyor tarzı bir sms gönderdiler. Ürünler kargoya dahi verilmemişti. Para iadesi yaparlarken kargo ucretini ödemediler. İptal edilen siparişin kargo takip numarasını istedim bakalım ne yapacaklar.
    Sipariş iptalinden önce Kargoya verilmiş bile olsa, kargo masrafını da iade etmek yasa gereği

• quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

%100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester %100 Polyester
    Kısaca çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Sipariş iptalinden önce Kargoya verilmiş bile olsa, kargo masrafını da iade etmek yasa gereği

Sanırım 5 lira icin tuketici haklarina basvurmazlar diye dusunuyorlar. Ama itibarlari umurlarinda degil .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 2 tane 140 cm aldım

Ama 2.kez 122 cm geldi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim biri doğru geldi diğeri 1 bedrn küçük teknosalarda değişiyorşardır inşallah

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 13 Şubat 2019; 23:45:40 >
  • 2 tane kargo parası girdi..

• Mağaza ya iade var mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Aldıklarımın hepsini (6 takım) mağazaya iade ettim.

• Ben az önce 3 takımın ikisini iade ettim Bir de ayıp olmasın diye işte duruyor yeğenime vereceğim. Kargo parası verdik En azından boşa gitmesin diye kargoyu Büyük ihtimal geri vermeyecekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Ben az önce 3 takımın ikisini iade ettim Bir de ayıp olmasın diye işte duruyor yeğenime vereceğim. Kargo parası verdik En azından boşa gitmesin diye kargoyu Büyük ihtimal geri vermeyecekler
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 16:31:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.