Şimdi Ara

teknosa 19' lcd fiyatlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • philips 190S5CS/S5FS LCD var 600 ytl ve 10 taksit imkani. biraz bakindim internette fiyat cok uygun da olu piksel garantisi falan belli degil. bilenler alanlar deneyenler varsa burdan paylassin. ayda 60 toplam 600 ytl ye 19" cok uygun duruyor.



  • teknosa

    adamların çalışma prensibi olsun müşteri memnuniyeti olsun 0


    başıma gelen olay -

    720 sa divx player aldım

    peşin - 229 ytl

    taksitli - 249 ytl

    peşin para verdim bir miktar adamlarla 1 saat kavga ettim

    yaptıkları şey

    taksitli fiyat - peşin para / 9 taksit

    + teşhir ürünü vermişler içinden kumanda bile çıkmadı

    + sabancı holding ve teknosa ya email attım 1 cevap bile yok uzak durun




  • BİZDE:
    19' MULTİMEDİA Lİ DVİ ÇIKIŞLI CMV LCD LER 560 YTL

    HEMDE PEŞİN FİYATINA 6 AY VAKIF KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANI İLE.
  • 1 yıl sonra aletbozulsun , garanti için bir gidin bakalım neler oluyor teknosada .
  • abi işini bilirsen hepsini azına eder garantiyi yaparsın.Benim başıma goldda geldi yaktığım işlemcinin parasını arena dan söke söke aldım.2 tane ram yaktım onlarıda aldım.

    Ama teknosa ayrı adamlar müşteriye hiç değer vermiyor.Aslında mallarını alıp alıp iade edeceksin.Kimsede mal almamış olacak hep sirkülasyon.Aslında şöy toplu bir mal alıp 15 gün sonra iade etsek bak nasıl giriyor teknosaya.
    Bu arada mehmetde çok az kii vakıfbank kullanıyor card finans axeess bonusa vade farksız yapsan eminim satışlar patlar.ilk müşterin benim(işlemci için)
  • TEKNOSA hakkında önce buraya bakın...


    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=936

    Yaklaşık 500 şikayet var...

    Geçmişte de Teknosaya kazıklananlar, gelin siz de şikayet var a yazın, biriksin bu mesajlar...
  • sayın derkin teknosa vs buyuk firmalarla hep bu banka politikaları ile yarışamıyoruz.adamların arkasında akbank vardı yapıkredide eklendi.bizim gibi firmaların cirosu dusuk oldugundan toptancılarımızın yaptıgı cirolar dolayısı ile bazı bankalardan aldıkları iyi oranları bizde sizlere yansıtıyoruz.su an bazı urunlerde garanti bonusa 6 ay %0 cogu urundede vakıfbanka 6 ay %0 uygulayabiliyoruz
  • sikayetvar.com sitesine bakarak mal almaya kalkarsan Opel dunyanin en kalitesiz arabasi oluyor. Hic gordunuz mu bmw mercedes sahiplerinin bu araba cok yakiyor surasini soyle yapamiyorlar diye yazdiklarini. Borsusan servisine Bmw 3.16ti icin 10.000 bakimina 460ytl verildigi yazmiyor ama.
    O yuzden teknosa sorunlu bi firma demeyelim bence. Hak veriyorum size musteriye ozen gostermiyorlar tanidigin yoksa. Benim tanidiklarim oldugu icin bana ilgi gosterdiler yoksa cok da bilgili degil elemanlari. Misal bi ekran karti yada dvd yazici alacaksin sorsan kimse duzgun cevap veremiyor. teknosa elemanlarinin egitimlerini sadece satis amacli yapiyorlar.
  • Doğrudur , Adana teknosada bizim bir arkadaşın yaşadığı olayı anlatsam size ağınız açık kalır . Hatta boş bir vakit yazarım burada , ibreti alem olsun .
  • yaz yaz. cok ii olur. herkez bilsin kimin ne oldugunu.
  • Abi yapma bmw çok para alıyor ama benim arabam bozulmaz diyor tek tük rastlarsın bozulduğuna.
    Opel veya daha kötü bir araba hakkındada arızalandığı hakkında bir sürü şikayet olabilir ama bu müşterisine kötü davranmasını.Arabayı 2 ay teknik serviste bekletmesi anlamına gelmez.

    Ben sevmiyorum abi b adamları ama vazgeçemiyorumda.Hem yakın hem taksitli.Şimdilerde yakında pc gold(bahçelievler) açıldığı için teknosa ile pek işim olmuyor ama orada ayın mantıkta bir firma.En azından oem satıyor ve biraz daha iyi.
    quote:

    Orijinalinden alıntı: teamgsi

    sikayetvar.com sitesine bakarak mal almaya kalkarsan Opel dunyanin en kalitesiz arabasi oluyor. Hic gordunuz mu bmw mercedes sahiplerinin bu araba cok yakiyor surasini soyle yapamiyorlar diye yazdiklarini. Borsusan servisine Bmw 3.16ti icin 10.000 bakimina 460ytl verildigi yazmiyor ama.
    O yuzden teknosa sorunlu bi firma demeyelim bence. Hak veriyorum size musteriye ozen gostermiyorlar tanidigin yoksa. Benim tanidiklarim oldugu icin bana ilgi gosterdiler yoksa cok da bilgili degil elemanlari. Misal bi ekran karti yada dvd yazici alacaksin sorsan kimse duzgun cevap veremiyor. teknosa elemanlarinin egitimlerini sadece satis amacli yapiyorlar.





  • derkin ben bmw bozuldu demiyorum ki. Normal bakimlarina yetkili serviste resmen soygun yapiyorlar. Demek istedigim buydu. Ayrica her markanin uretebildigi en iyi sinifi var. Mesela Bmw orta sinifta en iyisidir 3 kasa ile ama compact sinifta yani 1 serisinde ve ust sinifta 7serisinde tam bir fiyasko.
    Herkezin en iyi oldugu bi dal var iste. Teknosa da pazarlamasini iyi yapiyor cok yerde var haliyle satiyor adamlar. İstanbul teknosadan bi parca al hakkari teknosada(tabii hakkari'de teknosa varsa) faturasiyla gotur en azindan garantiye yollarlar yardimci olmaya calisirlar. Ancak pc gold gibi yerel yerlerde bu mumkun deil. Kargoyla yollarsin takibini yaparsin bi suru is.
  • Team bende şunu demek istedim.Mercedes bmw alırsın araba bozulmaz.Zaten alırken pahallı aldığını bilirsain.Araba 1 milyon kilometre yapar(ben 320000 5.20 gördüm bi o kadar daha yapardı)
    Ama bmw gibi büyük bir firma olarak görünüyor(teknoloji alanında) ama müşterisine yaptığına bak.

    ayrıca pc gold konusunda başka bir servise verirsen bakarlar olmazsa kendilkeri gönderiyor.İade yapmıyor.Teknosanın fark iade yapar.(veya değişim)

    Neyse sonuç olarak dediğin doğru pazarlamasını yapıyor.Ama bence çok kötü bir firma :)
  • şikayetvar daki mesajları okuyun önce, Teknosa iade yapmıyor, iade için ürünün açılmaması lazımmış (hatta bir arkadaş kalitesiz çıkan kulaklığı iade etmek istediğinde aynı gerekçe söyleniyor ve arkadaş şikayetinde "kulaklığı ambalajından çıkarmadan deneyebilen" eleman arıyor)

    Teknosa sadece bir kaç üründe kampanya yapıyor, onlar haliyle ucuz oluyor ama genelde fiyatlar kazık.

    Teknosa Gold PC den daha yaygın olabilir ama Tr nin her tarafında da şubeleri yok... (Samsun da yok mesela, hakkariyi bilemem... Ama samsun'da GOLD PC var...)

    Bu arada GOLD PC ye de uyuz olurum o da başka mevzu...

    Kargoyla arızalı ürün takibi konusunda mesela HepsiBurada da şöyle bişey vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum, vaktiyle ben göndermiştim garantiye... Ürününüzü onların anlaşmalı firmalarına (o zamanlar yurtiçi kargo idi) veriyorsunuz, ücret alıcıdan diyorsunuz, o kadar... Tamirden sonra aynı şekilde kargosunu karşılayarak gönderiyorlardı...

    SON OLARAK...

    Konumuzun aslına dönelim, değerli arkadaşım monitörü nereden alırsan al, aman diyeyim özellikle Teknosa dan alıyorsan ürünü görmeden ÖLÜ PİKSEL var mı yok mu anlamadan alma!... Ayrıca bence teknosa dışı bir yerden alıp garanti süresi boyunca tek bir tane bile ölü piksel oluşursa iade edeceğinin garantisini almaya çalış. Üreticiler zaten bu konuda sınıfta kalmış (samsung hariç galiba, net hatırlamıyorum bir markada sıfır ölü piksel garantisi vardı) bir de teknosa gibi mimlenmiş bir firmadan böyle hassas bir ürünü alma, bir hafta sonra 2 tane ölü piksel çıksa emdiğin sütü burnundan getirirler...

    Saygılar




  • cevaplar icin tesekkurler. sanirim biraz para toplayip pesin hyundai 17" 8ms likten alacam. (kimse uzerine alinmasin, zaten bi arkadasa vakti zamaninda 19" lcd almak kerizlik demistim cunku cozunurlukleri ayni) uygun fiyat ve taksit gazina gelmistim, kurtuldum.
    *mehmetde lcd urunler icin bir link verebilir misiniz (olu piksel garantisi, tepki suresi vs.)
  • CMV nin bu modeli var mı ne kadar? CT-934D (19" 8ms)
  • su an stoklarda bulunan cmv ler

    15' ct529a

    Maximum Çözünürlük 1024X768
    Web Adresiwww.cmv.com.tw
    Bağlantı Şekli 15 PIB D-SUB
    Renk METALIK GRI,SIYAH
    Nokta Aralığı (mm) 0.297
    Titreşimsiz EVET
    Yatay Tarama 28-64
    Dikey Tarama 56-75
    Ekran Tipi LCD
    Güç Yönetimi (Watt) 35
    Ekran Boyutu (Inch) 15
    Satış Garanti Süresi (ay) 36
    On Screen Display VAR
    Multimedya Monitör EVET
    Önerilen Çözünürlük 1024X768
    Max. Tarama Hızı (Hz) 75
    Yatay Nokta Aralığı 0.297
    Pivot Ekran YOK
    FİYAT:210 DOLAR+KDV

    17' CT 712A

    Maximum Çözünürlük 1280X1024
    Web Adresiwww.cmv.com.tw
    Bağlantı Şekli 15 PIB D-SUB
    Renk METALİK GRİ,SIYAH
    Nokta Aralığı (mm) 0.264
    Titreşimsiz EVET
    Yatay Tarama 30-80
    Dikey Tarama 50-75
    Ekran Tipi LCD
    Güç Yönetimi (Watt) 45
    Ekran Boyutu (Inch) 17
    Satış Garanti Süresi (ay) 36
    On Screen Display VAR
    Multimedya Monitör EVET
    Önerilen Çözünürlük 1280X1024
    Max. Tarama Hızı (Hz) 75
    Yatay Nokta Aralığı 0.264
    Pivot Ekran YOK
    FİYAT:260 DOLAR+KDV

    19' CT926D

    Maximum Çözünürlük 1280X1024
    Web Adresiwww.cmv.com.tw
    Bağlantı Şekli 15 PIB D-SUB,DVI-I
    Renk METALİK GRİ,SIYAH
    Nokta Aralığı (mm) 0.294
    Titreşimsiz EVET
    Ekran Tipi LCD
    Güç Yönetimi (Watt) 45
    Ekran Boyutu (Inch) 19
    Satış Garanti Süresi (ay) 36
    On Screen Display VAR
    Multimedya Monitör EVET
    Önerilen Çözünürlük 1280X1024
    Max. Tarama Hızı (Hz) 75
    Yatay Nokta Aralığı 0.264
    Pivot Ekran YOK
    FİYAT:360 DOLAR+KDV




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.