Bildirim
Teknosa 15 Aralık Antalya Turuncu İndirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
media markt açılışını baltalamak için yapılmış bir hareket -
Alıncak birşey olmasada en azından Ant.daki tüm Teknosalarda geçerli -
Rekabet iyice vahşi ve acımasız bir hal almaya başladı. Böyle giderse yakın zamanda birkaç teknomarket gümler gibime geliyor .
-
quote:
Orijinalden alıntı: №7
Alıncak birşey olmasada en azından Ant.daki tüm Teknosalarda geçerli
Sadece Özdilek Teknosa'da.. -
yine elimiz boş döneceğiz gibi gold bilgisayar ve bimeks atak yapacakmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbebox07 -- 14 Aralık 2011; 10:29:38 > -
@ originals : Her sayfanın altında yazıyor hocam tüm teknosaların ismi hatta Burdur , Isparta falanda var.Sanırım o baştaki Casper notebook sadece Özdilek'e özel.PS3,Nikon s2500 de sadece Özdilek'e özelmiş ayrıca.
Ona da değinmek gerekirse Pentium B950 işlemcili,tümleşik ekran kartlı bi modele hangi vatan evladı 1500 verirki.Hem de Casper' a !!!! Fiyat bu kadar da şişirilmez ki
Edit : Ekleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi №7 -- 14 Aralık 2011; 10:34:24 > -
samsung bluray iyi fiyatmış.gece kuyruğa girmeden sabah ta itiş kakış yaşanmadan stokta kalırsa biri bana alabilir mi? bol dua ederim, az da kar veririm. -
sony tv nasil sizce? 8demi aciliyr -
@ lawyerdem : Gerçekten istiyorsanız alabilirim size karsız olarak
@ -b0Ni : Ben MM deki Lg 42Lv5500 ü alırdım hocam.Özdilek sabah 6 da diğerleri sanırım normal açılış saatinde açılıyor
Edit : Ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi №7 -- 14 Aralık 2011; 11:02:43 > -
quote:
@ originals : Her sayfanın altında yazıyor hocam tüm teknosaların ismi hatta Burdur , Isparta falanda var.Sanırım o baştaki Casper notebook sadece Özdilek'e özel.PS3,Nikon s2500 de sadece Özdilek'e özelmiş ayrıca.
Ona da değinmek gerekirse Pentium B950 işlemcili,tümleşik ekran kartlı bi modele hangi vatan evladı 1500 verirki.Hem de Casper' a !!!! Fiyat bu kadar da şişirilmez ki
Edit : Ekleme.
Evet sadece bazı ürünlermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originals -- 14 Aralık 2011; 11:11:46 > -
quote:
@ lawyerdem : Gerçekten istiyorsanız alabilirim size karsız olarak
çok makbule geçer hocam -
media markta iyi kapak olmuş, buzdolabını ve dect telefonu almayı düşünüyorum. -
böyle devam ederse som 1-2 haftada iyi stok eritecekler -
sidik yarışı -
Haftasonu yapılan turuncu indirimde dsmart modül 159 a satılmış bende almak isterdim ama buralarda indirim olmadı. Acaba benim için alabilecek arkadaş varmı aranızda? -
D-smart modül satıldığını göremedim broşürde hocam ama. -
quote:
D-smart modül satıldığını göremedim broşürde hocam ama.
Öncekinde de yoktu ama mağazalarda satılmış. -
Sorar buraya yazarım benden önce bilgilendiren arkadaş olmazsa yarın. -
teşhir ürünlerini sata sata bitiremediler
Benzer içerikler
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pegasus doğum günü indirimi
- amazon indirim kodu
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- popüler prime limitsiz sosyal
- letgo kargo ücreti ne kadar
- telegram indirim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X