Şimdi Ara

TEKNOSA 10*15 FOTO BASKISI 10KRS 18 TEMMUZ SON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadaki yakın zamandır devam etmekte olan kampanya 18 temmuza kadar uzatılmış. 18 inden sonra tekrar yaparlarmı belli olmaz. Ben geçen hafta faydalanmıştım. Biraz daha basılacak foto var. Onlarıda çıkartacam.
    Ben şimdi ANTALYA ÖZDİLEK TEKNOSA EXTRA ile telefonda görüştüm. Verilen bilgi bu şekildedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devecibakar -- 18 Temmuz 2010; 11:01:50 >

• ücret nedir arkadaşım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yırtıcı1

ücret nedir arkadaşım???

konu başlığındada yazıyor.
    10*15 baskı 10krs
  • iki hafta kadar önce o kadar çok foto bastırttım ki
    onları koyacak 5-6 tane yeni albüm almam lazım
    baskı kalitesi gayet güzel, ihtiyacı olanlar hiç tereddütsüz faydalansın derim
    süper kampanya
  • 102 tane fotografı 12 liraya bastırdım (100 tanesi 10 krş, 2 tanesi 1 er liradan)

Foto kalitesi çok iyi düzeyde, elinizdeki resimlerin kalitesine de bağlı ama güzel kalite elde etmek istiyorsanız fotonuz en az 1024x768 olmalı
  • Tarihin uzatılıp uzatılmadığı konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • geçen sefer son saatlerde uzatıldı bilgisi geldi. bu sefer de uzatırlar gibi geliyor bana. yoksa hangi enayi pajhalı fiyatlardan gider bi daha teknosaya. herkesi alıştırtdı 10 kuruşa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu kampanya yerine sürekli yapsalar sürümden kazanırlar valla. umarım sürekli bir kampanya olurda ihtiyaç oldukça fotoları bastıırız.
  • 20 kuruş olarak devam edecek bundan sonra.
  • Bugün 250 adet bastırdım, baskı kalitesi çok iyi.umarım devam eder bu kampanya.
  • forum istanbul teknosa mağazasında makina bozuk olduğu için baskı yapamıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

20 kuruş olarak devam edecek bundan sonra.

Hocam bilgi sağlam yerdenmi? Aslında 20krs da fena sayılmaz. Fotoğrafçılar bile o fiyattan yapmıyorlar valla.
    Bende bugün 207 tane fotoğrafımı almaya gidicem.

Ayrıca koskoca istanbuldaki makine nasıl bozulur anlamadım. İstanbulda diğer teknosalarda yokmu ki?
  • 10x15 19 kuruş
    13x18 39 kuruş
    15x21 59 kuruş
    20x30 2 TL

olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devecibakar

quote:

Hocam bilgi sağlam yerdenmi? Aslında 20krs da fena sayılmaz. Fotoğrafçılar bile o fiyattan yapmıyorlar valla.

Ayrıca koskoca istanbuldaki makine nasıl bozulur anlamadım. İstanbulda diğer teknosalarda yokmu ki?

Otogarın üzerindeki teknosa'da var. Foruma yakın

• Dün Kozyatagındakine gittim. Resimleri verdim, teslim tarihi olarak 30 Temmuz dedi parayi çektikten sonra :)))
  • Bu baskı işini sadece digital makineler içi mi apıyolar,yoksa filmli analog makinalardada fiyat aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

Bu baskı işini sadece digital makineler içi mi apıyolar,yoksa filmli analog makinalardada fiyat aynı mı?

Fotoğrafları dijital ortamda teslim etmeniz gerekiyor o yüzden dijital fotoğraf makinası ile çekilmiş fotoları çıkartmak için ideal. Analog filmlerin çıktısını alabilmek için analog film tarayan bir tarayıcı ile fotoğrafları dijital ortama aktarmanız gerekiyor.
  • quote:

10x15 19 kuruş
    13x18 39 kuruş
    15x21 59 kuruş
    20x30 2 TL

olacak.

Hocam sağol bilgi için. 19krs yinede iyi bence.
  • quote:

quote:

10 tane baskı alırsanız kimse 20 kuruş fiyat vermez...

adetli baskı alırsanız zaten 15-16 kuruş a rahatlıkla baskı alınıyordu,

ama 10 kuruş a ben 1.000 adet altı basan hıc yer gormedım, teknosa ilk olmuştu,

lakin teknosada hep bir sıra var aynı gün almak mumkun degıl,

30-40 tane foto verip 2 hafta sonra baskı alıcaksanız foto adedınde 5-10 kuruş ındırım olsun dıye,

size hayırlı işler o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

quote:

10 tane baskı alırsanız kimse 20 kuruş fiyat vermez...

adetli baskı alırsanız zaten 15-16 kuruş a rahatlıkla baskı alınıyordu,

ama 10 kuruş a ben 1.000 adet altı basan hıc yer gormedım, teknosa ilk olmuştu,

lakin teknosada hep bir sıra var aynı gün almak mumkun degıl,

30-40 tane foto verip 2 hafta sonra baskı alıcaksanız foto adedınde 5-10 kuruş ındırım olsun dıye,

size hayırlı işler o zaman

Hocam adetli olarak 15-16 krs a kim veriyor merak ettim valla?
    Teknosa bir ilk yaptı ve çok tuttu.
    Bulunduğunuz yerden dolayı ileri bir tarihe baskıları olmak olabilir. Malum yoğun talep oluyor. Bu kadarıda olsun fiyat böyle olunca. Ben Antalya dayım. Dün verdim bugün aldım. Ama sanırım istanbul dada bir değil birkaç yerde mutlaka olacağını düşünüyorum. Diğer illeri bilemem. Ben bu ucuzlukta baskı alayım 2 hafta beklerim farketmez. Fotoğrafın acelesi yok.
    10-20 fotoda belki farketmez ama ben dahil 300-400 baskı alanlar var.

Kendimden örnek vereyim
    377 adet baskı aldım = 37TL ödedim.
    Eğer bu baskıyı en ucuz 25 krs diyelim
    377 adet= 94.25TL
    Hadi 20 krs diyelim
    377adet= 75.40

Hocam ben 3 haftada beklerim. Yanlış anlama ben ufak bir hesapla bu fiyata beklemeye değer olacağını göstermek istedim. Alınmıyacağını düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.