Arkadaşlar teknolojipazar.com sitesinden güvenlik kameralarımın kablolarını yenilemek için Hikvision marka kablo sipariş verdim, ürün elime sorunsuz ulaştı fakat firmaya ulaşamıyorum. Faturamı göndermediler. WhatsApp'tan yazıyorum cevap yok arıyorum açmıyorlar. Mail atıyorum cevap yok. Nedir ne ayaktır anlamadım gitti, Allah'tan elektronik bir şey almadım. Siz siz olun sakın alışveriş yapmayın bu siteden. 10 gün oldu fatura yok ortada. Şuna şükür ediyorum ki ürün geldi sağlam şekilde. Ürünüde distribütör firma tarafından gönderdiler kendiler değil, dedim distribütör firmayı arayayım onlara söyleyim. Onlar da bana teknolojipazar bizim bayimiz değil dedi, muhtemelen tanıdıkları bayimiz var oradan sipariş geçiyorlar dedi. Yardımcı olamadı maalesef. Ben de vergi kaçakçılığına şikayette bulundum. Sizlerin de mağdur olmasını istemem asla. Sipariş tarihi: 18.08.2025 17:34:41 Kargo ile gönderim tarihi: 18.08.2025 teslim alınma tarihi: 20.08.2025 Sipariş statüsü - Onaylandı yazıyor sadece iletişim kurulamıyor hala. |
Bildirim