Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesinde Mühendislik Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknoloji fakültesi ile mühendislik fakültesi öğrencileri ayrı yerde mi ders görüyor?Siz önerir misiniz teknoloji Fakültesinde okumayi?Bir de bu %30 %100 ingilizce yok atlasin neresinde yazıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yenibirfikir

Bilgisayarsa takılma
    Neden ki? Teknoloji fakültesinde zaten dersler Türkçe.Bilgisayar mühendisliği yazılım falan hep ingilizce degil mi?

CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • kanka yani kafana takma demek istedim. Çünkü farketmiyor bilgisayarda senin kendi gelişimin önemli bireysel olarak. Diğer mühendisliklerde etkiliyor diye biliyorum ama emin değilim hepsi mi.
    https://eksisozluk.com/teknoloji-fakultesi--1831732

Şimdi ekşi sözlüğe ne bakıyon diyecekler için direkt üniversite hocaları ile görüştüğümde de pek teknoloji fak. ne sıcak bakmadıklarını anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Teknoloji fakültesinden mezun olanlara mühendis gözü ile bakmıyorlarmış.
    https://eksisozluk.com/teknoloji-fakultesi--1831732

Şimdi ekşi sözlüğe ne bakıyon diyecekler için direkt üniversite hocaları ile görüştüğümde de pek teknoloji fak. ne sıcak bakmadıklarını anladım.
    Kim bakmıyormuş bal gibi de mühendisiz hocam kimsenin bakmama durumu da yok ekşiciler hiçbir şeyi beğenmiyor ve gidip hangi bölümün hocalarıyla konuştun merak ettim. Gidip mühendislik hocalarına sorarsan söver bizi sevmiyorlar hatta mühendisler odası dava açmıştı ama bal gibi mühendisiz istedikleri kadar yırtınsınlar
    CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    3 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de mühendissiniz hocam sakin olun.

Ama tercih edilmiyor bunun sebebi de geçmişte yüksekokul gibi eğitim vermeleri ya da sonradan mühendisliğe dönüştürülmeleri olabilir.

Bence çok abartılması gerek bir şey değil ama her yönünü düşününce bir kaç kişinin görüşü bu yönde olabiliyor.

Başarılar.

Orijinalden alıntı: Guest-B8D4499E0

Sizde %30 İngilizce yok mu?Bir de iş alımında dil çok önemli değil mi ?Mezun olduktan sonra iş alımında bölümü Türkçe okuduğunuz gozuktugu için dezavantaj değil mi?
    Yok hocam her şey türkçe. Sanmıyorum sen donanımlı bir insan olduktan sonra türkçe ingilizce takmazlar
  • Ayrı fakültelerde görür ve hocaları da farklı olur ama bu hocaların kötü olduğu anlamına gelmiyor içlerinde çok iyi hocalar olabiliyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.