Şimdi Ara

Teknoloji Devi Japonya'nın Coğrafi Dezavantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Japonya konum olarak dünyanın en beter ülkelerinden birine sahiptirler

2. Her gün büyüklü küçüklü bir sürü deprem olur

3. Deprem yetmezse tsunami vurur

4. Düz arazi bulmak pek kolay değildir

5. Buldum dersiniz üzerinde dağ vardır

6. Dağı, depremi yetmez çok sayıda aktif volkan barındırır

7. Artık ev yapmak için yer bulmak ciddi sıkıntı halini almıştır

8. Abartısız 30 metre kare ev bulan sevinçten ağlamaktadır

9. Nüfusu Türkiye'nin iki katı ama yüzölçümü yarısı kadardır

10. Ama buna rağmen Japonlar Dünyanın lokomotifidir

Seviyorum bu japonları ya

• Yukarı
  • japonya kısaca abd nin asya pasifikte ki uydusu olan ülke
  • birde yemek sıkıntısı var hocam, denizden babaları çıksı yiyolar.

izlemeyin :http://www.vidivodo.com/video/kurbaga-yiyen-japon/1058254

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün istanbul denizli uçağındaydım küçük bavul vardı tepeye koyacam yer yok e bi yandan yolcular geçiyor orada japon abimiz vardı bana yer açtı koyabilirsin dedi başıyla bende teşekkür edip koydum valla çok kral adamlar japonlar.
  • Bkz: Birim 731
  • Japonya da yaşamak isterdim.
  • Belki zamanla birşeyler değişir hocam, çünkü Japonya'dan umutluyum ben açıkçası @elbiskuha

Alışkanlıklar işte @.fcan

Ben de severim hocam @USA-Street

Vay be. tam araştıramadım ama baya deneyler yapmışlar insanlar üzerinde sanırım @Monte Cristo Kontu

Ben de kesinlikle @TheDC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No need to be artist -- 6 Ağustos 2014; 15:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: USA-Street

geçen gün istanbul denizli uçağındaydım küçük bavul vardı tepeye koyacam yer yok e bi yandan yolcular geçiyor orada japon abimiz vardı bana yer açtı koyabilirsin dedi başıyla bende teşekkür edip koydum valla çok kral adamlar japonlar.

iyisin iyi, milliyetçi japona denk gelmemişin

• adamlar senin gibi binbir milliyetle uğraşmamış tarih boyunca
  • US Americaya bizden daha yakındırlar
    (Hawaii ye de)

• Tabi hocam o da var @Taharet Musluğu

@Kat Von D
  • biraz ilgi görse devamı gelecek te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No need to be artist -- 6 Ağustos 2014; 16:08:32 >
  • Japonlar kötüdür demiyorum birazdan kısaca yazacaklarım zamanında Japon devletinin yaptıklarıdır.

2. dünya savaşı sırasında Hitler'den kat kat daha zalim toplama kampları kurdular. İnsanlar üzerinde yapılmış en korkunç deneyleri gerçekleştirdiler. Bu deneylerin bazıları;

1- Ortaya bir bomba koyup belirli aralıklarla direklere insanları bağlamak. Bombayı patlatıp kaç metrede ne kadar tesir ediyor deneyleri yapmak. Sağ kalanları hemen toplayıp neşterle keserek şarapnel ve saçmaların vücuda ne kadar girdiğine bakmak.

2- İnsanları haşlamak, kızartmak, dondurmak

3- Canlı canlı, üstelik anestezi yapmadan organ kesmek. Her tür organ. Mesela midesini kesiyorlar ince bağırasağı yemek borusuna bağlıyorlar falan.

4- Canlı insanlar üzerinde deriyi ve dokuyu yüzmek suretiyle vücut çalışmasını gözlemlemek.

5- Kimyasal ve biyolojik silahlar denemek.

6- Basınç odalarında ölene kadar yüklenmek.

7- Kangreni incelemek için bazı uzuvların dondurulup tekrar çözülmesi.

8- Kan kaybı miktarını ölçmek için kol bacak kesilmesi.

9- 250.000'den fazla çin ve rus sadece birim 731 de hayatını yitirmiştir. Başka birimler de vardır.

10- Savaşı kaybedip amerikanlar ülkeye girmeye başlayınca ise kamp kalan esirleriyle birlikte yakılıp yıkılmıştır. Kimse sağ çıkmamıştır. İnsanlık suçunu işleyenlerin büyük bir kısmı Amerika'da yargılanacakken eldeki verilerin paylaşımı ve muhtemelen aynı deneylerin çok daha gizli şekilde ABD'de yapılması karşılığında ceza görmemişlerdir. Bir kaç tanesi ise SSBC'de benzer şeyler yaşamıştır.

Amerika Japonya'dan da bu araştırmayla ilgili verileri almış, gelecek yıllarda Japonya'yı müttefik olarak sahiplenmiş bu sayede bu olanların üstü uluslararası toplumda örtülmüştür. Eğer işkence içinde Rusların ve Çinlilerin tanıdıklarında Yahudilerdeki gibi bunun peşine gidecek güç olsaydı Amerika bu işi örtmeseydi Auschwitz kampından çok daha gündemde olacağı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte Cristo Kontu -- 6 Ağustos 2014; 16:12:26 >

• Monte Cristo Kontu kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizin hepsinin doğru olabilitesi var, ama her ne kadar desteklemesem de bir takım canlılar bu işlerde denek olarak kullanılmazsa ne adam gibi ilaç üretilebilir ne de bilimde ilerleme sağlanabilir. Yani demek istediğim bilimde veya herhangi bir işte ilerleyebilmek için bazı fedakarlıklar yapılması gerekiyor, adamlar da esirleri bu işlerde harcamışlar kafalarını kesmek veya taşlamak yerine. Yorum sizlere kalmış, konu çok ince o yüzden tarafların tepkisini çekmek istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisiniz hocam. Upp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.