Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A: arkadaş
    B: ben

A: Şurada bir bilgisayarcı 18gb ekran kartlı 128gb ramli laptop satıyo 1200 tlymiş kesin alıcam
    B: Lan saçmalama, öyle birşey şuanki teknolojiyle mantıken imkansız bide 1200 tl..
    A: Yok adam konuşurken duydum sen cahilsin yeni çıktı onlar.. (bide teknolojiyi birtek kendi takip ediyormuş bizim haberimiz yokmuş gibi havalar )
    B: . . . . (Uzun uzun izah ediyorum iyice aptala bağladım beynim resmen kabullenemiyor böyle birşeyi)
    A: Yok yok var alınca görürsün sen ibret-i alem yapıcam..
    B:
    (2 yıl oldu hala alamadı )

• 2000 TL bir telefona bayılıp o telefonla mesajlaşma ve angry birds oynama dışında bir halt beceremeyen tipler..

3D TV alıp 3D film nasıl izlenir bilmeyen tipler

tekno marketlerdeki güya teknolojiden anlayan ama hiç bişeyden haberi olmayan düşük kapasiteli elemanlar.. adam soruyorum led lcd tv var mı.. cevap: o ne aabi.. boşver gülüm takıl sen, hava güzel çık kırlarda gezin biraz ot böcek vs..

teknoloji hakkında bir halt bilmeyip akıl vermeye çalışan tipler.. en çok bunlara gıcık oluyorum.. adam soruyor "abi telefon alıcam ne tavsiye edersin" anlatıyorum şöyle böyle.. adam dinliyor, verdiği tepki: "ama aabi en iyi telefon ayfondur. ekranı çok güzel kayıyor" ..... bişey diyecem şimdi tööbe tööbe

1.700-2.000 TL telefona bayıldıktan sonra "en iyi telefon bu telefon, bu telefon acayip bi telefon" diye bakın telefona maaşımı yatırdım ama anlıyorum ayaana yatmaya çalışan tipler..
    bi soru soruyoum "bilader işlemcisi kaç" cevap "............... hacı en iyi telefon bu ya"

Hele birde full hd tv'lerin standart yayınları hd gösterdiğini zannedenler yok mu yorumsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Ek olarak..

A: arkadaş
    B: ben

A: Şurada bir bilgisayarcı 18gb ekran kartlı 128gb ramli laptop satıyo 1200 tlymiş kesin alıcam
    B: Lan saçmalama, öyle birşey şuanki teknolojiyle mantıken imkansız bide 1200 tl..
    A: Yok adam konuşurken duydum sen cahilsin yeni çıktı onlar.. (bide teknolojiyi birtek kendi takip ediyormuş bizim haberimiz yokmuş gibi havalar )
    B: . . . . (Uzun uzun izah ediyorum iyice aptala bağladım beynim resmen kabullenemiyor böyle birşeyi)
    A: Yok yok var alınca görürsün sen ibret-i alem yapıcam..
    B:
    (2 yıl oldu hala alamadı )

Geçen bi arkadaşın başına geldi böyle bişey

çocukta i7 işlemcili hayvan gibi samsung laptop var. yanlış hatılamıyorsam 2gb ekran kartı, 8gb ram..

bilgisayarcıda çalışan apaçinin teki "abi sende pes 2013 çalışmaz o oyun 12 gb ekran kartı istiyor" demiş

bizim çocukta bu işlerden hiç anlamayan biri

durumu anlattım baya güldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

+1907

Android işletim sistemidir. Nasıl Windows Pc için işletim sistemi ise içindeki yongaları Intel vs. üretiyorsa telefonların işlemcisi farklı kullandığı sistem androiddir. Ciddi ciddi açıklama yaptım sazan.avi olmasın

el salla

Lan şerefsizim aklıma gelmişti

Şey ya peki işlemci ne demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

Karşıdakinin bilgisayarında sorun var benden yardım istiyor.

Karşı kişi: Abi bilgisayarda oyunu kuramıyorum
    Ben: OK. Teamwiever indir bana şifre gönder halledeyim
    Karşı kişi: Abi bu nedir ne işe yarar
    Ben: Senin bilgisayara baglanıp bilgisayarını kontrol edicem.

5 dk kadar bir sessizlikten sonra

Karşı kişi: Abi ben hallettim eyvallah.

Aynı durum bendede oldu. Gamerangerda bfme2 atıyoruz. Oyuna patch lazım. Atamadı adam. Tamam teamviewer id pass at dedim. Ne o dedim pcne bağlanıp ben yapıcam
    3 sn sonra. ....offline
  • En çok karşılaştığım teknoloji cahilliği olayı ekran kartının kaç gb olduğu olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

* Mouse dediğin 10 lira olur (Babamın gariban X7 mouse'ye tepkisi )

aynı tepkiyi bende aldım ben sana alırdım söyleseydin
  • birde burda artistik yapayım derken aslında yanlış olanlar varya.....
  • ekran kartın kaç gb?
  • DSLR ile otomatik modda resim çekip köşesine x photography yazıp facebook'a uploadlayan yaratıklara gıcık oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 23 Mart 2013; 16:45:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android işlemcili lafını duymaktan gına geldi.
  • 2.sınıftayım disket kullanmayı yeni öğrendim gittim internet cafeye taktım masa üstünden 8tane oyunu attım eve geldim 2saat uğraştım internet de yok
  • kanka benim pcde 4gb ram var bf3 kurdum acmiyo 2gb yaziyo bf de

• Kim ne derse desin Apple

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

bimekste bir laptopun ekran kartının çalışma frekansını sordum 64 bit işletim sistemi var dedi

Orada bu sorduğun saçma soruyu oradaki satış danışmanı bilmek zorunda değil çok merak ediyorsan kendin bakarsın.

bence en ince ayrıntısına kadar bilmeliler. GT520M Gpu 2 model mesela biri 64 bit, diğeri 128 bit çalışma frekanslarıda farklı(hem grafik hemde bellek saat hızları)
    128 bit olanla farcry3 'ü ben çok akıcı (30+fps)oynarken 64 bit olan kartta ......
    Bu başımdan geçen bi olay. Yani demek istediğim sattığı cihazı yutmalı o adam

sana da versinler üç kuruş maaş, bak bakalım umurunda oluyor mu bitmiş saat hızıymış...

• quote:

Orijinalden alıntı: .SoS.

2.sınıftayım disket kullanmayı yeni öğrendim gittim internet cafeye taktım masa üstünden 8tane oyunu attım eve geldim 2saat uğraştım internet de yok

Aynısını ben de yapmıştım zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    A: Yea malmısın onun yerine gider xperia neo v alırım daha iyi .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    A: Olsun olum o xperia .
    B:

bu tarif ettiğiniz telefon galaxy s mi oluyor hocam ?

• bugün arkadaşın telefonunu(galaxy ace) aldım biraz oyun oynayım diye. Bi kız geldi yanıma ve konuşma şu
    Kız: Aaaa! Ne güzel telefon bu. Markası ne bunun?
    Ben: Samsung galaxy ace
    K: Bunun işlemcisi android mi?
    B: Evet evet(sırf uğraşmamak için böyle söyledim)
    K: Peki bunda App store var mı?
    B: Yok bunda Play Store var
    K: Peki bunun işletim sistemi ios mu?
    B:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_xl -- 4 Ocak 2013; 17:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaws12

quote:

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    B:

Jiayu G3..

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws12

quote:

A= Arkadaşım B=Ben

B:

Hayır hocam telefon bu :http://forum.donanimhaber.com/m_68558917/mpage_21//tm.htm#69922209

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.