Şimdi Ara

TEKNOFEST KKTC yarın başlıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

TEKNOFEST KKTC yarın başlıyor!
    TEKNOFEST KKTC yarın başlıyor!x (formerly twitter)
    EHA MEDYA (@eha_medya) on X
    https://x.com/eha_medya/status/1918647150201667983
    BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• Son günlerdeki tartışmalardan haretle Kıbrısta olması manidar. Daha önceden planlanmış bir organizasyon muydu, yoksa denk mi geldi.

BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

TEKNOFEST KKTC yarın başlıyor! 

ayrıca, Batı'nın, bizim gibi ülkelerdeki savunduğu "çok seslilik - özgür ifade" dediği şey aynı şurdaki herif gibiler için.

Bunu bilmek gerekiyor.

Batı, kendi devlet politikasının karşısında duran böyle 3-5 kişiyi o anda polislerine coplatıp, güzel bir para cezası da verip gönderirler.

Bu adamların, Rum tarafından olduğu açıkça belli oluyor.

Sana üzüleceğin bir şeyi söyleyim, KKTC hariç tüm teknofestlere katıldım, ve direkt olarak görüşümü yazıyorum. Festival alanında hava gösterileri bittiği an insanlar alanı terkediyor. :) benim bahsettiğim nokta burası. Demem o ki bu oluşumu sonuna kadar destekliyorum, nasıl ki istanbula yabancı ülkelerin akrobasi takımlarını çağırarak insanları çok daha uzun süre alanda tutmayı başardılarsa bu hepsinde yapılmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

halkın oraya gelmesi yeter bence, o havası koklamaları yeter bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.