Şimdi Ara

TEKNOFEM'E kullanıcı adımla giremiyorum (sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullanıcı adı ve şifrem ile teknofem'e giremiyorum. kayıt olalı 1 ay oldu dershaneye, kayıt olduğum gibi mesaj geldi telefona ama girmiyor teknofem'e yardımcı olabilecek var mı ?
    ya da kullanmadığınız bir hesap varsa alabilir miyim, bi hilesi falan vardı neydi onu da bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentham -- 2 Eylül 2013; 10:57:31 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millenium11 -- 11 Şubat 2021; 21:50:22 >
  • kullanıcı adın dersanenumaran@teknofem.com örneğin (1311260846@teknofem.com)
    şifren Femtcnin son 6 hanesi (örneğin fem159753)
  • sağolun arkadaşlar konuyu açtığım gün halletmiştim şifrenin başına fem yazarak. Benim gibi yapamayan arkadaşlar yardım alır artık konudan
  • Bentham kullanıcısına yanıt
    ya ben hala giremiyorum sifremi yazıyorum ancak kullanıcı adım email adresim degilmiydi? dersane numarası nedir bana bir yardım olursanız sevinirim
  • telefonuma gönderilen kullanıcı adını yazdım.Sifremin başına fem ekledim oldu. teşekkürler yardımcı olanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekubra

ya ben hala giremiyorum sifremi yazıyorum ancak kullanıcı adım email adresim degilmiydi? dersane numarası nedir bana bir yardım olursanız sevinirim

mail adresi değil. telefonuna bir mesaj gelmiş olması lazım ya da sana söylenmiş olması lazım. sana bir kullanıcı adı ve şifre verilecek. kullanıcı adın rakamlardan oluşuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.