Şimdi Ara

Teknobiyotik saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj




  • quote:

    Orijinalden alıntı: allyshn

    324W veriyor 12v kanalından yeterli olur sanırım
    Kalitesiz psu ise o gücü veremez değer tablosunda yazması bir şey ifade etmez ve stabil olmaz, ancak o kasada bir Corsair, T.Take, Seasonic, Silverstone, Fsp vb. bir marka psu ise, yazdığım gibi eğer günde 5-10 saat oyun oynarsanız o psu yetersiz kalacaktır.

    RX570 güç tüketimi:

    https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_rx_570_and_580_mech_2_8g_oc_review,6.html


    R5 2600 güç tüketimi:

    https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_5_2600_review,7.html




  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Peki eğer ekran kartım garantiye girmezse benim sisteme alabileceğim en iyi ekran kartı hangisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GTX1660 Super olabilir f/p olarak güzel, AMD tarafında RX 5500 XT olabilir bu ikisi yakın birbirine, beraberinde işlemciye biraz o.c ile RTX 2060'ta alabilirsin arkadaşım aynı işlemci ile kullanıyor kardeşim.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Bu yaşadığım mevzudan sonra AMD ekran kartından soğudum açıkçası. Nvidia almayı düşünüyorum ama gtx1660 2200₺ civarı. Bozulan Rx570 1500 civarı olduğu için 3 aşağı 5 yukarı bi şey düşünmüştüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır aynı sistemi 400w ile satıyorlar, sözlükte sözü geçen biri başlık açsa iyi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertoz01 kullanıcısına yanıt
    Sesimi duyurmaya çalışıyorum ama nafile. Hepsiburadada ürüne yorum yapıyorum ama onaylanmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cidden rezalet bir durum bu firmalara güvenerek sistem siparişi vermeyin ekran kartı için üretici 500 watt ve üstü tavsiye edip de hangi akla hizmet bu sistemi hazırlayan 400 psu watt koyabiliyor anlamak güç ama artık şaşırmıyorum ya maliyetten kısalım derken faka bastılar neyse geçmiş olsun ne diyelim
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Kaç tane insanın hakkına giriyorlar... Teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nihayet çözüme kavuştum arkadaşlar. Mayısın 7sinde ellerine ulaşmıştı ekran kartı. Sürekli mailden sorguladım. Her seferinde ekran kartınız garanti servisinde çözümlenmesini bekliyoruz dediler. Bekledim. Bazı maillerime cevap gelmedi. 20 iş günü olduktan sorna tekrar mail attım hiç cevap gelmemeye başladı.

    10 Haziranda aradım. Ekran kartının parasını iade edeceklerini ama bilgisayarı toplu olarak sipariş ettiğim için mümkün olmadığını bunun yerine upgrade (yükseltme) yapabileceklerini söylediler. Aynı ekran kartının Msi modelini vereceğiz dediler. ben de araştırdım. 150 200 tl gibi bi farkı vardı benim ekran kartından. Kabul ettim. İl-ilçe yazmıyor dedi adam. söyledim. Tamam yarın ararsanız kargo takip nosunu verebiliriz dedi. Ertesi gün aradım. Farklı biri çıktı. İl ilçe eksik olduğundan dolayı gönderilmemiş dedi. Sabır dedim yine söyledim.

    Bu arada garip olan şey herhangi bir gelişme olduğu zaman beni aramıyorlar. Belki garantiden çoktan geri dönüş sağlandı veya ne bileyim il ilçe yazmıyorsa ara beni söyleyeyim sana arkadaşım. Neyse 2.kez söyledikten sonra aynı şekilde yarın ararsanız kargo takip verelim dedi.12 Haziran Cuma yine aradım. Bana yine il ilçe sorunca patladım. Şaka mısınız 3 gündür aynısını soruyorsunuz dedim. Sonra adam daha önce söylediyseniz kargolanmıştır dedi. O zaman kargo takip nosu ver bana ikidir ertesi gün diyorsunuz dedim. Sistemde bir sıkıntı var burda görünmüyor vs dedi. Klasik. Ürünümün kargolanıp kargolanmadığını bile söyleyemiyor "kargolanmıştır" diyor. Bir şey demedim kapattım telefonu.

    Bugün 15 Haziran itibarıyla ekran kartı nihayet elime ulaştı. Hizmetten hiç memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Peşinden koşmasan pek takmıyorlar. En azından ben böyle hissettim. Siz siz olun teknobiyotik batağına düşmeyin.

    Bu arada isimleri Akortek bilişim olarak da geçiyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.