Şimdi Ara

TEKNOBİYOTİK hile hurda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de hakkını bulamazsın konu iptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kemal -- 23 Eylül 2024; 12:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun umarım masrafsız durumu kurtarabilirsiniz. Bu firmadan hdd ve soğutma ürünleri aldım şimdilik sorun yok ama sorun olduğunda anlıyorsunuz zaten firmanin tavrını. Türkiye de tüketiciyi doğru düzgün koruyan firma az. Gönderici ve satıcı amazon ise ne ala. Hepsiburada satıcılı ürünlerde fena değil bu konularda. En azından iade konusunda sıkıntı çıkartmıyor. Yakın zamanda amazondan gamegaraj saticili hdd aldım ürün oldukça pahali ama bozuk çıktı. Hdd sinyal sesi verip sistemi başlamasına izin vermiyordu. Sağolsunlar 2 gün sonra gamegaraj parami iade etti. Bende indirime girince yine aynı ürünü kendilerinden aldım. Eğer hatalı üründe problem çıkartsalardi bir daha alışveriş yapmayacaktim. Artik benim gözümde iyi bir firma olarak yerini aldi. Incehesap ile 2 kötü tecrübem oldu. Lian li Lancool 3 kasa aldim. Kasanin sağına soluna bakinca hatali üretim olduğunu gördüm. Buraya kadar sorun yok. Lakin incehesap ben degisim yada para iade talep ettiğim halde çekiç ile ürünü duzeltti ve bana yolladi bir daha iade edip parami zorla aldım. Yalnız aklanmadim ve olumlu yorumlara istinaden yine amazondan incehesap in sattığı razer mouse u aldim. Ozet gecersem razer a ürünü yolladim ve değişim yada para iadesi karari çıktı. Ürün yok dediler bende muadilini istedim vermediler ve bana sormadan parami iade ettiler. Zararim 1000 lira oldu çünkü mouse fiyatı 1000 lira kadar artmıştı.

• Teşekkürler, bugün çok acayip bir gün geçiriyorum resmen göz göre göre anakartı çizmişler diğer fotoğrafları atmadım buraya güzel güzel çizmişler tornavida olduğu açık yıllardir bilgisayarlar ile içli dışlayım teknik servis olarak 2007'de çalıştım. Beni salak yerine koyuyorlar daha anakartı kullanmak nasip olmadı şimdi elimde olan şey giden onca para ve o gelecek olan bozuk extra cizilmis anakart..
    Sabahtan beri dusunuyorum iadeyi almamak için bozuk anakartı kullanıcı hatasını çevirmek icin çalıştılar.

Ne lanet bir firma o kadar yazıştık bugün bir kurumsal cümleler kuruyorlar kalıplaşmış kopyala yapıştır başka bir şey yok ilerleme yok.

Bugün uyku hapı almadan uyuyamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kemal -- 19 Eylül 2024; 20:46:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.Yukari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akaryakıtta hile?
    11 yıl önce açıldı
    İTOPYA Sistem Toplama Yorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.