İşlemci nedir? |
Teknobiyotik - Arctic Liquid Freezer II - Black - 420MM - 3300 TL (3. sayfa)
-
-
7800x3d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam bunu yazmaya geldim. Pompa devri 1500rpm ve o dana kadar radyatörde suyu zor gezdirir. Sağlıklı çalışması için %60 civarına alın boştayken. 65°C civarında da tam devirde çalışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 28 Haziran 2024; 14:45:17 > -
280 liği var 12700k-12900k ve son olarak 14700k taktım bir sıkıntı yaşamadım. Sizinkinde pompa sıkıntısı olabilir fan kablosu cpu_fan'a takılıysa pump fan'a takıp dener misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 28 Haziran 2024; 15:26:30 > -
Öyle de denedim sonuç değişmedi maalesef
Aslında bir çok şeyi denedim macunu incelttim ve yine sonuç değişmedi
macun ne kullanıyorsunuz?
-
Kyronaut extreme pembe olan
Tek ihtimal kaldı hocam soğutucu sıkıntılı çünkü haftasonu arctic sürülüydü kyronaut extreme sürdüm 10 derece fark etti. Yükte 95-100 derece olan 14700k 85-90 arası geziyor şimdi cinebenchte.
-
Evet evet o macun çok iyi
Ben bir de kendi kutudan çıkanı kullansam boşta 60 derece alırdım herhalde
Konu dışı ama bu intelin ısınma sorunu nedir ya millet 85 e rağzı
Amd bence artık sektörün lideri olacak yakında
Ben arctic markasının ilgili youtube kanalında abartıldığını düşünüyorum bir tık. Ben de 360'lığını kullandım bütün bileşenler aynıydı corsairin kullandığım soğutucu ile arasında anca 5 derece vardı.
-
intelin ısınma sorunu derken? sizin işlemci kaç w çekiyor yükte?
-
5 derece büyük rakam. ayrıca bunu sessiz fanlar ile yapıyor. o zaman radyatöre delta fan takalım 5000 devirli 20 derece fark eder. corsairi n fanları resmen traktör
-
İki oldu birebir aynı düşünceyi yazmaya gelip boşa düşmem :)
Deltası 50°C olan bir sıcaklık değişiminde 5°C çok ciddi bir fark. Ayrıca Corsair Elite Capellix pompa ve fan sesi kesinlikle günlük sürekli kullanımda katlanılacak boyutta değil.
-
Şöyle diyim bendeki corsair h100i v2 idi yalnız hocam :)
neredeyse 7 8 yıllık emektar idi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X