Şimdi Ara

teknisyen, tekniker ve mühendis hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benım kafama takılan bi soru var. ben üni ögrencisiyim. şimdi kpss kazandık diyelim ortaögretimden ve teknisyen olduk göreve basladık. sonra okudugmuz 2 yıllıgı bitirdik ve calıstıgımız yere verdik tekniker olduk diyelim. şimdi bu dgs kazanıp 4 yıl kazanırsak mühendis olarak mı görev yapıyoruz çalıştıgımız yerde ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayan köpek

    benım kafama takılan bi soru var. ben üni ögrencisiyim. şimdi kpss kazandık diyelim ortaögretimden ve teknisyen olduk göreve basladık. sonra okudugmuz 2 yıllıgı bitirdik ve calıstıgımız yere verdik tekniker olduk diyelim. şimdi bu dgs kazanıp 4 yıl kazanırsak mühendis olarak mı görev yapıyoruz çalıştıgımız yerde ?

    <!--ok-->bende merak ediyorum aynı konuyu ama cevaplayan yok maalesef :(
  • Belge götürmekle yükselemiyorsun. Çalıştığın kurum teknikerlik kadrosu için sınav ilanı verir o sınava girersin eğer kazanırsan ünvanın teknisyenden teknikere geçer daha sonra Mühendisliği bitirdiğin zaman yine çalıştığın kurumun ihtiyaçları doğrultusunda önce kendi içinde yaptığı sınava katılıp kazanırsan ünvanın mühendis olur.
  • Norm kadro diye bir şey var bir yere 2 mühendis 5 tekniker verdiler diyelim 5 teknikerde mühendisliği bitirdi diplomalarını verince aynı yerde 7 mühendis olacak diye bir şey yok kurum eğer kabul eder ve ünvanını yükseltirse olur
  • teknisyen mühendisliği bitirirse
    mühendis olarak çalışmasa bile mühendise yakın maaş alır 300TL kadar eksik alabilir
    bulunduğun kurumun genel müdürlüğüne mühendislik bitirdiğini belgelediğin an o ayı takip eden ayda maaşını mühendis maaşı olarak alırsın

    mühendis olarak görev yapmak içinse
    kurum sınav açar ve sınavda başarılı olursan o şekilde mühendis olarak görev yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.