Ben Teknik Sevis İşi İle İlgileniyorum Bir Araştırma Yapmak İstiyorum Karşılaştığımız En cok problemler nelerdir.
power tuşuna basıyorum ama bilgisayarın fanları çalışmasına rağmen açılmıyor iki bilgisayarım bu dertten gitti. hala hayata döndüremiyorum.. bu konuyla ilgili benim gibi onlarca kişi forumda yarısı çözüm buldu yarısı perişan
1. Ram arızası. ( sistem reset ve mavi ekran ) 2. hdd arızası. ( hdd ye ulaşamama ve windows çökmesi ) 3. power sup yanması. 4. anakart çalışmaması. vs.vs.vs..........
Bilgisayar Arızası saka saka
genelde işletm sıstemlerıne bulasmıs spy spam vırus cokmus ısletım sıstemlerı
yanmıs parcalar elektrık dalgalanmalrı sonusunda
fanların durması ıle meydana gelen problemler kıtlenmeler yanmalar
vs vs
Peki bişi sorucam kardeş bu araştırmanın sonucunda ne yapmayı planlıyorsun?? valla şimdi bir merak uyandı bende
bilgisayar başlı başılına bir problemler yumağı zaten.... ama en sık karşılaşılan ; Elektrik dalgalanmasından meydana gelen parça arızaları; İnternet sitelerinden bulaşan trojen ve spamlar ( formatlamadn kurtulmak zor gibi ) Ağ problemleri ( ip çakışmaları, ağda birbirini görmeme, ethernet adaptörü sorunları vs.) Driver sorunları, ( eğer orjinal driveri bulamazsan başlı başına sorun )
bunları çoğaltmak mümkün, dedim ya bilgisayar başlı başına sorun, ne zaman ne problem vereceği belli değil. En kötüsüde tam ona o kadar çok ihtiyacımızın olduğu bir günde arıza yapması,
Eski sistemlerde bilinçsizce yapılan upgradeler, ağ sorunları, güvenlik sorunları (virüs, trojan, spam vs.), donanım arızaları... bunları özelleştirmek ve artırmak da mümkün tabiki...
Ag sorunları,güvenlik sorumları,ve bilgisayarın her ne nedenleyse yavaslaması vs..
her uyarıya rağmen girilen bilimum site
cevpalnan evetler sonrası spyware cennetine dönmüş durmadan mail gönderen bilgisayarlar
abi 256 MB ekran kartı mı alsam yoksa 128 mi ? sorunu
telefon çalar kapanır (ararsın müşterindir nezaketen ama) ne sorun biter nede başka bişey sorun acildir (MSN de chat yapılacak da)
walla başkacada bişey yok
eğer bakım anlaşması yaptığınız yerdeki kullanıcılar üniversite mezunu tecrübeli insanlarsa pek bi sorunları çıkmaz siz sadce gücelleme yeni programlar vs. vs. basit şeylerle uğraşırısınız. ödül olarakda arkadaşlara kıvır zıvır eksiklerini giderirsiniz. flash bellek falan alırsınız gül gibi geçinir gidersiniz
dns sorunları modem kilitlenmeleri psu sorunları virüs-trojan-spy tırıvırı wi-fi deki dandik şifreleme teknikleri
heralde en büyük sorun; reset atma.
Genel olarak aynı sorunları yaşıyoruz, çözümünü bir şekilde buluyoruz ama kullanıcılara laf anlatmak zor birde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme