Şimdi Ara

Teknik servis ile ilgili sorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklaşık 1 yıl önce vatan bilgisayardan lenovo'nun y510p sli modelini satın aldım.
    geçtiğimiz ay bilgisayarda çok garip bir arıza meydana geldi bilgisayar kilitleniyor mouse veya klavye çalışmıyor ve işlemcinin bulunduğu yere el değmeyecek kadar ısınıyordu.Acaba virüs mü girdi diye şüphelendim ve virüs taraması yaptım fakat aynı sorun devam etti.Format attım yine aynı sorun oldu en son hdd de bad sektör varmı diye baktım fakat oda yoktu. Bilgisayarı servise vermeden önce temizledim ve kasanın sağ alt kısmında (ideapad yazan yerin altında) açıklık farkettim. Yanlız işin garibi açıklık üretim hatası gibi görünüyor(Yani sol kısım içerde ve sağ kısım dışarda ).vatan bilgisayarın yolunu tuttum.
    Bu cuma 20. iş günü oldu ve halen yetkili servis kontrolünde ve büyük bir ihtimalle 30 iş gününü geçecek gibi görünüyor.

Şimdi sorum şu ben bu bilgisayarı 2699 tl ye satın aldım fakat şu anda bu bilgisayar 3234tl ve şu anda bu bilgisayara eş değer özellikteki pc ler hep +3000 tl değişim olunca vatan bilgisayar bana yeni bir y510p mi verecek yoksa 2699 tl değeri olan başka marka veya aynı marka bir laptopmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pönkööö -- 22 Şubat 2015; 16:17:46 >

• Değişim onayı çıkarsa sendeki ürünün aynısı stoklarında mevcut ise aynısını verirler stokta yok ise aldığın fiyata eşdeğer bi ürün alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik bir sorun.....
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.