Şimdi Ara

TEKNİK SERVİS ANLAYAN????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenimin pc'de fazla program yok.C 110 gb.Ama kalan sadece 2,5 gb gözüküyor ne yapmamız lazım lütfen yardımcı olun.(Pc'ye baktım hiçbir şekilde fazla yer tutacak dosyalar yok)YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flylo -- 20 Haziran 2012; 15:13:40 >

• Çoğunlukla sistem dosyaları fazla olabilir bende mesela 40 GB ama 100 GB gibi bir alan kaplayacağını pek sanmıyorum.
  • Windows;Donatlar/Sistem araçları/Disk Temizleme ile sistem'de yer tutan dosyları silin ,Disk temizle aracında Diğer seçenekler /Sistem geri yükleme kopyalarını temizle seçip ,dosya artıklarını süpürün

CCleaner (Program) İE yada farklı net browserı kullanıyorsanız bıraktıkları artıkları temizleyin

TuneUp2012 (program) bu program ile de gereksiz yazılımların HDD ne kadar yer kapladığını görüp silebilirsniz.Bütün bu işlemlerden sonra TuneUp2012 içinde buluna defrag ile deHDD sykıştırın

Bu işlemlerden sonra HDD yer açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Windows;Donatlar/Sistem araçları/Disk Temizleme ile sistem'de yer tutan dosyları silin ,Disk temizle aracında Diğer seçenekler /Sistem geri yükleme kopyalarını temizle seçip ,dosya artıklarını süpürün

CCleaner (Program) İE yada farklı net browserı kullanıyorsanız bıraktıkları artıkları temizleyin

TuneUp2012 (program) bu program ile de gereksiz yazılımların HDD ne kadar yer kapladığını görüp silebilirsniz.Bütün bu işlemlerden sonra TuneUp2012 içinde buluna defrag ile deHDD sykıştırın

Bu işlemlerden sonra HDD yer açılır.

Çok sağolun çok çok çok teşekkür ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teknik servisler bakabilirmi
    3 hafta önce açıldı
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.