Şimdi Ara

Teknik şartname (illaki scsi mi??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir devlet kuruluşu için istasyonu temin edilmesi üzere teknik şartname hazırlıyorum.İllaki scsi olsun diyorlar.
    Yaw sanki bana bu scsi boşuna masrafmış gibi geliyor onun yerine SATA raid çözümlerine başvursak çokmu şey kaybederiz?? Bu scsi denen şeyin modası geçmedimi hala?**
    Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa çok memnun olurum...

• yok kardes gecmedi yuksek işlem gucu için hala ihtiyaç var
  • SATA2 demi kurtarmaz
  • kaç bilgisayara hostluk yapıcak ve yaptığı iş ne olucak bunlar çok önemli. hiç sadece internet dersen gerekyok. ama bütün pcler bunun hdddeki programı(ları) kullanıcaksa scsi den başka çaren yok hatta çift scsi.hatta ve hatta şöyle 4 gb ramli çift xeon işlemcili bişiler şart koşman lazım.
  • server diil dostlar workstation....gis programları çalıştırıcak..grafik ve matematiksel ağırlıklı işlemler...
  • ne gerek var scsiye... illaki scsi diyenler bu işi bilmiyomuş scsi çoklu uygulamalarda kendini gösterir ve işe yarar normal tek pcde kullanımda sata dan çok farkı yoktur. bende bişi sandım yaw. sata mata pata farketmez. zati fiyat farkı yok sata 2 al gitsin matematik işlemleri çok olucaksa rami sağlam tut... amd hastasıyım ama şuda bir gerçekki intel işlemci alman gerekiyo matematik işlemede daha iyii..
  • valla şimdi ben burda duyduklarımla ahkam kesicem şimdi ona göre iyice öğrenmem lazım:)
    Şimdi scsi tam olarak ne zaman gerekli???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.