Şimdi Ara

Teknik Direktör Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocukluğumdan beri hayalimdir bu. Hatırlayan var mıdır bilmem freekick.org diye bir menajerlik oyunu vardı yaşıtlarım Metin 2 falan oynarken ben hep onu oynardım ve iyi de oynardım. Hayalim için sonuna kadar gideceğim. Bunun için hep menajerlik oyunları oynuyorum FM, OSM falan. Bu sene hayırlısıyla Besyo'ya girip inşallah kazanacağım. Sonra oradan mezun olup TFF'nin kurslarına katılıp antrenör olmak istiyorum. Büyük takım çalıştırmak zor elbette. Ancak amatör takımlar, altyapı takımları veya kadın futbol takımları çalıştırabilirsem bile yeter benim için. En büyük hayalim ise tuttuğum takım Galatasaray'ın teknik ekibinde yer almak. Bunun için çok çalışacağım, kendimi her anlamda (yabancı dil, sağlık, psikoloji, diksiyon vs.) geliştirmeyi düşünüyorum.

    Benim gibi hayalleri olan var mıdır? Veya şu an teknik direktör olan var mıdır? Varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.







  • O hayaller zamanla memur adaylığına doğru eğilim değiştiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YazıYorum

    O hayaller zamanla memur adaylığına doğru eğilim değiştiriyor
    Hocam zor olduğunu biliyorum ancak olunması mucize midir? Yani şöyle bir bakıyorum mesela Yılmaz Vural'a. Adam 40 tane takım değiştirmiş, Her sene bir takımı küme düşürüyor ancak yeniden takım bulup bu işten para kazanabiliyor. Diğerlerini söylemeyi bile gerek duymuyorum bu işten anlamayıp sırf eskiden futbolcu oldukları için antrenör olan hocalar var. Dünyanın en iyi hocalarından biri Mourinho profesyonel olarak hiç futbol oynamadı. Bunlar benim motive olmamı sağlıyor. Zaten gözüm çok yükseklerde değil. Amatör takım çalıştırsam bile yeter diyorum kendime.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.