Şimdi Ara

Teknik Direktör Arayışımız Hakkında:Kötü Sonla Biten Absürd Hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her duası,her dileği yerine gelen bir adam varmış,Bir gün deniz kıyısında otururken,bir şahinin pençesinde bir fare götürdüğünü görmüş.Birden fare şahinin pençesinden kurtularak yere düşmüş.Adam hayvancağıza acımış ve evine götürmek istemiş.Sonra,evde çocuklar fareye eziyet ederler diye korkmuş,dua ederek fareyi güzel bir kız şekline sokmuş.Eve gelince karısına

-Hanım bu benim öz kızımdır,ona iyi bak ,çocuklarından ayırt etme,göreyim seni.demiş.

Gel zaman git zaman kız büyümüş,gelişmiş.gelinlik çağa gelmiş,.Adam bir gün kızı karşısına alarak demiş ki:

-Kızım,büyüdün,geliştin,evlenecek çağa geldin.Sana artık bir koca bulmalı.Söyle nasıl bir koca istersin?

Kız:
    -Eğer seçmeyi bana bırakırsanız,kocamın çok güçlü olmasını isterdim,demiş.
    Adam
    -Anladım kızım,sen güneşle evlenmek istiyorsun.

Kalkmış güneşin yanına gitmişler,güneşe
    -Bizim kızı evlendirmeye kalktım.O da dünyada en güçlü yaratıkla evlenmek istedi.Bu dünyada senden daha güçlü ne var? Benim kızıma varırmısın ey güneş?demiş
    Güneş
    -Dünyada benden daha güçlü olan bulutturBulut isterse benim ışınlarımı dünyaya göndermez.Var ona git.
    Adam kalkmış buluta gitmiş,teklifini üstelemiş,
    Bulut
    -Dünyada benden daha güçlü olan,rüzgardır.Bir kızdı mı beni dört bir yana savurur,dağıtır..Var sen rüzgara git.
    Adam bu kez rüzgara gitmiş,isteğini anlatmış,
    Rüzgar
    -Benden daha güçlü olan dağdır,ben dağın bir kayasını bile oynatamam.Var sen dağa git.
    Adam dağa gitmiş,derdini anlatmış
    Dağ
    -Benden daha güçlü fare var.O fare ki toprağımı kemirir,kayamı un ufak eder,yuvasını bağrıma yapar.Tek başedemediğim faredir.Var sen fareye git demiş.
    Adamcağız sonunda fareye gitmiş,teklifini ona da iletmiş,Ama fare demiş ki;
    -Benim evim küçücüktür,senin kızın sığmaz.Ben ancak,küçücük bir dişi fare ile evlenebilirim.
    Her duası kabul olan adam yine dua etmiş,kızı tekrar bir fare yapmış.Küçük dişi fare de erkek fareyle evlenmiş.....

Kıssadan Hisse,Mancini büyük hedefler için geldi,getirildi,ama camia ve yönetim ona bu imkanı sunamayacağını anlayınca yollar ayrıldı,bu bir anlamda hedeflerin küçültülmesinin bir kabulüydü.Gerek ülkedeki futbol iklimi,gerek mali sebepler bu sonu hazırladı.Bundan sonra da görüşme yapılacak isimlere çok da iyi koşullar sunulamayacak,bu yüzden büyük isimler olmayacak,Hikayemizdeki gibi,bu evin ekonomik büyüklüğü belli,ona göre bir gelin gelecek,bu da küçük bir fare olacak.Sonuç herkes için sadece hayalkırıklığı olacak.Hikayedeki gibi herşey başladığı yere dönecek,gelişme kaydedilemeyecek.Aysal geldiğinde beklentimiz ekonomik dar boğazdan kurtulmak,yönetimde,teknik direktörde istikrar sağlamak,her sene artan başarı grafiğiydi.Aysal ilk geldiğinde kötü bir takım,yerel,küçük hedefleri olan,ekonomik koşulların buna zorladığı bir takım vardı,bir kaç senelik başarı herkesi aldattı,başarı paraya çevrilemedi,durum tekrar o noktaya geliyor.Hikaye de ki gibi herşeyin başladığı noktaya...

• Sonra hoca da durur mu yapıştırmış cevabı; ya tutarsa...
  • Iyi guzel de bir bekleyelim gelecek ismi bir gorelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fare niye kediye göndermemiş ?
  • Her geçen gün kendini geliştiriyorsun.

• Off arkadaşım hergün kirletiyorsun forumu ya.Ana konunu aç oradan devam et.Saçma sapan şeyler yazıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

Off arkadaşım hergün kirletiyorsun forumu ya.Ana konunu aç oradan devam et.Saçma sapan şeyler yazıyorsun.

Patos bu aralar girmiyor ama Patos daha iyiydi. O sadece Selçuk'la ilgili yazıyordu bu kardeşimiz maşallah her konuda yazıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hikaye güzelmiş.
  • cool story bro

• fadime çöp varmidur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

fadime çöp varmidur

Teknik Direktör Arayışımız Hakkında:Kötü Sonla Biten Absürd Hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: equando

Fare niye kediye göndermemiş ?

Fare diyor hocam hikayede. Sizin başkan olsa kesin kediye gönderirdi. Malum doğru düşünemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Fare niye kediye göndermemiş ?

Fare diyor hocam hikayede. Sizin başkan olsa kesin kediye gönderirdi. Malum doğru düşünemiyor.

Hahahahahahahahahahaahhahahaha
    Fare hahahahahahahahahahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

Off arkadaşım hergün kirletiyorsun forumu ya.Ana konunu aç oradan devam et.Saçma sapan şeyler yazıyorsun.

Patos bu aralar girmiyor ama Patos daha iyiydi. O sadece Selçuk'la ilgili yazıyordu bu kardeşimiz maşallah her konuda yazıyor.

patos ile bir yakınlığı var bence bunun
  • Kadın dememiş mi bu kızı kimden peydahladın diye?
  • adamın her duası kabul oluyor
    güneşle konuşuyor ama yanmıyor
    cansız nesnelerle konuşma gücü var
    karısına istediğini yaptırabiliyor

bence en güçlüsü bu adammış lan
  • Olum her geldiğinde farklı hikayelerle falan geliyorsun, Perşembe gecesi annemin izlediği Nihat Hatipoğlu programı gibisin la. Bi sakin ol. Derdini direkt anlat. Hikayeye gerek yok. Bölümü STV'ye çevirdin anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

adamın her duası kabul oluyor
    güneşle konuşuyor ama yanmıyor
    cansız nesnelerle konuşma gücü var
    karısına istediğini yaptırabiliyor

bence en güçlüsü bu adammış lan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.