Şimdi Ara

TEKNELERİ KORUYAN ARABAYI DA KORUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdilik geliştirme aşamasındayız.Bu proje ile araçların birbirine 0 yanaşarak geçişine de imkan sağlayabileceğimizi düşünüyoruz .Türk otomotiv sanayisine armağanımız olsun.

Not: Montaj operatörü arkadaşımın değerli bir kaç dakikasını alaraktan yaptırdım ben anlamam bu işlerden

• Hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Şimdilik geliştirme aşamasındayız.Bu proje ile araçların birbirine 0 yanaşarak geçişine de imkan sağlayabileceğimizi düşünüyoruz .Türk otomotiv sanayisine armağanımız olsun.

Not: Montaj operatörü arkadaşımın değerli bir kaç dakikasını alaraktan yaptırdım ben anlamam bu işlerden

• Yakında donanım listesine:

"Araç renginde koruyucu tekerlekler" diye bir madde eklenecek.
  • Alman mühendislerden şok yanıt: Tüh anasını nasıl aklımıza gelmez?
  • Acep yandaki tekerlekler eskimi olacak yenimi?...
  • Ya ben insanımızın espri yeteneğine hayranım,harika şeyler yazmışsınız.Emeğimiz boşuna gitmemiş.Tolgaya söyleyimde zihni sinir fikirlerimi daha çok resme döksün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam Zihni Sinir procesi
  • Procenize katkıda bulunmak istiyorum. bu sistemi bütün arabalarda aynı seviyede yapalım. Sonra trafikte birbirimize bol bol dokundururuz

Bkz.

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Procenize katkıda bulunmak istiyorum. bu sistemi bütün arabalarda aynı seviyede yapalım. Sonra trafikte birbirimize bol bol dokundururuz

Bkz.

Hakikaten ya.Gerçi ankara da araç kullanmaya davet edeyim sizi,zaten her gün böyle sürüyoruz lastikli lastiksiz sürtüne sütüne.

Bu arada set o lastikler yeni olacak elbette.0 araç almışız mis gibi,eski lastik taktırmak fiyaka bozar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.