Şimdi Ara

TEKMAR VE CİDDİYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gündür bekledigim bilgisayarıma dün azda olsa sevinçle kavuştum,azda olsa dedigim şu,bunlar bilgisayarımı istedigim gibi toplarlarmı,

ve toplayamadılar ne dedimse sanki inadına gibi herşeyi yarım yamalak toplayarak bana teslim ettiler hatta başta istediklerimi ayrıntılı şekilde söyledigim halde,aldıgım kasada eksoz fanı yoktu ama ben olsun istedim tekmar arkadaşlar gerek yok bu kasada 2 adet 25cm fanlar içeriyi yeterli sogutur dediler ama forumlarda genede iyi olur dendigi için ben genede eksoz fanı dedim ama onlar bana sen öyle demedin diyerek zeytin yagı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar fanı dışarı degil içeri üfleyecek şekilde taktılar,ben orada arada hatırlatıyorum ,ama kime diyoruz ben bu işin biriyim havasında olanlarımız gibi beni ciddiye bile almıyorlar,

ilk olarak eve geldim kasayı kutusunda çıkarıyorum,içinden tangırtı tungurtular geliyor önde hdd,dvd takılan yerlerin boş kalan yerlerinin ismi ne sie onun birini takmamaışlar birinide salamışlar kapagı açınca üstüme düştü,gittik geldik taktılar 25 ytl taksi parası,ilk almaya gittigimizdede 25 ytl vermiştik,bu kapaklar takılınca oh dedik eve geldik bu seferde ekran kartının dışa hava üfleyen yerini açmamışlar,bu seferde onun için 25 ytl verdik taksi parası,

kısacası eger toplama bilgisayar alıyorsanız ya tam bilen biri ile gidin yada almayın,yada biliyorsanız bile mutlaka bir kaç kez kontrol etmeden almayın sallıyorlar,karşılarındakilerin anlamaz sanıyorlar kek sanıyorlar bana bilgisayarı eve getirmek 75 ytl maloldu,aman bu bana tekmarda oldu ,size başka yerde olabilir,kısacası tekmar örnek,geçenlerde sizin forumda gene tekmar sounu yaşayan biri olmuştu ama banadamı canım dedim gittim evet banada oldu,

benim korkum ASUS MAXSİMUS FORMULA anakarttandı o şahane çıktı toplama sallama çıktı,

herkese iyi günler

• kendin toplasaydın ya
  • Orayı ben de önermiyorum. En çok alışveriş yaptığım yer olmasına rağmen müşteri memnuniyeti önemli değil. Sattık iş bitti diye düşünüyorlar. Şoförüme,arkadaşıma bile oradan bilgisayar aldırdım. Laptopumu bile ordan aldım zamanında. Ama teknik servise işiniz düşmesin yeterki. Tüketici haklarına şikayet etme hakkınız doğduğunda hemen değerlendirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz40

kendin toplasaydın ya

bilene kolayda,ben anlamamki,şimdide ekran kartı problemi çıktı,bu sene inşalah kullancagız bilgisayarı
  • Yahu tamam da bu iş böyle olmaz ki. Sende de hata var. Parçaları tek tek foruma danışır seçersin. Kesin şu olacak dersin. Kasayı da ayağına beklemezsin aynı şehirdeysen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Yahu tamam da bu iş böyle olmaz ki. Sende de hata var. Parçaları tek tek foruma danışır seçersin. Kesin şu olacak dersin. Kasayı da ayağına beklemezsin aynı şehirdeysen.

ee foruma danışarak aldık ya,vede gittik elimizlede 3 kerede aldık,zaten bir kerede adam gibi topluyamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelen-dost -- 27 Ocak 2008; 1:12:02 >
  • Öndeki usbler çalışıyormu..Genelde şişirme iş yapanlar takmaz bile onları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Öndeki usbler çalışıyormu..Genelde şişirme iş yapanlar takmaz bile onları.

herşey çalışıyorda ,şu an ekran kartı çalışmıyor,o zaten önemli degil,onu vatandan aldık,vatana diyorum kartı sökün getireyimde banane sen sök yada takan söksün diyorlar,tekmara geleyimde sökün diyorum,bugün olmaz pazartesi gel diyorlar,ben bilsem sökmeyi ama nerde bu konuda az kazma degilimdir,o kadarda adamların başını yedim ya bir şey çıkmasındiye genede çıktı,korkumuz anakarttandı ekran kartından çıktı,zaten korktugundan degilde ummmadıgından gelir başına,zaten ben bu hıs ekran akrtına o kadar güveniyordumki
    asla bozulmaz falan birde 15 gün bekledim gelsinde kazıklanayım diyeal sana kazık,oldumu şimdi yazık

• Kardeşim burası Türkiye burda teknolojiyi bilenler aç kalır, Allahın dağından gelip hiç bi b*k bilmeyen tipler gider pc dükkanları açıp köşeyi dönerler..
  • Hocam kutularını ve kutu içeriklerini de eksiksiz teslim aldın mı?...Ben o işe çok kıl kaparım, ne ladıysam kutusunu ve yanında ne varsa iğnesine kadar isterim...Bu yüzden kendim topluyorum...Ama başkasına alırken, garanti ve servis olayından ötürü dışarıya toplatıyorum...Ama o zamanda alırım bütün herşeyi...

Hocam o ekran kartını sökmek o kadar zorda değil...Forumda aratırsan bulabilirsin...Vidaları söküceksin sonra çekiceksin gelicek...Bu kadar...
  • ekran kartının ek güç kablosunu falan taktıgından eminmisin? Orada gözden kaçan ufak birşey vardir. Kartı cıkartmak zor deeğil vidali bir kasaysa senin ki ekran akrtını tutan vida var orda tornavidayla bir güzel açacaksin. Sonra ekran kartı slotunun altında kucuk bir plastik kilit var ekran kartı oturduktan sonra kapatan onu hafifçe yana it( artık seninki hangi türse ona göre, kimisi çekmeli vs)

Zor bir şey değil büyüttüğüne değmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.