Şimdi Ara

Tekken Hybrid, ps3 ve televizyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Ps3 ü yeni aldım. Dolayısıyla pek bir bilgim yok size danışayım istedim.

Öncelikle sistem şu şekilde

Sony 82 ekran lcd ( hd ready ) televizyon
    ps3
    ve bir kaç oyun.

Oyunlarda hiçbir sıkıntım yoktu taa ki ben dün tekken hybrid i alıp oynamayı deneyene kadar. Oyunu taktığımda görüntü alamıyorum. Televizyon Alan dışı diye bir uyarı veriyor. bu uyarıyı da genelde yayın gelmediğinde veriyor. Pes 2012 yi falan taktığımda sıkıntı yok fakat ne zaman tekken i takarsam oyunu açmıyor hatta playstation dan görüntü dahi gelmiyor.

Aklıma bir kaç şey geliyor fakat oyunu alırken sorduğumda adam sorun olmaz demişti.

1- oyun normalde bildiğiniz üzere 3D destekli Full Hd oyun. Acaba oyun 3D olduğu için mi açamıyorum? Yoksa 3D de olsa sisteme göre kendisi 2D ye çevirip mi yükler?
    2- Full HD çözünürlük istiyorda televizyon desteklemediği için mi açmıyor? Oyunun kutusuna baktığımda 720P yi de desteklediği yazıyor.
    3- Oyunun kendisinde mi bir sıkıntı var? Diğer oyunları sorunsuz açıyor meret.

Cihaz kırılmış, çarpılmış, antin kuntin bir cihaz değildir. Sıfır alındı. Crack, chip gibi işlemlere tabii tutulmadı. versiyon da sanırım 3.70. alırken adam pes2012 ile güncelleme yaptı.

• Hocam PS3 güncellemesi konusunda versiyon sıkıntı olmuş olabilir. Yani 3.70 Tekken Hybrid için düşük bir versiyon olabilir (tabi bir varsayım).

Benim bildiğim şuan 4.11 son güncelleme. Eğer fırsatın varsa makineyi güncelleyip birde öyle dene sorunun çözüleceğini umuyorum.

PS3de internet varsa System Update kısmından eğer internet bağlı değilse (online oynamıyorsun anladığım kadarıyla) USBden bir flash bellekten güncelleme yapabiliyorsun.

Flash bellekle nasıl yapıldığını internetten arayıp bulabilirsin. Şuan okulda olduğum için linkler yasaklı direk link veremiyorum. Bu yasal bir güncelleme yöntemidir sakın yanlış anlama....

İyi oyunlar
  • Anladım bir de o şekilde deneyeyim. internete bağlarım o sorun değil. zaten ps3 ün olduğu bölüme başka sebeplerden dolayı ileride lazım olur diye kablo çekmiştim.
  • Sorun ne playstation da ne oyunda ne kabloda. Televizyonda çıktı. Şimdi de onda ne gibi bir çözüm olacak onun peşine düştük. Bakalım sony ne cevap verecek

Arkadaş televizyon sony alet sony ama düzgün çalışmıyorlar
  • Sorun neymiş ki kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.