Şimdi Ara

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor! (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
725
Cevap
0
Favori
43.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azazel için Jinpachi taktiği işe yarıyor arkadaşlar. Üzerine doğru zıplayıp A ile tekme atın.
    Rahatça deviriyorum bu taktikle her seferinde. Ayrıca Senaryo Campaign' i bitirdim ve 21M Gold yaptım.
    Karakter videolarını açmak ve para kazanmak isteyenlere tavsiye edilir

Orijinalden alıntı: evo_4

Azazel için Jinpachi taktiği işe yarıyor arkadaşlar. Üzerine doğru zıplayıp A ile tekme atın.
    Rahatça deviriyorum bu taktikle her seferinde. Ayrıca Senaryo Campaign' i bitirdim ve 21M Gold yaptım.

Nightmare Train'i nasıl geçtin yav, ben geçemedim henüz.

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Azazel için Jinpachi taktiği işe yarıyor arkadaşlar. Üzerine doğru zıplayıp A ile tekme atın.

Fiziksel atağı %100 yaptım, can barını da %330 arttıran eşya buldum, üst üste iki çizgi oldu Devil Jin' e geldiğimde de Catling Gun'la tarayıp tren'den aşağı düşürdüm

• Şu yapay zeka partnerimiz Alisa'nın gücünü arttıramıyor muyuz ben kendi gücümü biraz arttırdım da %330 nasıl arttırılıyor yav

29-30 karakter açıldı bende senaryo modunda 10 karakter falan kaldı bitecek yavaş yavaş
  • Bende dun item alma custimize modunda ozellık veren esyaları kullanmaya basladım bu sekılde guzel olmaya basladı oyun tabı hep aynı karakterler oynayıp guclendırmek gerekıyor dırek Lars la devam ettım o yuzden. Ama sıkıcı hem hareketlerde tam yapılmıyor yon tuslarına basıp tuslara basınca hareket yapıyoda joystıck le ılerletınce hareket yapmıyo sadece normal tekme yumruk dalıyo oda sıkıyo bı sure sonra sadece vıdyo acıp yenı ıtemlar cıkarmak aamacıyla oynuyorum
    birde bu campaing 2 kisi oynanmıyomu tek xboxda coop olarak mesela alıssa yı da 2. kol yonetse olmuyomu o kadar ugrastım ypaamadım da

quote:

quote:

Fiziksel atağı %100 yaptım, can barını da %330 arttıran eşya buldum, üst üste iki çizgi oldu Devil Jin' e geldiğimde de Catling Gun'la tarayıp tren'den aşağı düşürdüm

Ben başlarda biraz öylesine oynuyordum ve rank'ler genelde düşüktü rank A aldığım bir iki item var onlarda iş görecek cinsten değil. Sanırım bazı bölümleri hard seviyede yeniden kasmam gerekecek. Fiziksel attack kolay da can barı için item bulmam lazım benim yarısı dahi tam fullenmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şu yapay zeka partnerimiz Alisa'nın gücünü arttıramıyor muyuz ben kendi gücümü biraz arttırdım da %330 nasıl arttırılıyor yav

29-30 karakter açıldı bende senaryo modunda 10 karakter falan kaldı bitecek yavaş yavaş

Onun gücü de artıyor tabi, yanında gelen karakter de item'lar kazanıyor. Alisa'yı da aynı şekilde donat.

Bu arada Alisa ve Lars karakter ekranında açılmayacak, o ikisini sayma. Roger Jr. ve Mokujin ise gizliler ve eski geçtiğimiz bölümlerde açılabiliyorlar (Roger Jr.'ı belki açmışsındır, dire bölümde gizli ama Mokujin için hard seviyenin açılması gerekiyor o da son bölüme gelince oluyor). Tahminime göre oyunun zorlayan bölümlerine yani geliyorsun kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Bende dun item alma custimize modunda ozellık veren esyaları kullanmaya basladım bu sekılde guzel olmaya basladı oyun tabı hep aynı karakterler oynayıp guclendırmek gerekıyor dırek Lars la devam ettım o yuzden. Ama sıkıcı hem hareketlerde tam yapılmıyor yon tuslarına basıp tuslara basınca hareket yapıyoda joystıck le ılerletınce hareket yapmıyo sadece normal tekme yumruk dalıyo oda sıkıyo bı sure sonra sadece vıdyo acıp yenı ıtemlar cıkarmak aamacıyla oynuyorum
    birde bu campaing 2 kisi oynanmıyomu tek xboxda coop olarak mesela alıssa yı da 2. kol yonetse olmuyomu o kadar ugrastım ypaamadım da

2 kişi oynama özelliği var yanlız sanırım henüz aktif değil sonra eklenecek deniyordu. Şu an aktifse bile deneme şansım olmadı elimde 2. kol yok çünkü.

• quote:

Ben başlarda biraz öylesine oynuyordum ve rank'ler genelde düşüktü rank A aldığım bir iki item var onlarda iş görecek cinsten değil. Sanırım bazı bölümleri hard seviyede yeniden kasmam gerekecek. Fiziksel attack kolay da can barı için item bulmam lazım benim yarısı dahi tam fullenmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şu yapay zeka partnerimiz Alisa'nın gücünü arttıramıyor muyuz ben kendi gücümü biraz arttırdım da %330 nasıl arttırılıyor yav

Onun gücü de artıyor tabi, yanında gelen karakter de item'lar kazanıyor. Alisa'yı da aynı şekilde donat.

Bu arada Alisa ve Lars karakter ekranında açılmayacak, o ikisini sayma. Roger Jr. ve Mokujin ise gizliler ve eski geçtiğimiz bölümlerde açılabiliyorlar (Roger Jr.'ı belki açmışsındır, dire bölümde gizli ama Mokujin için hard seviyenin açılması gerekiyor o da son bölüme gelince oluyor). Tahminime göre oyunun zorlayan bölümlerine yani geliyorsun kolay gelsin.

Alisayı kendim seçeyim sonra onu donatıp tekrar Zafinaya döneyim öyle oluyor yani ?

Bir de ok sırasına göre gittim hep son olarak şeyde kaldım şu gri saçlı danteye benzeyen elemanın bölümündeyim düşmanlar falan hepsi güneş gözlüklü takım elbiseli artist artist dolaşıyorlar

Normalde senaryo moduna Alisa ve Lars ile başladığımız için onlar zaten açıktı 30 küsür açıldı dediklerinde gizli ise az kaldı sanırım

• Oyun ici degilde baslangıc vidyosu tarzı vidyolar acılıyomu campaingde oyun ici olanlarını pek beyenmedım birde komigime giden bazı karakterler japonca konusuyor alt yazı ingilizce tamam da ingilizce konusanlar var onlarda alt yazı yazmıyor vede karsılıklı konusuyolar biri ingilizce biri japonca cok da guzel anlasıyolar :D

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Evet tokat etkisi yarattı bende yerlerdeyim şu an acıdan. Ne günlere kaldık.

Grafikler on numara mı sizin için güzel o zaman ne mutlu size bu kadarıyla yetinebiliyorsunuz. İyi oyunlar size.

Kusura bakmayın ama Tekken 6'nın grafiklerine kötü diyorsanız, bence oyundan teknik yönde anlamadığınız anlamına geliyor.
    Oyunda bulunan karakter modellemeleri ve çevrede bulunan kaplama detayları, üstüne tepkiye göre hasar alması bir çok oyuna göre gayet kaliteli yapılmış. Bilhassa karakter modellemeleri özenle yapılmış, saç efekti, dövüş sırasında verdikleri yüz tepkileri oyunun grafiksel anlamda gayet başarılı olduğunu gösteriyor bizlere.

Yıllarca tanıdığım weysel bahsettiğin gibi oyunun'' o ''sundan anlamaz
    NOT:Keşke weysel'i tanıyıp ,ondan sonra yorum yapsaydın

Hey gidi eski günler ama dimi Sedat abi......Tozunu attırırdık buraların......Sık gir abi sensiz olmuyor buralar eski günlere ufaktan dönüş yapalım.

Bu arada bu grafik muhabbetini uzatmaya gerek yok. Ben sadece AA sıkıntısı olan oyunlardan pek zevk alamıyorum, grafiklerde hoş gelmiyor gözüme o kadar yoksa animasyonlar efektler felan fena değil iyi olmuş tabii. Sonuçta Tekken daa....

Aynen weysel'cim.Eski tadlar yok burda ve aslada olamaz o arkadaşlar gerçekten bir başkaydı ve çok uzun zaman öncesi olmamasına rağmen(2 sene sanırım)sanki burası kuşak değiştirdi ve donanım değil bebehaber bölümü olduHer zaman burdayım aslında sık giriyorum ama uzaktan izliyorum ve eskisi gibi bişey yazmıyorum çünkü yazacak kişi çok nadir.Nerde o bizim drizzzt imiz dimiSerhanlar drizzt ler alptekinler levihakan ve aklıma gelmeyen daha nice arkadaş ama hiçbirisi yok.Sanırım herkes benim modda takılıyor.
    Bu arada oyuna gelirsek ki gelelim artık.Bende grafikler ehh işte diyenlerdenim.Ama oyun sonuçta tekken ve adı yetiyor dalıyorsun oyuna pat küt gidiyorsun bence türkçesi budur.Ama benim tek namco ya yakıştıramadığım konu nextgene geçeli nerdeyse 5 sene oldu ve koskoca namco koskoca tekkeni bu şekilde çıkarttı ki bence resmen dark resc.yada psp portu olmuş oyun ve aa o kadar bariz belliki ben şahsen fazla zevk alarak oynayamadım.En fazla yeğen gelir onla karşılıklı oynar takılırız.Sonuçta bu oyunda arşivdeki yerini alacak bende.

• Sorma abi kemik kadru uçtu resmen....Hala kaliteli arkadaşlar var tabi haksızlık etmeyelim ama bebeler çoğaldı cidden..

Evet oyunun ismi arşivde olmayı hakediyor ama bakalım daha ne kadar götürür bu isim onu.

Sorma abi kemik kadru uçtu resmen....Hala kaliteli arkadaşlar var tabi haksızlık etmeyelim ama bebeler çoğaldı cidden..

Evet oyunun ismi arşivde olmayı hakediyor ama bakalım daha ne kadar götürür bu isim onu.

Kaliteli isimler var tabiki onlara lafım yok.Valla inşallah tekkenin akıbetide pes'e benzemez.Ama namco akıllı firmadır bence bir sonraki oyun port falan değil,ismine yakışır bir oyun olur.360 daki soul calibur da nasıl sıfırdan başladılarsa bu nesil için bir sonraki oyunda tekkenin bu nesildeki ilk oyunu olur diye düşünüyorum.İnşallah düşünmekle kalmam

• 15 tane daha maç yapıp Nancy tenekesini de devirirsem, 1000 puan cepte bu oyundan da
    Biri beni durdursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Kasım 2009; 13:05:24 >
  • Dün Mediamarkt'ta cektigim bir resim.Birebir boyutlarindaydi.

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor!

Orijinalden alıntı: Affliction

Türkiye mağazasından mı bu resim ? Yoksa yurtdışı mı ?

Yurtdisi.

Oyunun Artıları

+ Hızlı, seri oynanış
    + Kontrol hakimliği (Adamı tamamiyle istediğin gibi dövüştürebilme)
    + Zevkli Boss dövüşleri, buna cok zor diyen arkadaşlar olmuş, zor olması bence güzel olmuş; gereken yerde savunma yapıp(kacıp) gereken yerde hızlıca bi komboyla dalmak...
    + Karakter grafikleri

Oyunun Eksileri

- cevre grafikleri
    - İlerlemeli mod: un tekken 3 teki gibi olmaması, garip kamera acısı, oyunun kalitesine uymaması
    - Diğer serilerdeki gibi renkli ve ic acıcı ana menünün yokluğu
    - Kısaca cok yüksek beklentiyi tam olarak karşılamıyo

Bunlar tamamen benim yorumlarım, dediğim gibi beklentimiz cok yüksek diye tam olarak karşılamıyo,
    ama genede kötü demek imkansız, x360 taki en güzel dövüş oyunu bana göre, bide Mortal Combat DC... var, street fighter daha güzel falan diyen olmuş onu hic anlamadım zaten cizgi film grafiği mal mal tekme ve yumruklar, atariden almışlar cözünürlüğü yükseltip karşımıza koymuşlar sesler falan da berbattı onda...
    Ben oyunun elimde olmasına şahsen cok sevindim...

• ARKADAŞLAR MERHABA
    CİHAZIMIN FW 'Sİ 1.51 TEKKEN 6 AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.