Şimdi Ara

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor! (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
725
Cevap
0
Favori
43.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamerr

quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Evet tokat etkisi yarattı bende yerlerdeyim şu an acıdan. Ne günlere kaldık.

Grafikler on numara mı sizin için güzel o zaman ne mutlu size bu kadarıyla yetinebiliyorsunuz. İyi oyunlar size.

Kusura bakmayın ama Tekken 6'nın grafiklerine kötü diyorsanız, bence oyundan teknik yönde anlamadığınız anlamına geliyor.
    Oyunda bulunan karakter modellemeleri ve çevrede bulunan kaplama detayları, üstüne tepkiye göre hasar alması bir çok oyuna göre gayet kaliteli yapılmış. Bilhassa karakter modellemeleri özenle yapılmış, saç efekti, dövüş sırasında verdikleri yüz tepkileri oyunun grafiksel anlamda gayet başarılı olduğunu gösteriyor bizlere.

Yıllarca tanıdığım weysel bahsettiğin gibi oyunun'' o ''sundan anlamaz
    NOT:Keşke weysel'i tanıyıp ,ondan sonra yorum yapsaydın

Hey gidi eski günler ama dimi Sedat abi......Tozunu attırırdık buraların......Sık gir abi sensiz olmuyor buralar eski günlere ufaktan dönüş yapalım.

Bu arada bu grafik muhabbetini uzatmaya gerek yok. Ben sadece AA sıkıntısı olan oyunlardan pek zevk alamıyorum, grafiklerde hoş gelmiyor gözüme o kadar yoksa animasyonlar efektler felan fena değil iyi olmuş tabii. Sonuçta Tekken daa....

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Avrupa için bugün resmi olarak çıktı oyun.

Amerika için 3 gün önce resmi olarak çıktı.

Alıntıları Göster
    Ne kadar güzel olabilirki bu oyun

quote:

quote:

quote:

Grafikler on numara mı sizin için güzel o zaman ne mutlu size bu kadarıyla yetinebiliyorsunuz. İyi oyunlar size.

Kusura bakmayın ama Tekken 6'nın grafiklerine kötü diyorsanız, bence oyundan teknik yönde anlamadığınız anlamına geliyor.
    Oyunda bulunan karakter modellemeleri ve çevrede bulunan kaplama detayları, üstüne tepkiye göre hasar alması bir çok oyuna göre gayet kaliteli yapılmış. Bilhassa karakter modellemeleri özenle yapılmış, saç efekti, dövüş sırasında verdikleri yüz tepkileri oyunun grafiksel anlamda gayet başarılı olduğunu gösteriyor bizlere.

Hey gidi eski günler ama dimi Sedat abi......Tozunu attırırdık buraların......Sık gir abi sensiz olmuyor buralar eski günlere ufaktan dönüş yapalım.

Bu arada bu grafik muhabbetini uzatmaya gerek yok. Ben sadece AA sıkıntısı olan oyunlardan pek zevk alamıyorum, grafiklerde hoş gelmiyor gözüme o kadar yoksa animasyonlar efektler felan fena değil iyi olmuş tabii. Sonuçta Tekken daa....

Ayarlardan motion blur u kapatınca adeta 4xaa geliyor oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bi bakayım öyleyse süper tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

quote:

quote:

Motion Blur'u kapatmak ço farkediyor üstüne bir de altındaki görüntü seçeneğini Type C yapınca, AA daha da artıyor. Motion Blur AA ile neden bağlantılı anlamadım ama görüntü kalitesini bence çok farkettiriyor. Grafik kalitesinden özellikle AA'dan şikayet edenler ayarlardan bu iki ayarı yapsınlar (aslında şikayet etmeyenler de yapsın, daha iyi görüntünün kimseye zararı yok ).

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

quote:

quote:

Motion Blur'u kapatmak ço farkediyor üstüne bir de altındaki görüntü seçeneğini Type C yapınca, AA daha da artıyor. Motion Blur AA ile neden bağlantılı anlamadım ama görüntü kalitesini bence çok farkettiriyor. Grafik kalitesinden özellikle AA'dan şikayet edenler ayarlardan bu iki ayarı yapsınlar (aslında şikayet etmeyenler de yapsın, daha iyi görüntünün kimseye zararı yok ).

Alıntıları Göster
    Bu azazel'midir, azmanmıdır nasıl birşey bu lanet yaratık

US PSN: ecimania
    TR PSN: Tyranno3aurusREX

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Bu azazel'midir, azmanmıdır nasıl birşey bu lanet yaratık

Alıntıları Göster
    Hwoarang ile sırf b'ye basarak yendim adamı......Paul ile de yenmesi kolay, ayakları güçlü adam alman lazım. Xiaoyu ile felan deneme yani sakın.

• quote:

Hwoarang ile sırf b'ye basarak yendim adamı......Paul ile de yenmesi kolay, ayakları güçlü adam alman lazım. Xiaoyu ile felan deneme yani sakın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Tekken'i oynamak için Live'dan update almak gerekiyormuş. Bu update'i internetten bulup USB Bellek'le xbox'a yapamazmıyız? Eğer yapabiliyorsak nasıl oluyor? Yardımlarınızı bekliyorum. ( Tekken'i oynayamamk çok berbat bir duygu )

• quote:

Orijinalden alıntı: Tackleberry

Arkadaşlar Tekken'i oynamak için Live'dan update almak gerekiyormuş. Bu update'i internetten bulup USB Bellek'le xbox'a yapamazmıyız? Eğer yapabiliyorsak nasıl oluyor? Yardımlarınızı bekliyorum. ( Tekken'i oynayamamk çok berbat bir duygu )

Alıntıları Göster
    Bende bu AA sorunundan müzdaripim xboxda full hd tv de.
    Motion blur ozelligini gormustum kapatınca biraz degisiyor bulanıklıgın gitmesi sanki kotu bir ozellik gibi gelmisti kapatmamıstım birde type c yapınca sanki sadece renk ayarları degisiyor gibi AA yı nasıl etkiliyor ki?
    Birde dovuslerde karakterlerın bazı parcaları yerın ıcıne gırıyor yere dustugunuzde falan bunları hıc yakıstıramadım tekkene artı campaingin oyun ici vidyolarında da sanki biraz sonukluk var ayrıca campaingin tum olayı karakterın oldugu bolumu gecip karakteri acmak ve ardından tek bir arenada 4 adam ardından azman azazeli dovup oyun bıtırıp vıdyo ızlemekmı baska cesıdı yokmu yoksa hep kendını tekrarlar sıkar gıbıme gelıyor
    bırde oyunda custımıze bolumdekı ıtemler gercekten cok pahalı nasıl ulasıcaz kı o paralara napmak gerek. ofline mode da para vermıyo sanırm

• quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Bende bu AA sorunundan müzdaripim xboxda full hd tv de.
    Motion blur ozelligini gormustum kapatınca biraz degisiyor bulanıklıgın gitmesi sanki kotu bir ozellik gibi gelmisti kapatmamıstım birde type c yapınca sanki sadece renk ayarları degisiyor gibi AA yı nasıl etkiliyor ki?
    Birde dovuslerde karakterlerın bazı parcaları yerın ıcıne gırıyor yere dustugunuzde falan bunları hıc yakıstıramadım tekkene artı campaingin oyun ici vidyolarında da sanki biraz sonukluk var ayrıca campaingin tum olayı karakterın oldugu bolumu gecip karakteri acmak ve ardından tek bir arenada 4 adam ardından azman azazeli dovup oyun bıtırıp vıdyo ızlemekmı baska cesıdı yokmu yoksa hep kendını tekrarlar sıkar gıbıme gelıyor
    bırde oyunda custımıze bolumdekı ıtemler gercekten cok pahalı nasıl ulasıcaz kı o paralara napmak gerek. ofline mode da para vermıyo sanırm

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler cd'yi makinaya sokalım bari..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

quote:

teşekkürler cd'yi makinaya sokalım bari..

Alıntıları Göster
    Ben artık ban olaylarını geçtim. Çıkış tarihinden önce oyunları konsola sokmaya başladım. Ne olacaksa olsun be. Atın ölümü arpadan olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Ben artık ban olaylarını geçtim. Çıkış tarihinden önce oyunları konsola sokmaya başladım. Ne olacaksa olsun be. Atın ölümü arpadan olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

yaw işte kendimizi kandırıyoruz heralde..

.işe yarayıp yaramadığınıda bilmiyoruz ama fakirin ekmeği umut ..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyun mükemmel arkadaşla bayağı oynadık ps3 cafeye de gelmiş oyun orada da 2 saat takıldık,tekken geçmişim sıfır olmasına rağmen alıştım oyuna karakterim zafina ve hwoarang

Karakterler üzerinde inanılmaz durulmuş zafinanın bile 100lerce hareketi var ve tarantula tek ayak üstünde duruş normal duruş ve yerde alçak bir şekilde tuhaf bir duruşu var herşey çeşit çeşit

Zafinaya aşık oldum bu resmen kadar güzel esmer hatun mu olur

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun mükemmel arkadaşla bayağı oynadık ps3 cafeye de gelmiş oyun orada da 2 saat takıldık,tekken geçmişim sıfır olmasına rağmen alıştım oyuna karakterim zafina ve hwoarang

Karakterler üzerinde inanılmaz durulmuş zafinanın bile 100lerce hareketi var ve tarantula tek ayak üstünde duruş normal duruş ve yerde alçak bir şekilde tuhaf bir duruşu var herşey çeşit çeşit

Zafinaya aşık oldum bu resmen kadar güzel esmer hatun mu olur

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor!

Alıntıları Göster
    Oyunun ghost mode u gerçekten çok zevkli. Steve ile 1st dan oldum, keyfime diyecek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Oytun666

Oyunun ghost mode u gerçekten çok zevkli. Steve ile 1st dan oldum, keyfime diyecek yok

Alıntıları Göster
    Noluyo ki oyle orda rutbe alınca

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Noluyo ki oyle orda rutbe alınca

Alıntıları Göster
    Son fw. ile bende oynayabildim bugün. Kesinlikle bayıldım oyuna.
    Senaryo Campaign' e bir girdim, saatlerce çıkamadan item kastım.
    Gerçekten müthiş olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Son fw. ile bende oynayabildim bugün. Kesinlikle bayıldım oyuna.
    Senaryo Campaign' e bir girdim, saatlerce çıkamadan item kastım.
    Gerçekten müthiş olmuş

Alıntıları Göster
    Bende campaingi oynuyodum simdi orda kutulardan aldıgımız itemler o an hangi karakterle oynuyosak onun itemi mi oluyor? zarla zorla 1milyon 200 biriktirdim paula sacını duzelttım bi pantaln bi tshirt aldım bitti para :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Bende campaingi oynuyodum simdi orda kutulardan aldıgımız itemler o an hangi karakterle oynuyosak onun itemi mi oluyor? zarla zorla 1milyon 200 biriktirdim paula sacını duzelttım bi pantaln bi tshirt aldım bitti para :)

Evet hangi karakterle oynuyorsan onun itemleri artıyor. Sabit karakterle oynarsan oyun sonunda o karakterin 10larca kıyafetine sahip olursun ama o kıyafetlerin senrayo modunda verdiği özel güçler var ki bu kıyafetleri alıp karakteri güçlendirmezsen zaten oyunu bitiremezsin. Sondan 4. bölümle birlikte oyun hayvani bir zorluğa ulaşıyor. Hele son bölüm tam bir ölüm, düşmanlar neredeyse boss gücündeler ve akın akın saldırıyorlar. Eğer kıyafetler senin için önemliyse farklı karakterlerle oyna böylece her karakteri kafadan giydirmiş olursun ama dikkat et bu bu şekilde bir dağılımla senaryo modunu bitirme şansın çok azalır.

Bu arada sanırım senaryo moduna yeni başlamışsın 1milyon200'de birşey yok, daha ortalarına gelmeden 5milyonu devirirsin. Ben sırf Aura (karakterin etrafında buhar gibi renkli ışık saçılıyor ) için 10milyon verdim. 6-7 karakteri de baştan aşağı donattım. Lily'yi şeytan, Nina'yı da hemşire yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 1 Kasım 2009; 1:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Evet hangi karakterle oynuyorsan onun itemleri artıyor. Sabit karakterle oynarsan oyun sonunda o karakterin 10larca kıyafetine sahip olursun ama o kıyafetlerin senrayo modunda verdiği özel güçler var ki bu kıyafetleri alıp karakteri güçlendirmezsen zaten oyunu bitiremezsin. Sondan 4. bölümle birlikte oyun hayvani bir zorluğa ulaşıyor. Hele son bölüm tam bir ölüm, düşmanlar neredeyse boss gücündeler ve akın akın saldırıyorlar. Eğer kıyafetler senin için önemliyse farklı karakterlerle oyna böylece her karakteri kafadan giydirmiş olursun ama dikkat et bu bu şekilde bir dağılımla senaryo modunu bitirme şansın çok azalır.

Bu arada sanırım senaryo moduna yeni başlamışsın 1milyon200'de birşey yok, daha ortalarına gelmeden 5milyonu devirirsin. Ben sırf Aura (karakterin etrafında buhar gibi renkli ışık saçılıyor ) için 10milyon verdim. 6-7 karakteri de baştan aşağı donattım. Lily'yi şeytan, Nina'yı da hemşire yaptım.

Alıntıları Göster
    Verdıgı ıtemler sadece gorunus amaclı degılmı custımızeden secıp gorunmu degıstırmıyomusun? Ne ozellık verdıgı nerde yazıyodu bırde hep aynı mantıktamı bolumu temızle bossunu yen o karakterı ac sonra gıt arenada kı sadece 1 arena var sanırım 4 tane adam gelıyor azazel de cook zor en kolayda bıle ugrastıyor yarım saat oynayıp sınır olup vıdyoyu ızlemekten de vazgecıp cıktıgımı bılıyorum :) hep aynı konseptemı yanı campaing. vede vıdyo yokmu ya hep oyun ıcı vıdyolar bırde gıt gıde dandıklesmeye basladı acılıs vıdyoları guzelde dıgerlerı uzerınde pek durmamıslar seneryosuda bastan savma gıbı geldı

• quote:

Verdıgı ıtemler sadece gorunus amaclı degılmı custımızeden secıp gorunmu degıstırmıyomusun? Ne ozellık verdıgı nerde yazıyodu bırde hep aynı mantıktamı bolumu temızle bossunu yen o karakterı ac sonra gıt arenada kı sadece 1 arena var sanırım 4 tane adam gelıyor azazel de cook zor en kolayda bıle ugrastıyor yarım saat oynayıp sınır olup vıdyoyu ızlemekten de vazgecıp cıktıgımı bılıyorum :) hep aynı konseptemı yanı campaing. vede vıdyo yokmu ya hep oyun ıcı vıdyolar bırde gıt gıde dandıklesmeye basladı acılıs vıdyoları guzelde dıgerlerı uzerınde pek durmamıslar seneryosuda bastan savma gıbı geldı

Tabii ki o kıyafetler görünüş amaçlı değil, satın aldıkların görünüş amaçlı ama modun verdikleri hep belirli güçler veriyor, can, attack artırma gibi özellikler dışınca ateş, buz ve elektrik gibi güçler veriyor ki bunlar seni çok güçlendiriyor. Senaryo modunun seyri tabii ki böyle devam etmiyor, özellikle asıl videolar oyunun son bölümlerinde (baştakilerden kat kat iyi) ancak baya bir ilerlemen lazım, sonuçta neredeyse her karakteri (bazılarını iki kez) yenmen gerekecek (Lei, Raven ve Zafina bizden taraf diğerleri ile dövüşeceksin işte). Sonlarda hem hikate çok ilginçleşiyor hem de hem de oyunun seyri değişiyor. Baya bir Achievement'ta bu modda saklı. En önemlisi de bu modu kasmadan para kazanmak falan çok zor, sırf para ya da kıyafetler için modun çoğu bölümünü tekrar tekrar oynayanlar varmış. Dediğim gibi ben sırf Aura için 10milyon verdim, bu moddan ne kadar para ve kıyafet kazandığımı sen hesap et.

Azazel'e gelirsek ben neredeyse açtığım tüm karakterlerle yendim (neredeyse diyorum çünk birkaçının videosunu oyun kendi açtı, Raven'la bitirdiğimdeyse oyun sapıtıp 4. maçı yapmadan videosu girdi). Taktiği bilmek lazım savunmada bekle (hiçbir tuşa basmasanda bekliyor zaten, sadece gözünden ışın çıkarması ve kuyruğuyla dönerek alttan vurması sorun oluyor) kafana yumruk attığında yaratığa girişmek için en iyi andır. Az birşey canını azaltırsan kaçarakta rahatça yenebilirsin ama çok sıkıcı oluyor tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.