Şimdi Ara

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
0
Favori
43.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lecturer

Eskicimisiniz siz yaw iki senelik oyunu kakalıyorlar

Tamam kızmayın hemen gerçekten mutlu oldum sizler adına neyse bizde yeni sürümle idare edicez artıkın

Tüm yorumları tek tek okudum ama siz ikinci yorumdaki liklere tıklayip bakmamışsınız bile saçmalıyorsunuz.
    http://www.gamespot.com/xbox360/action/tekken6/index.html dikkatli bakmanız için siyah yazıyorum. Birde şu konu, bu konu felan bırakın ps3 ve xbox360 kavgasını diger konular gibi kitlenecek. Oyun zaten ps3 geliyor ve konu ps3e gelmesi hakkında degil yorumların bu yönde gelmeside saçmalık başka konuda böle dediniz diyip genel konuşmak zaten saçma burdada neden aynı şeyi yazıyorsunuz ve mesajların içerikleri genel bırakın artık şu konsol maratonunu lütfen.

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor!

Oyunun Xbox360 çıkması konusu veriliyor yorum yerine tartışma ortamı gibi olmuş bide mesajları okuyup cevap verse bazı arkadaşlar daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 9 Ekim 2008; 12:09:40 >

• Kaka yok dostum şimdi Tekken 6 yaklaşık bir yıldır japonya'da Arcade makinelerde oynanıyor zaten bu sürüm yerine PS3'e EX. olarak Blood Rebellion çıkacak. Xbox 360'a ise o 2007 de çıkan versiyon çıkacak yani arcade den port edilecek olay bu iki oyun arasında karakter farklılıkları grafiksel farklılıklar ve daha ekstra şeyler olacak ne de olsa arada tam bir sene var

Bu jenerasyonda Ps3 hakikatten daha evvel exklusiv olan bircok saglam oyunlarini kaybettiler, durum hic iyi degil Sony cephesinde. Simdide MS oyunlar haricinde birde fiyat savasi cikardi ortaya...eger Sony Ps3 fiyatlarini bu yilbasina dusurmezse, 2008 yili en berbat yili olabilir.

Japonya'da bile son 3 hafta Xbox360, Ps3'den daha fazla satis yapiyor.

BIG KING,
    Guerilla tamamen Sony'ye ait bir firma degilse Killzone seriside Xbox360'a cikabilir, yalniz Killzone 2 demosunu oynayan tanidiklarim oyunun sadece orta derecede oldugunu daha evvel anlatmislardi. Buyuk bir ihtimalle Xbox360'a ciksa satisi iyi olmaz cunku Xbox360'daki FPS'ler karsisinda ezilir.

lecture,
    Benim bildigim oyun 2009'da iki formatada beraber cikacak...hem Bioshock ve bircok Xbox360 oyunu cok sonradan Ps3'e cikinca Ps3 sahipleri eskicimi oldular simdi

Forza Motorsport 3

• quote:

Kaka yok dostum şimdi Tekken 6 yaklaşık bir yıldır japonya'da Arcade makinelerde oynanıyor zaten bu sürüm yerine PS3'e EX. olarak Blood Rebellion çıkacak. Xbox 360'a ise o 2007 de çıkan versiyon çıkacak yani arcade den port edilecek olay bu iki oyun arasında karakter farklılıkları grafiksel farklılıklar ve daha ekstra şeyler olacak ne de olsa arada tam bir sene var

Olmaz bence yav aşırı derecede farklılıklar.

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Kaka yok dostum şimdi Tekken 6 yaklaşık bir yıldır japonya'da Arcade makinelerde oynanıyor zaten bu sürüm yerine PS3'e EX. olarak Blood Rebellion çıkacak. Xbox 360'a ise o 2007 de çıkan versiyon çıkacak yani arcade den port edilecek olay bu iki oyun arasında karakter farklılıkları grafiksel farklılıklar ve daha ekstra şeyler olacak ne de olsa arada tam bir sene var

Amaç konu yada oyun hakkında yorum degil degil sidik yarıştırmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Offf oyunum geliyo, king'le adamı sıfırdan kombo ile öldürmek süper oluyordu :)

PS3 sahipleri çıldırıyodur şuanda zor durum valla Allah yardımcıları olsun

aksine çok sevindim
    Türkiye ye Xbox gelir gelmez 1 tane lite on alacağım
    ama bu oyun Hori stick olmadan oynanmaz
    ayrıca o King kombosunu kimse yemiyor yani kimseye yediremezsin kekler yer ancak
    ama beni düşündüren Tekken 6 nın xbox a çıkıyor olması
    yani 2 karakter eksik
    tıpkı bu durum Tekken 5 in X konsola çıkıp Tekken DR nin Ps konsoluna çıkması gibi

quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

Bazı Ps3 sahipleri için hazmetmesi zor oluyordur doğal. Sadece Tekken için Ps3 almış biri kendini hırpalar bu haberden sonra

benden bahsetmişsin gayet mutlu oldum güzel bir haber bu
    artık konsol firmaları kendi oyunları haricinde diğer tüm firmalar multiplatform çıkarıyor oyunlarını güzel bir gelişme
    ama ben bir Tekken fanatiğiyim Blood Rebellion Ps3 te çıkacaksa Tekken 6 nın Xbox ta çıkması beni enterese etmez
    sonuçta Xbox ta da 99 ytl vereceğim bu oyuna ps3 tede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 9 Ekim 2008; 12:20:39 >

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• But it(PS3)’ll get Blood Rebellion; the updated T6 for arcade, with more additional updates for PS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 9 Ekim 2008; 12:14:05 >

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Amaç konu yada oyun hakkında yorum degil degil sidik yarıştırmak.

O da var doğru :D

Bioshock da geliyor 1-2 sene sonra ama ps3 sahiplerine sorunca daha bile iyi oluyor oyun

• Geçen fuarda FF haberi simdide Tekken 6 harbi darbe indiriyor Ms
  • Dövüş oyunları alanında ki en büyük eksikliklerden biriside X360 platformunda giderildi, çok hızlı ve seri oynanması gereken DOA 4 gerçekten bazen Joy Pad parçalattıracak kadar sinirlerimi bozuyodu, Virtua Fighter 5 i saymıyorum zaten, TEKKEN ile dövüş oyunlarına susuzzluğumuz dinecek, gerçi MK 8 geliyo buna uzunca bi süre bakmamda yinede güzel haber rakabet her zaman oyunculara yarıyacaktır...

But it(PS3)’ll get Blood Rebellion; the updated T6 for arcade, with more additional updates for PS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 9 Ekim 2008; 12:23:24 >

Ps3'ün diğer exc. oyunları seni konsolda tutmaya yetiyorsa tabi bir şey değişmez. Fakat ben Ps3'de Xbox 360'da kullandım. Grafik kalitesiymiş filan bunlara girmeyeceğim yanlış anlamayın ama konu online oyun ve içerik ise PS3 bir önceki nesil gibi kalıyor Xbox 360 yanında. 2 değil Ps3'de 5 karakter fazla olsa ne olur Tekken 6 xbox'da online oynandıktan sonra gerisi hikaye.

Bir çok Xbox sahibi Tekken serisi gelse de olur gelmese de olur demiş ama bir gerçek varsa Tekken 5 bile geliyor deselerdi bu iyi bir haber olurdu :) Japon firmaları satış oranları konusunda o kadar şüpheye düşmüş olmalılar ki bir çok exc diye duyrulan oyunu Xbox'a da yapıyorlar...
    bense koyu bir Tekken ustası ve fanatiği olarak seçimimi Blood Rebellion dan yana kullanacağım ama belli mi olur Xbox360 Türkiye ye gelir 2 konsolda da bu oyunu oynarım :)

quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

@Mhos

Ps3'ün diğer exc. oyunları seni konsolda tutmaya yetiyorsa tabi bir şey değişmez. Fakat ben Ps3'de Xbox 360'da kullandım. Grafik kalitesiymiş filan bunlara girmeyeceğim yanlış anlamayın ama konu online oyun ve içerik ise PS3 bir önceki nesil gibi kalıyor Xbox 360 yanında. 2 değil Ps3'de 5 karakter fazla olsa ne olur Tekken 6 xbox'da online oynandıktan sonra gerisi hikaye.

Bir çok Xbox sahibi Tekken serisi gelse de olur gelmese de olur demiş ama bir gerçek varsa Tekken 5 bile geliyor deselerdi bu iyi bir haber olurdu :) Japon firmaları satış oranları konusunda o kadar şüpheye düşmüş olmalılar ki bir çok exc diye duyrulan oyunu Xbox'a da yapıyorlar...

ben ps3 ü Tekken için almıştım ama şuan oynadığım 10 oyun oluverdi bana yetiyor
    ama Tekken fanatiği biri için en ufak detay bile önemlidir ben bu oyunu 1995 yılından beri aktif oynuyorum ara vermeden anla artık
    hangi konsolda iyi olursa o konsolun sahibi olurum bir anda
    ama xbox sahibi olacaksam lite on olması önemli ve garantili olması
    ayrıca live isterse 10 kat iyi olsun kullanmadığım için bir şey diyemem önemli olan lag sız oynamak ve oyunun bana vereceği yenilikler ve + özellikleri olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 9 Ekim 2008; 12:25:45 >

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

• Microsoft bir bomba daha patlattı helal olsun
  • quote:

Hazmedecek bir ºey yokki herhangi bir sindirim sorunu da yok

But it(PS3)�ll get Blood Rebellion; the updated T6 for arcade, with more additional updates for PS3

Hocam burda oyunun xbox 360 gelmesi konu ediliyor ps3 farklı bir oyun cıkabilir hatta baştan yapılabilir ama anlamadım konu başlıgı ve ilk konudaki mesaj icerigi ile sizin yazdıgınız ne alaka anlamadım ki! Eger ki Ps3 versiyonu farklı bir isimle çıkıyor ise bunu Ps3 bölümünde bir başlıkla duyurmanız daha mantıklı olmayacak mı ? ps3 kullandım halende arada arkadaşlar sag olsun kullanıyoruz ama psn halen sorunlu ve oyunun xbox 360 ile live baya iyi olucak ve bu çok sevindirici bir haber neden bunu ps vs xbox kavga konusuna dönüyor anlamıyorum :S

• quote:

Orjinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

Hazmedecek bir ºey yokki herhangi bir sindirim sorunu da yok

But it(PS3)�ll get Blood Rebellion; the updated T6 for arcade, with more additional updates for PS3

Hocam burda oyunun xbox 360 gelmesi konu ediliyor ps3 farklı bir oyun cıkabilir hatta baştan yapılabilir ama anlamadım konu başlıgı ve ilk konudaki mesaj icerigi ile sizin yazdıgınız ne alaka anlamadım ki! Eger ki Ps3 versiyonu farklı bir isimle çıkıyor ise bunu Ps3 bölümünde bir başlıkla duyurmanız daha mantıklı olmayacak mı ? ps3 kullandım halende arada arkadaşlar sag olsun kullanıyoruz ama psn halen sorunlu ve oyunun xbox 360 ile live baya iyi olucak ve bu çok sevindirici bir haber neden bunu ps vs xbox kavga konusuna dönüyor anlamıyorum :S

Lee Hammett
    Tekken 5 ile Tekken DR gibi bir şey bu durum
    Temelinde 2 konsol sahipleride mutlu olacak
    benim için 2 oyun arasında dünya fark olabilir ama forumdaki bir çok kişiyi hemen hemen hepsini rahatsız etmeyecektir.
    2 oyun üzerinde durmanın pek anlamı yok
    sonuç olarak Tekken Multiplatform oldu ve sadece Blood Rebellion Exc. oyun (belki ileride Xbox ta da çıkacaktır.)
    Namco kendi aklınca Ps sahiplerine ayrıcalık tanıyor konu bundan ibaret yineden Teşekkürler bizi düşündükleri için

• Aman Tanrım! Süper haber Tekken xbox a gelmicek diye çok üzülüyordum.

XBOX360'da Tekken 6'yı, PS3'de ise Tekken 6 Bloodline Rebellion'ı deliler gibi oynayacağım arkadaşlarımla.

2 sürümüde elde etmek gibisi yok bea...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.